Cometa Ison este Steaua Albastra Kachinalink


Acest scurt mesaj pe site-ul lui Toleclink-external, purtatorul de cuvant al Consiliului Andromeda, este o confirmare ca ISON este Steaua Albastra Kachina, despre care am vorbit in articolul din 12.10.13 „Misterioasa cometa ISON” 
Cometa a trecut in 28.11.13 la periheliu si a supravietuit traversarii coroanei solare. 
„Pentru aceia dintre voi care mi-au scris sa ma intrebe – raspunsul este: Da. Biosfera – Xanterexx, numita de media de stiri „Cometa Isonlink-external” este de fapt „Steaua Albastra Kachina”. Semnifica venirea unor schimbari masive pe aceasta planeta, vestitorul schimbarilor si „a primului contact deschis” de care am vorbit in video-ul meu din 7 septembrie cu acest subiect. Marcheaza sfarsitul celei de „a 4-a lume” si inceputul evenimentelor „celei de a cincea lume”... ca noua planeta Pamant de dimensiune superioara, care este gata de a se naste, de nivel mijlociu, 4D.

Aceasta confirmare mi-a fost oferita in ultimele doua (2) zile de contactele mele din Consiliul Andromeda care sunt de pe planeta Dakote, planeta de origine a multor indieni indigeni Nativi Americani, incluzand Hopi, din sistemul stelar Taygeta, constelatia Pleiade. Hopi se considera pe ei insisi ca fiind descendenti directi din oamenii din Pleiade.

 

Sursa : Cometa Ison este Steaua Albastra Kachina link-external