Cometa Ison si Dezvaluirealink
Stephen Cook : Ce gândeşti în legătură cu Cometa Ison, care se spune că se apropie de Pământ? Cât de relevanţă poate fi presupunerea unora ca dezvăluirea ar putea avea loc de Crăciun, de Ziua Cadourilor sau de Anul Nou?

Linda Dillon: Dacă mi-ai fi pus această întrebare luni, ţi-aş fi dat un răspuns, dacă m-ai fi întrebat cu câteva zile mai în urmă, ţi-aş fi dat un alt răspuns. Ceea ce-şi pot confirma este ca la ora 4 în această dimineaţă am intrat în comunicare telepatică cu Fecioara Maria pentru care noţiunea timpului funcţionează în alt mod, adică totul se produce în eternul moment de ACUM. Eu mă consider doar ceea ce sunt, adică un canal de comunicare şi nu sunt capabilă să fac previziuni.
Ea mi-a dat să înţeleg că ceea ce a făcut cu 2013 ani în urmă, când l-a născut pe Yeshua, ceea ce a însemnat întruchiparea iubirii divine, va face din noi ACUM, în această perioadă, la o altă scară.
Naşterea Mântuitorului a fost un fel de preludiu la ceea ce urmează să se întâmple în aceşti ani. Am înţeles cu claritate că s-a referit la renaşterea iubirii pe planeta noastră. Eu fac o legătură cu apariţia pe cer, deocamdată la mai mare depărtare, a Cometei Ison care are anumite conexiuni şi sincronicităţi cu Marea Cruce şi cu eclipsele care urmează să se producă. Legătura la care mă refer eu este pur energetică.
Aceasta ne va afecta? Absolut. Eu mai adaug şi influenţa exploziilor solare asupra noastră. Este evident pentru toţi cei care vor să înţeleagă că este vorba de un marcaj, la fel cum a fost cu descoperirea şi sosirea Stelei Albastre ... este o schimbare, inclusiv la nivelul câmpului electromagnetic. Acest corp care vine spre noi cu o anumită regularitate interferează sigur cu energetica planetei noastre, cu atât mai mult cu cât va fi mai aproape de Pământ.
SC: Ştii şi tu, unii au spus că este o cometă, alţii că e o navă, iar alţii spun că este şi cometa şi nava.
În ceea ce priveşte fraţii şi surorile noastre din stele, aceştia fac o legătură directă cu dezvăluirea. De fapt, în ce punct ne aflăm?
LD: Vrei o dată ?
SC : Nu ... ( Râsete )
LD : Glumeam, evident..
SC : Ştii bine la ce mă refer..
LD : Desigur, ... îmi permiţi să fac o introducere?
SC : Te rog!.
LD : Mulţumesc ! Voi folosi prilejul pentru a vorbi despre unele experienţe pe care le-am avut în acest an care trece. După câte cunoşti, multă lume a aşteptat şi mai aşteaptă anticipări despre dezvăluire. Probabil că o mulţime dintre ascultătorii şi cititorii noştri nu ştiu decât o foarte mică parte din totalitatea mesajelor şi contactelor care au loc între guvernanţii noştri şi reprezentanţii lumilor extraterestre. Asta este un paradox, căci o bună parte din mass-media este la curent cu aceste contacte dar, în loc să le popularizeze, ei le ţin ascunse, le trec sub tăcere, creând o mare confuzie în lume, deoarece este evident pentru din ce în ce mai multă lume că există ceva care se păstrează în mare şi nejustificat secret. Faptele şi întâmplările sunt de notorietate. Dacă trec ACUM stradă, intru într-un bar şi întreb pe cineva: "Crezi că există extratereştri?" mulţi îmi vor răspunde:"Da, cum să nu cred. Toţi o ştim. Chiar eu am văzut de curând o navă care survola cerul". Altul va spune că a văzut cu ochii lui o navă ET care aterizase, altul va declara că a şi vizitat o asemenea navă. Crezi că lumea asta s-a hotărât dintr-o dată să= mintă sau să vadă "cai verzi pe pereţi?"
Degeaba, guvernaţii, oficialităţile noastre o ţin pe-a lor: "Nu există aşa ceva!" E stupid şi jignitor să ne creadă pe toţi nişte proşti!

Revenind ACUM: după cum cunoşti şi tu, eu am petrecut o mare parte din timp pe o navă extraterestră a unei civilizaţii surori, dintre cele care vor fi angajate în dezvăluire. Am afirmat în această discuţie dar şi cu alte ocazii ca anul acesta a fost unul foarte interesant din punctul de vedere al relaţiilor cu civilizaţiile extraterestre.
ACUM, pentru că nu a fost niciodată o condiţie ca ei să aterizeze pe peluza Casei Albe, sau că nu va fi chiar nimeni care să se sperie, Consiliul Intergalactic a fost de acord că aceasta debarcare să nu aibă loc masiv, cu prea multe flote aeriene, avându-se în vedere dificultatea unora de a accepta această realitate şi scopul paşnic al acestei misiuni.

Ceea ce s-a întâmplat în acest an a fost o muncă de creştere a nivelului de încredere a milioanelor, sutelor de milioane de oameni că ceea ce urmează să se producă este o vizită de re-cunoastere şi re-intalnire cu fraţii noştri din lumile acestei galaxii şi acestui Univers.
Vizitatorii noşti din stele sunt oameni de ştiinţă, ingineri, medici, profesori, vindecători, mulţi dintre ei cu multe incursiuni pe planeta dar în stări de materialitate diferite, suficient de eterate pentru că omul planetei noastre să nu-i poată observa. Alţii pot fi văzuţi, relaţionează cu noi, dar şi-au luat fizionomii pământene, ceea ce face imposibilă o recunoaştere a ce şi cine sunt ei de fapt. Mai există şi categoria celor care au ales să se nască pe Pământ pentru a avea experienţe în această dimensiune şi pentru a ajuta umanitatea să progreseze (Nota C.M.: vezi cazul Obama).


În felul acesta, Evenimentul pe care noi l-am numit dezvăluirea, va fi o noutate doar pentru noi, pământenii.

În ceea ce mă priveşte, anul acesta a fost pentru mine o perioadă plină de evenimente. După cum prietenii mei cunosc, o mare parte din timp am trăit şi trăiesc pe planeta Neptun, planeta pe care revin regulat în fiecare noapte (n.m., cu corpul ASTRAL, evident), excepţie făcând intervalele de timp când sunt angrenata în comunicări cu Arhanghelul Mihail.
Ei bine, cam prin lună martie a acestui an, până aproximativ în luna mai, am primit directiva că voi rămâne pe planetă, pe Pământ, fără a mai avea posibilitatea să călătoresc. Şi, trebuie să-ţi spun dragă Ştefan, ca perioada aceea a fost pentru mine un adevărat iad, foarte grea cu adevărat, pentru că acolo pe unde am umblat m-am săturat, mi-a ajuns până la gât. Am fost practic "la pamant" şi despre aceasta n-am vorbit cu nimeni, nici măcar cu familia mea.
Apoi, cam pe la sfârşitul lunii mai şi până la mijlocul lui iunie, activitatea intensă pentru transformarea în Noul Eu, deşi extrem de solicitanta, îţi poţi imagina, m-a făcut să trăiesc momente foarte interesante. Pe la începutul lunii iunie, cred că era, a fost cu adevărat o încercare foarte grea pentru mine, când am avut o întâlnire cu familia mea la bordul unei nave spaţiale.
La începutul lunii iunie, am avut de fapt o întâlnire cu familia mea la bordul navei, cu Grener (Nota C.M.: Preşedintele Consiliului Intergalactic) din Ashira, planeta Neptun care mi-a oferit posibilitatea de a mă întoarce acasă, în acest scop, punându-mi la dispoziţie o navă, sau să aleg alternativa de a continua viaţa pe Pământ. În acel moment nu era vorba doar de a alege o perioadă de câteva săptămâni ci pentru tot restul existenţei mele. După ce pe Pământ trecusem prin dificilele încercări, am declarat: "Ia-mă acasă unde îmi pot face munca la fel de bine."
Mi s-a permis să mai revin, pentru ultima oară pe Pământ, pentru a-mi lua rămas bun. Dar, când am ajuns jos, când am început să mă caut, adică să caut şi regăsesc acel aspect al meu de Linda Dillon (n.m. trupul fizic), am pornit în jurul Gaiei, ocazie cu care am observat frumuseţea care este aici, frumuseţe pe care nu o mai poţi găsi nicăieri pe alte planete care, deşi destul frumoase, la rândul lor, cu calităţi minunate, nicăieri nu vei avea oportunităţile pe care ţi le oferă Pământul pentru a creşte în spirit, pentru a evolua. Atunci am înţeles ce posibilităţi, ce facilităţi incredibile are un suflet să evolueze, dacă alege să trăiască pe această planetă. Ca urmare, am decis să rămân pe Pământ pentru a-mi continua misiunea. A fost o decizie foarte greu de luat, să ştii.

Pe 17 iulie 2013, am avut o intervenţie chirurgicală la încheietura unui braţ. Am ştiut că înainte de a mi se face anestezia generală, va trebui să iau o decizie în legătură cu plecarea sau rămânerea mea pe Pământ. Am intuit perfect că momentul acela era cel mai favorabil pentru a reveni pe nava spaţială, unde mă aştepta familia mea. A fost un moment decisiv dar şi foarte interesant. Am decis să rămân aici.
Dar să revin la ceea ce s-a întâmplat din iunie până ACUM. Ei bine, am trăit o adevărată explozie în activitatea mea spirituală şi fizică. În întreaga lume mulţi oameni au experienţe în dimensiunea 5D, chiar dacă majoritatea nu conştientizează acest lucru.
Se produc despărţiri în cupluri dar şi apar parteneriate în care se manifestă adevărate scene de înaltă iubire. Se formează, de asemenea, tot un fel de parteneriate cu fiinţe celeste sau cu entităţi din planuri superioare. După ce Mama Maria a zis : " dorinţa şi bucuria mea este să văd o iubire nebunească între fiinţele umane", şi bum ! lumea s-a dezlănţuit în manifestări de dragoste, au început să se creeze parteneriate sacre (cupluri) în dragoste. Desigur, nu trebuie uitată dragostea faţă de tine însuţi ( n.m.,: a nu se confunda cu narcisismul ). Creatorul a zis: "să fie lumină" Şi s-a făcut Lumină. Mama Maria spune :"să fie iubire!" Şi va fi iubire.

Să revenim însă la dezvăluire, la întâlnirea cu fraţii noştri din stele.
Cel mai interesant lucru văzut de mine şi de mulţi alţii, în această perioadă, au fost mulţimea de nave spaţiale, despre care discut şi comunic în toate modurile cu martorii dar şi cu cei care sunt interesaţi de subiect. Este adevărat că până ACUM au fost discuţii sau contacte private, fără popularizări. Apariţiile aproape cotidiene şi numeroase ne dau dreptul să transformăm aceste discuţii private în adevărate dezbateri publice pentru a formă cât mai repede posibil o opinie general-favorabila, care, credem noi, va determina guvernanţii să se pună în situaţii jenante, din moment ce vor fi singurii care vor nega evidenţa.

În această săptămână, într-un channel cu o entitate, cineva a intervenit şi a spus:" Am primit lumina verde, avem undă verde pentru a merge mai departe"
În plus, în comunicarea cu Mama divină mi s-a spus că timpul de aşteptare s-a epuizat. Asta o ştiu prea bine şi fraţii noştri din Univers. Toţi afirma: "A sosit timpul!"


În concluzie: Evenimentul : POATE AVEA LOC ÎN ORICE moment, DE ACUM ÎNCOLO.

Sursa :Cometa Ison si Dezvaluirealink-external