Înnăscutul RevelatlinkSalutări dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. În această seară vreau să vă expun un sistem foarte important în moduri în care nu am făcut-o până ACUM. Vom numi această informație Începutul informațiilor despre Înnăscut. Am mai oferit canalizări și înainte, și una dintre ele a fost numită Misteriosul Înnăscut . În plus, v-am oferit unele atribute despre propriul vostru corp și în această seară dorim să le dezvoltăm chiar mai mult.

Magnificul Înnăscut


Dragilor, vreau să vă vorbesc despre un proces din corpul vostru, nu numai misterios, pentru că nu este în 3D, ci și destul de evaziv pentru că nu prea-l puteți defini. Totuși el vă aparține atât de bine încât este de fapt voi. Ați putea întreba,Cum ar putea să fie în mine ceva, Kryon, despre care eu să nu știu nimic? Răspunsul pe care vi-l dau din nou este că ADN -ul vostru nu funcționează încă la întreaga sa capacitate și că acesta este motivul. Conștiința voastră nu este încă sincronizată la realitatea anumitor tipuri de lucruri care funcționează în corpul vostru. Dar aceste înțelegeri vor veni spre voi în cele din urmă, și recalibrarea umanității presupune un spirit evoluat în voi, și vom vorbi un pic mai mult despre aceste lucruri în această canalizare.


Haideți ca prima dată să identificăm Înnăscutul: Ceea ce face ca Înnăscutul să fie atât de misterios, este că el nu este o funcție a creierului. El este, de asemenea, probabil, singurul dintre sistemele corpului care nu este centralizat. Acest lucru este dificil de conceput pentru voi. Acest sistem nu a fost descoperit, așa că, nu este încă definit în știința medicală. Cu toate acestea el a fost văzut din nou și din nou.


Este foarte dificil de explicat ce aveți voi în ADN. Trilioanele de molecule de ADN din corpul vostru comunică între ele, tot timpul. Așa și trebuie să se întâmple dacă luați în considerare ce face ADN -ul. De unde știe corpul vostru de ce fel de celule are nevoie și unde este nevoie de ele? Înnăscutul este cel care este responsabil de toate acestea încă de la naștere. ADN -ul, ați putea spune, că este într-adevăr uncentru de comandă ezoteric. El este câmpul din jurul trilioanelor de piese ale ADN -ului care se cunoaște pe Sine ca o singură entitate. Întreg ADN -ul împreună lucrează ca un sistem prin câmpul său, iar acest sistem este numit Înnăscutul. Deci, s-ar putea spune că este combinația celulelor de ADN din corpul vostru, privite împreună ca un singur lucru, căruia îi spuneți corpul inteligent, Înnăscutul. El este descentralizat. Nu există nici un organ sau glandă în corp care să fie responsabilă pentru Înnăscut. Fiecare parte a corpului este implicată în acest sistem al corpului inteligent.


Așa evaziv cum este, voi știți cum să găsiți soluții pentru corp prin Înnăscut, și adeseori folosiți testarea musculară sau kinesiologia. Sunt multe modalități – atingere, limbaj corporal, decodificare și altele. Toate aceste sisteme vă dau ceea ce am numi răspunsul corpului inteligent. Acest lucru este făcut cu succes pentru a afla ceea ce corpul inteligent vrea să vă spună. Cei care facilitează aceste procese știu cu certitudine că ei vorbesc cu câmpul inteligent al corpului. Acest câmp reprezintă ADN -ul ca întreg, nu un organ sau o glandă, și nici creierul.


Înnăscutul este un sistem Inteligent de Siguranță


Deci, primul lucru pe care vreau să vi-l spun despre Înnăscut este că el este un sistem corp-larg care știe mai mult decât orice ar putea sistemul vostru nervos sau sistemul creierului vostru vreodată să știe. Înnăscutul este peste tot. El este în unghiile degetelor de la picioarele voastre și în părul vostru. Înnăscutul este peste tot unde este și ADN -ul, în orice formă în care există ADN. El este unic și este voi.


ACUM, v-am spus că știința medicală l-a văzut de multe ori, dar ea nu-l înțelege. Dați-mi voie să vă dau un exemplu. Când o Ființă Umană are măduva spinării retezată într-un accident, ea este retezată pentru totdeauna. Am mai vorbit despre acest lucru și înainte, și vă spunem, Nu este ciudat că nervii spinali nu se reconectează și nu cresc înapoi? Orice altceva din corp este programat să se regenereze și totuși celulele din această zonă nu se regenerează precum celelalte. Un membru rupt o poate face, dar nervii din măduva spinării nu se reconectează. V-am mai spus că va veni un timp când aceștia se vor regenera și că toate acestea fac parte din noul Om evoluat care va apărea. Dar haideți să vorbim despre felul în care este el ACUM.


Imaginați-vă: Să spunem că cunoașteți sau ați văzut un paraplegic. Aveți un bărbat sau o femeie într-un scaun care nu-și poate mișca nimic altceva decât capul. ACUM, vi se pare că are sens faptul că, deși în măduva spinării cei mai mulți dintre nervii care permit mișcarea sunt retezați, totuși lucrurile din corp care depind de semnalele retezate ale creierului continuă să funcționeze? Mușchii inimii continuă să bată, chiar dacă vi se spune că sincronizarea bătăilor inimii este trimisă de către creier pentru ca semnalele să fie în șablonul corect.


Știința are un răspuns pentru asta în ceea ce privește inima (sub ea), cu toate acestea, și digestia continuă, reproducerea continuă și cele mai multe dintre funcțiile organismului mai jos de gât sunt neîntrerupte. Deși creierul nu mai trimite semnale. Cum vă explicați acest lucru? Știința medicală are o explicație destul de bună pentru inimă, deoarece o văd tot timpul. Ei vă spun că inima poate fi autonomă, lucru care o face să bată prin celule speciale aflate în nodul sinoatrial. Aceasta este descrierea făcută de ei Înnăscutului! Ei mai văd un profund sistem de siguranță funcționând.


Acesta este un sistem de siguranță în câmpul ADN -ului care vă menține în viață. Câmpul ADN al corpului vostru este, de fapt, conectat cu creierul vostru și semnalele sunt în continuare transmise într-un mod cuantic (fără fir). Nodul sinoatrial este un nerv antenă care continuă să prindă transmisiile creierului prin câmp. Este atât de bun la asta încât chiar și dacă creierul este mort, el își amintește șablonul pentru o vreme, ca o baterie de rezervă. Aceasta este puterea Înnăscutului.


Amintiți-vă că, câmpul cuantic al ADN -ului vostru este în legătură cu întregul vostru corp tot timpul, chiar și atunci când măduva spinării voastre este retezată. creierul continuă să trimită semnalele, câmpul ADN -ului le recepționează și le trimite la mușchii inimii, proceselor digestive – tuturor, și mușchilor din alte zone. Vă cer să priviți cu atenție la această ciudățenie a corpului apărută în urma leziunilor coloanei și veți ști că am dreptate. Că acest lucru este așa aveți o dovadă lumească reală a acestui fenomen.


Înnăscutul, corpul inteligent, vă va ține în viață chiar dacă firele către creier sunt retezate. Înnăscutul este inteligent, cu mult mai mult decât ceea ce ați numit a fi organul de supraviețuire, creierul. creierul este un calculator masiv pentru supraviețuire și existență. El vă oferă posibilitatea de a fi aici. Dar nu este chiar atât de inteligent. Nu vă poate spune nici măcar dacă aveți o boală oribilă în sânge. Dar Înnăscutul poate.
Singularitatea Înnăscutului
A sosit timpul ca voi să vă gândiți la ADN -ul vostru ca la un lucru, nu ca la trilioane de lucruri. Știința nici măcar nu recunoaște că ADN -ul poate comunica cu el însuși, totuși el trebuie să o facă pentru ca corpul vostru să poată sorta lucrurile în modul în care o face. Frumusețea a ceea vă învățăm este aceasta: corpul corporal, cel pe care creierul îl controlează, începe să construiască un pod către Înnăscut. Acest pod va fi construit prin intuiție și, în cele din urmă, va crea un moment din care veți fi propriul vostru intuitiv medical! Nu numai că veți ști ceea ce se întâmplă în propriul vostru corp, dar veți avea și o înțelegere mult mai înaltă a energiei Akashei voastre.


Înnăscutul are propriul său mod de programare. Este programat pentru ceva ce voi ar trebui să știți deoarece, cu această nouă energie, este timpul să rescrieți acel program.


Programarea Supraviețuirii


În timp ce creierul uman este programat pentru supraviețuirea corporală, Înnăscutul este programat pentru supraviețuirea spirituală. Ați putea întreba, Care este diferența? Supraviețuirea corporală este aptitudinea voastră de a fugi din fața tigrului care vă urmărește și de a găsi hrană și adăpost. Ea vă oferă logica de a găsi aceste lucruri și de a rămâne în viață. Supraviețuirea spirituală este un lucru foarte diferit și este ceva foarte ezoteric. Este un tip de supraviețuire mult mai larg. Ea împinge evoluția spirituală a umanității și asigură un nivel mai înalt de funcționare ADN -ului vostru. Dați-mi voie să explic.


Înnăscutul știe ceea ce și anticii știau. El cunoaște marele plan; amintiți-vă, el este conectat cu Sinele Mai Înalt. El știe câtă vreme are umanitatea pe această planetă înainte de a nu mai fi în măsură să ia o decizie în ceea ce privește absolvirea planetară. Înnăscutul vostru știe acest lucru; ADN -ul vostru știe acest lucru. Care este prima directivă a Înnăscutului? Este de a face tot ceea ce poate pentru voi, oferindu-vă numeroase șanse la liberă alegere, permițând ca o trezire să aibă loc, permițându-i, prin urmare, omenirii să treacă podul supraviețuirii și să se mute pe o planetă cu statut de ascensionată. Aceasta este prima directivă.


Supraviețuirea spirituală reprezintă potențiala evoluție a Pământului și tot ceea ce este proiectat în jurul acesteia. Înnăscutul este proiectat să vă împingă înainte în orice mod posibil, în cadrul sistemului liberei alegeri, în conștientizarea spirituală. Acesta este rolul Înnăscutului. Vedeți marele plan în toate acestea? Voi aveți încorporat un sistem de ghidare care să vă ajute să navigați în potențialul vostru.


În acest proces și Înnăscutul trece podul împreună cu chimia corporală în moduri foarte diferite. Înnăscutul este responsabil pentru remisia spontană. ACUM știți de unde vine asta. Chiar ați crezut că ea vine din creier? Cum poate ca boala unui Om să dispară peste noapte? Cum este posibil ca acel corp fizic să se curețe singur de ceva atât de dezechilibrat peste noapte? Cum poate crește un țesut într-un ritm atât de accelerat încât să producă vindecarea aproape peste noapte? V-am oferit doar acele exemple care au fost văzute de nenumărate ori în spitale. Le-au făcut raze X și le-au verificat și le-au testat chimic. Nu există așa ceva, ar putea spune, acest lucru nu s-ar putea întâmpla în mod normal. Pentru cei care sunt spirituali, acesta ar putea fi un miracol! Pentru cei cu o minte științifică, acest lucru rămâne inexplicabil. Frumusețea acestui fapt este că el este, într-adevăr, inexplicabil. Este miracolul Înnăscutului! Este propriul vostru corp care vă menține în viață. Este un sistem de siguranță profund, miraculos.


Asta este puterea pe care o aveți. Când în cele din urmă Înnăscutul începe să construiască podul către Sinele corporal, Ființa Umană așa cum o știți voi astăzi va dispărea. Cea care îi va lua locul va avea o viață mult mai lungă, va fi în stare să se repare singură și chiar să-și crească din nou membrele. Așa a fost ea proiectată, dragilor, iar acest lucru ar trebui să înceapă să aibă sens pentru voi.

Programarea Înnăscutului în Vechea energielink

backward_step backward page:1/2 forward forward_step