IMPLANTURILE ADN ŞI IUBIREA…link

 


În rândurile ce urmează, voi scrie despre implanturile de ADN şi cum să redevenim oameni Adevăraţi, aşa cum am fost iniţial. Am realizat pe parcursul trezirii mele, că Dumnezeu a luat locul Omului. Cred că OM, este adevăratul Creator (adică noi, cei care ne suntem şi îngeri şi arhangheli şi ghizi spirituali şi Akasha, etc.), pe când Dumnezeu (“Domnia ta zeul”, ori “tu-zeul” cel mai cel ;) ), este o exprimare indirectă, cu referire la zeii diverselor universuri din multiversurile ce împânzesc galaxia.
Omul a fost adus până la ultima treaptă a umilinţei, fiind asociat cu slăbiciunile de tot felul şi tot ceea ce rezultă de aici. Probabil că acesta este adevărul care va fi scos la lumină şi care zace prin catacombele de tot felul… 
Poate o să spuneţi că bat apa în piuă, ori că “ţara arde iar baba se piaptănă”, prin postarea unui astfel de material, care nu are legătură cu realitatea zilelor noastre şi cu ceea ce se întâmplă pe teren (în 3D), dar consider că, comportamentul acesta prin forţă, în care unii se cred victime şi îi văd pe ceilalţi ca fiind agresori, nu face decât să ne separe. 
Cel mai bine în aceste vremuri, este să fim precum albia unui rău. Să lăsăm să curgă lin prin noi toate energiile ce vin, căci cu cât vom fi mai revoltaţi şi vom opune rezistenţă, ne vom crea mai multe blocaje emoţionale cu rezultatele aferente ce rezultă din acestea.
Sigur că este bine să onorăm alegerile fiecăruia, doar că cele două căi nu se mai potrivesc în prezent (cum spunea şi Isus....că nu putem sluji la doi stăpâni). Frumoasa noastră planetă a ascensionat puţin înaintea noastră, iar ACUM ceea ce resimţim ca fiind cutremure, furtuni violente, oameni disperaţi...sunt rezultatul acestei ascensiuni. Îmi doresc din tot sufletul să ne trezim toţi, dar nu ca în 1989 - cu ce ne-ar ajuta o mare de oameni revoltaţi şi violenţi ?!...Aşadar să rămânem centraţi în inimă, ca să putem radia lumină armoniei.
Ce este lumina? Este bucurie, este compasiune, este armonie, pace, iubire necondiţionată. Este originea noastră, cea care ne deschide drumul cunoaşterii şi recunoaşterii, care ne ajută să vedem în ansamblu - nu doar să privim dintr-un unghi anume - cea care ne uneşte: lumina cu umbră, binele cu răul, maestrul cu discipolul, omul cu zeul, etc., pentru a ne reîntoarce împreună “de mânuţă” ;) la Sursă.
Ştiţi, implanturile de ADN (de care se face atâta “vorbire”), luaţi-le ca pe acele contracte pe care noi le-am „semnat”, la nivel de suflet, acceptând să fim cobai (adică un fel de „lucrări de laborator”; “lucrări de diplomă” smile ), pentru ai ajuta pe fraţii noştri din alte sisteme solare, care şi-au dorit să experimenteze starea de a fi OM.
Astfel, unii am acceptat să aducem la întrupare suflete la şcoala Vieţii de aici din 3D, asumându-ne rolul de părinţi, iar alţii am venit ca şi copii în familiile de suflete respective. Apoi ne-am creat tot felul de legături biologice, ori de prietenie. 
Aşa a fost şi cu întruparea Cristului în Isus, prin Maria. Dintre toate femeile, ea a fost cea care corespundea ca matrice genetică, fiind compatibilă cu energia celui ce se va întrupa prin ea. Maria nu a avut nevoie de modificări genetice. Dar astfel de modificări genetice au fost făcute pe scară largă, iar Pământul este un uriaş laborator, unde s-au adunat atâtea rase.
ACUM, menirea noastră a tuturor este aceea de a colabora, de a ne uni, pentru că Galaxia este saturată de războaie intergalactice. Noi „pământenii” suntem mesagerii armoniei universale şi am reuşit să ajutăm planeta Mamă să ascensioneze. Sigur că mai sunt cei din „veche gardă” care încă ţin cu dinţii de „drepturile lor contractuale”, însă ei au sărit calul, nemairespectand înţelegerea originară şi încălcând liberul arbitru
De aceea ne-au fost blocate catenele ADN, rămânând la limita suportabilului. Pentru cei care nu vă amintiţi încă şi probabil că nici nu credeţi, că am fost cobai (eu n-am participat la experimente decât pe post de „cobai voluntar” ;) ), ori că semeni de ai noştri şi implanturile lor au existat, este plin internetul şi nu numai, de istorisiri pe această temă.
ACUM, ce să vă mai spun, fiţi mai atenţi la semnalele pe care vi le dă organismul, la atracţia faţă de anumite materiale chanel şi de altă natură şi veţi descoperi care este familia voastră de suflet/de lumină şi ce aveţi de făcut în această întrupare.
Personal, nu aştept să mă urc în nici un OZN (este plin de ele în ASTRAL şi în curând le vom vedea cu toţii), preferând vehiculul meu personal (cel de lumină) şi nici nu aştept să îmi rezolve problemele ET ştiind că totul pleacă din interiorul meu şi de ceea ce fac eu.
Apoi..., nu ne imaginăm mulţi ce transformări vor apare în general şi deci şi în economia mondială, dar îmi aduc aminte că în multe meditaţii, cărţi, materiale, eram îndrumaţi să aducem din eter, ceea ce avem nevoie, în materie (să materializăm).
Aşadar, tot ceea ce avem nevoie se află într-o Bancă Energetică, într-un cont pe care l-am alimentat cu ceea ce am făcut în 3D (respectiv ce am dăruit, dar la nivel emoţional…fiindcă acesta este “bagajul” eteric cu care vom pleca în alte planuri de aici, când ne vine vremea…), iar cheia este dorinţa de a face bine necontenit, indiferent de interpretarea din jur. 
De aceea cred că agitaţia bezmetică nu duce la mari realizări indiferent pe ce teme: politice, istorice, financiare, trocuri, etc.
Mai este puţin, totul e să avem răbdare, ACUM, pe ultima sută de metri şi să nu ne înecăm la mal (în egoul exacerbat, judecarea semenilor, judecăţile nefondate, obligarea oamenilor de face cum ne dorim noi, de a fi cum vrem noi, etc. – pentru că fiecare face şi este exact acolo unde trebuie să fie în aceste momente transformaţionale, aşa cum este îndrumat de propriul suflet, cel care ştie cel mai bine ce i se potriveşte fiecăruia).
Şi dacă vă simţiţi bine, sunteţi perfect sănătoşi (nu aveţi simptome dureroase de ascensionare, prin modificarea celulară) şi împliniţi pe toate planurile...este foarte bine. Nu vă gândiţi că nu vă treziţi ori nu ascensionaţi, căci voi sunteţi stâlpii noştri de susţinere, voi ne ajutaţi prin energia voastră, să ne ridicăm iarăşi şi iarăşi, atunci când suntem obosiţi.
Aşadar, metoda cea mai eficientă de curăţare celulară, de scăpare de implanturile din ADN, este infuzia de lumină, iar această infuzie se face prin acceptare şi iubire, prin a fi şi a face efectiv această şi nu prin a ne violenta şi a căuta vini exterioare.
Ştiţi dragilor...,este ca şi când armata agresorului trece de partea celor împotriva cărora luptă. Atunci comandanţii lor ce să mai facă...,se lasă „păgubaşi” şi pleacă mai departe, ori trec şi ei alături de foştii „inamici”. 
iubirea nu se ţipa, ea se face, dar nu cu forţa.

Schimbarea la care suntem îndemnaţi, este una interioară !