Ramshi - Structura dimensionala si tranzitia Pamantuluilink

 

Ramshi: Dorim sa va oferim o perspectiva galactica, pentru a va ajuta sa vedeti o imagine mai ampla, ca sa intelegeti ca sunteti pe punctul de a va familiariza din nou cu comunitatea galactica.

In primul rand, structura dimensionala -cel putin particularitatile dimensiunilor a 3-a, a 4-a și a 5-a-, iar apoi la ce va puteti aștepta in anii urmatori.

Dupa cum știti, dimensiunile sunt structurate intr-o maniera asemanatoare cu scara voastra muzicala. Exista note disonante și note armonioase. Iar ele sunt exact așa cum suna. Notele armonioase sunt intervale de frecventa unde are loc constructia, iar notele disonante sunt folosite atunci cand deconstruim materia. Vom face acest lucru uneori (sa deconstruim materia), atunci cand incepem sa proiectam sisteme. Insa pentru a crea intervalele de frecventa ale dimensiunilor este utilizat sunetul.

Intrebare: Așadar, care este diferenta dintre sunet și lumina, daca totul este frecventa și vibratie?

Ramshi: Diferenta apare in gama de frecvente. Din nou va spunem sa nu ganditi in termeni ierarhici. Mai inaltnu inseamna neaparat mai bun. De exemplu, lumina utilizeaza o unda de frecventa mai inalta (lungime de unda mai scurta) pentru a se propaga. Așa este perceputa de simturi, ca lumina. Sunetul utilizeaza o alta banda de frecvente. Așa cum aveti materiale care in esenta au aceleași elemente de constructie, anumite circumstante le vor modifica starea, cum ar fi apa care se transforma in gheata sau abur. Același lucru este valabil și pentru sunet. In anumite conditii, el se „traduce” in lumina. Astfel, pentru a construi universuri utilizam sunetul.

Dimensiunea a 3-alink

Ramshi: Dimensiunea a 3-a apartine materialitatii. Apartine densitatii, corpurilor fizice, unde exista un ciclu complet. Se bazeaza pe geometria cercului: un inceput și un sfarșit, care, apropo, se afla in același punct. Nu este perceputa mereu ca o dimensiune a dualitatii. Numai anumite sectoare au adaugat acest strat. Unele sectoare se bucura de materialitate, dar, totuși, iși amintesc conexiunile. Insa, pentru moment, sa ne concentram atentia la aceasta galaxie plina de dualitate. In dimensiunea a 3-a exista unele limitari, cum ar fi deplasarea, deoarece exista limite pana la care poate rezista corpul uman; exista limite ale fortelor mareelor.

Exista iluzia timpului și structurii, formei și functiei. Dimensiunea a 3-a apartine gandului liniar. Acesta este filtrul - o ocazie de a nu vedea toate punctele deodata. El permite cuiva sa vada o perspectiva in profunzime, pana la capatul sau; incepi din nou ca sa termini iarași, in cadrul sau. Datorita Sinelui vostru multidimensional, sunt adaugate straturi pentru a privi la fiecare experienta singulara, cu fiecare variabila, de la inceput la sfarșit. Tanjiti sa aveti acea perspectiva deplina (multidimensionala). Este ceea ce sunteti. Numai ca o puteti limita foarte mult.

Așadar, aceasta este dimensiunea a 3-a in cateva cuvinte. Sectorul vostru de Univers apartine dualitatii. Polaritate. Chiar zguduie lucrurile. Este posibil sa va aflati in dimensiunea a 3-a și sa va amintiti alte dimensiuni, dar intr-o masura limitata, pentru ca a va aminti ce inseamna sa fiti multidimensionali inseamna ca trebuie sa va scoateti din joc. Face parte din experienta și dorinta dimensiunii a 3-a, sa puteti privi in profunzime la o singura „perspectiva”. Altfel, demoleaza scopul (de a fi tridimensionali).

Dimensiunea a 4-alink

Ramshi: Dimensiunea a 4-a apartine schimbarii fluide. Este o zona de tranzitie, daca doriti sa spunem astfel. Atunci cand cineva se scufunda in dimensiunile mai dense (1-3), este nevoie de un timp pentru ca Sinele fragmentat sa se readapteze la experienta multidimensionala. timpul și spatiul nu exista așa cum doriti sa existe. Ele curg liber și sunt maleabile. Imaginati-va ca timpul este ca un semn de carte. Puteti rasfoi cartile și puteti reveni acolo unde ati ramas. Atat timpul, cat și spatiul continua sa existe, doar ca nu așa cum le percepeti in prezent.

Intrebare: Așadar, la ce ne putem aștepta pe masura ce Pamantul iși ridica vibratiile?

Ramshi: La lucruri marete. procesul va fi gradat, iar multi dintre voi va veti mișca inainte și inapoi. Dat fiind ca nu plecati definitiv și incepeti o viata cu totul noua, vor exista dificultati de a intelege complet evenimentele care au avut loc. Va fi ca un vis din care va treziti. Și, ca sa fim sinceri, ceea ce se va intampla d.p.d.v. emotional va fi o experienta cu totul noua, deoarece nicio planeta plina de fiinte conștiente nu a mai facut acest lucru vreodata. Vedem viitoruri probabile, dar ele sunt rescrise in fiecare secunda.

Emotiile pot fi experimentate doar in „acum”. Deși trecutul, prezentul și viitorul sunt una, daca mergem in viitor ca sa vedem, este ca și cum vedem un film. Nu traim experienta. Numai momentul prezent are acest potential. Arhiva emotionala este prezenta. Este dificil pentru noi sa ne acordam la emotii, adica la experienta voastra emotionala. Desigur, o avem pe cea proprie, dar, atunci cand vedem inregistrarile Pamantului sau inregistrarile akashice, este dificil sa percepem emotiile. La fel cum urmariti un film, din cand in cand povestea va va aduce intr-o stare emotionala de empatie. Nu este chiar același lucru cu o experienta la prima mana. Dar este suficient de apropiata pentru a ne oferi o notiune a starii emotionale. Seamana foarte mult cu ea. De aceea nu exista substituent pentru incarnare. Este diferenta dintre a privi și a face.

Așadar, dimensiunea a 4-a este tranzitorie. Nu este un loc in care multi sa stea prea mult.

Intrebare: Oare fiecare dimensiune are o zona tranzitorie?

Ramshi: Nu toate. In principal, cele care sunt mai joase, din cauza densitatii. Taramurile de densitate mai ușoara nu au nevoie de așa ceva.

Dimensiunea a 5-alink

Ramshi: Dimensiunea a 5-a este una fluida, a corpurilor de lumina, a formei cristaline. Acolo nu exista corp fizic. Lectiile dimensiunii a 5-a sunt armonicile, rezonanta, a invata sa va deplasati prin și sa explorati spatiul fara sa existe timp. Exista numai dorinta și manifestarea imediata. Gand și proiectie fizica. Armonici = armonie, rezonanta care coincide la anumite maxime. Este un experiment de explorare a creativitatii și intelegerii.

Vizualizarea timpuluilink

Ramshi: Atunci cand vedem timpul și liniile temporale, ne concentram energia și gandul, la un moment specific, acel „acum” pentru voi. Dar putem vedea, in timp ce ne proiectam lumina, trecutul și viitorul acelui „acum”. Dat fiind ca momentul a fost structurat dintr-o serie specifica de circumstante din trecut, rezulta o serie unica de evenimente viitoare. Astfel creati realitati probabile, și astfel le putem vedea noi. Ne concentram atentia la versiunea „acum” a voastra care incearca ACUM sa se conecteze cu noi, versiunea „acum” care are emotii și care iși pune aceasta serie de intrebari. Așa facem atunci cand vrem sa privim la inregistrari sau la istorie. Va puteti imagina acest lucru ca o banda de film cinematografic la care ne putem concentra pe momentul „acum” și vedem pe film animatia viitorului și trecutului. Nu poate fi altfel, iar ele nu pot fi separate. Asta inseamna atunci cand spunem ca ele sunt un singur lucru.

Așadar, atunci cand o fiinta vrea sa va vada DVD-ul, cum s-ar spune, din biblioteca akashica, ea nu poate simti emotia, decat daca urmarește momentul „acum”. Ar fi ca și cum ati vedea filmul cu rapiditate, avand un semn de la care ati inceput. Daca vedeti viitorul in timp ce cadrele se deruleaza cu rapiditate, inseamna ca aveti doar o intrezarire. In realitate, nu simtiti și nu va conectati emotional. La fel este și pentru noi și, in timp ce putem vedea ce s-a intamplat -la fel cum voi vedeti un film-, putem empatiza. Dar nu este exact același lucru ca și cand am avea experienta directa. De aceea este atat de special faptul de a va putea incarna. Putem privi oricat dorim, dar nu este același lucru cu a fi/a face. Viata este foarte speciala și pretioasa. Și nu ne place sa vedem cum petreceti un moment in teama, cand exista atat de multe ocazii promitatoare care va așteapta. Teama este o emotie foarte limitativa. Scapati de ea. Veti descoperi ca exista emotii mult mai incitante și mai implinitoare. Pamantul este unic datorita alcatuirii sale genetice -ne referim la vegetatie, fauna, oceane și atmosfera-, incat plaja de emotii este imensa. Alte lumi nu sunt așa. Datorita diversitatii, numarul real de variabile, potentialul pentru dualitate, pentru extreme polare este atat de mare, incat un numar mare de emotii pot deveni experiente. Alte sectoare care apartin dualitatii sunt mult mai limitate. problemele și experientele sunt limitate, astfel ca tot așa sunt și emotiile.

Intrebare: Ce sunt emotiile?

Ramshi: Viata, spus la modul simplu. Conexiunea voastra cu Sursa. Forta voastra vitala. Intelectul reprezinta conexiunea cu corpul. Din nou dualitatea sectorului cu doua polaritati. Credeti sau nu, exista unele sectoare ale universului care au trei polaritati. Aceasta inseamna ca fiintele de acolo pot alege sa se manifeste liniar (sa experimenteze dualitatea) sau multidimensional (sa fie conectate cu toate lucrurile) la vointa, iar aceasta este urmatoarea voastra etapa de pe drumul vostru de a deveni multidimensionali. Va veti mișca inainte și inapoi. Unii dintre voi sunteti in curs de pregatire, astfel incat atunci cand vor veni altii, ii veti ajuta sa faca tranzitia. Al treilea punct se afla intr-un alt taram (in unul sau doua taramuri). Nu in toate taramurile, ca in cazul integrarii depline in existenta multidimensionala.

Pamantul din dimensiunile a 4-a și a 5-alink

Intrebare: Cum va fi/arata Pamantul din dimensiunea a 4-a?

Ramshi: Vi se va parea destul de diferit, deoarece va fi pașnic și sanatos. Nu exista lipsuri și sentimentul dualitatii. Așadar, lucrurile pe care le asociati cu lipsurile (boala, saracia, negativitatea) inceteaza sa existe. Dat fiind ca nu exista limite, abandonati notiuni invechite. Nu va fi ușor la inceput. Pamantul nu suporta lipsuri in acea dimensiune. Așadar, gandurile la aceasta sunt dificil de reconciliat. Va fi dificil sa intelegeti pe deplin de unde vine acel sentiment. Astfel ca vindecarea va fi extrem de importanta. Veti face multa procesare a portiunii dense a vietii voastre (dimensiunea a 3-a) și veti invata despre corpul energetic.

Intrebare: Ce se va intampla cu cei care nu iși ridica vibratiile?

Ramshi: Va veti aminti de ei și inca veti mai simti o conexiune cu ei, dar nu veti plange pentru ei, așa cum ati fi facut in dimensiunea a 3-a, deoarece intelegeti lucrurile dintr-o perspectiva multidimensionala. Dar vor exista evenimente care vor separa, pentru a ajuta fiintele sa se hotarasca ce cale vor sa aleaga. Ele pot alege o cale a iluminarii sau se pot reincarna pe o alta planeta. Pamantul va inceta sa existe in dimensiunea a 3-a. La fel cum voi alegeti, la fel a ales/va alege și Pamantul. Planetele se afla in mai multe dimensiuni, dar ele aleg sa duca la bun sfarșit lectii și inceteaza sa ocupe anumite puncte in spatiul dimensional. La fel ca mine. Nu ma mai incarnez sub forma de fiinte umane. Dar Pamantul va ramane in dimensiunile de la a 4-a la a 12-a. Se va alatura celorlalte planete din sistemul vostru Solar, pe care nu le mai vedeti.

In toate dimensiunile, timpul exista sub forma de markeri.

timpul nu este intotdeauna liniar. Toata experienta este codata, astfel incat sa poata fi catalogata și stocata in biblioteci. Este tipul nostru de sistem zecimal Dewey*. Multe carti bune de citit. Inca veti mai avea perceptia incetinita a timpului liniar, astfel ca da, veti ramane in dimensiunea a 4-a timp de circa 80 de ani de-ai voștri. Dar va avea loc un alt salt conștient in dimensiunea a 5-a, și toti locuitorii Pamantului or sa valorifice conștiinta de a schimba. Aceasta inseamna ca prin dorinta, vointa și gand concentrat va veti folosi imaginatia și veti ridica vibratia Pamantului. Il veti ajuta in mod conștient, in conditiile in care de data aceasta planeta planeta face toata munca, in timp ce cea mai mare parte din omenire este inconștienta.

Așadar, odata cu saltul in dimensiunea a 5-a, va veni o vreme de eliberare deplina de gandirea liniara, spre o perspectiva multidimensionala deplina a realitatii. Iar in acest context urmeaza calatorii marete și explorarea galaxiei. A 5-a este o dimensiune a stapanirii salturilor interdimensionale și armonice. Se poate intra in plaje de frecvente inalte, dar nu acolo se concentreaza atentia voastra, astfel ca nu veti ramane acolo. Va fi la fel ca un grup de școlari care fac o excursie la capitoliul local ca sa invete despre guvernul actual, dar care se intoarce la școala pentru a aprofunda și a face și alte studii. Veti invata despre integritatea liniilor temporale și a structurilor dimensionale. Veti ajunge sa va jucati cu aceste lucruri. Sa va deplasati prin timp și sa explorati. Așadar, aceasta este o explicatie foarte succinta a dimensiunii a 5-a.

Intrebare: Dar viata de zi cu zi? Cum este aceasta?

Ramshi: Asemanatoare. Veti continua sa aveti prieteni impreuna cu care sa va jucati și sa explorati. familia voastra continua sa existe. Este ceva unic, datorita acestui salt conștient. Pe masura ce ne apropiem de aceste timpuri, vom incerca sa explicam mai in detaliu, pe masura ce veti dobandi capacitatea de a intelege aceste concepte noi. Deocamdata, ele va depașesc complet.

* Sistemul zecimal Dewey este un sistem de catalogare bibliografica al carui proprietar și inventator a fost Melvil Dewey. Folosit prima data in anul 1876, de catre Dewey insuși, a fost ulterior masiv modificat, extins și revizuit. Intre 1876 și ziua de azi a trecut prin 22 de revizuiri (editii sau variante) majore, dintre care ultima a fost in 2003. Acest sistem de clasificare organizeaza și clasifica cartile pe rafturile unei biblioteci intr-un mod specific și intr-o ordine repetabila care ușureaza considerabil identificarea, gasirea și plasarea ulterioara a oricarei carti.  

Traducere: George Acu, 28 martie 2014

Sursa articolului:link-external


Sursa imaginii::link-external


Sursa :Ramshi - Structura dimensionala si tranzitia Pamantuluilink-external