Tolec: Transformarile planetare continua, reptilienii sunt disperatilink

 

Este vorba de cazul unui om cu care Toleclink-external corespondeaza deja de mai mult timp, si care a avut contacte cu o fiinta extraterestra timp de aproape 20 de ani. Din descrierile facute lui Tolec, el si-a dat seama (dupa anumite cuvinte, idei si expresii folosite) ca fiinta extraterestra apartinea planului 4D, dar se materializase in planul fizic.

Aceasta fiinta extraterestra era femeie, avea trasaturi extraordinar de frumoase, si parea sa aiba varsta de 30 - 40 de ani (dar, cu siguranta avea o varsta mult mai inaintata). Unul din subiectele ei preferate de discutie era scopul cel adevarat al vietii umane pe Pamant.

Acel om care dicuta cu ea, a intrebat-o: "Care este scopul vietii unui om pe Pamant?". Femeia extraterestra i-a raspuns: "Viata are ca obiectiv depasirea confuziei printr-o perfectionare interioara pentru crearea virtutilor si corectarea defectelor".

Apoi ea a continuat: "Ti-am spus deja ca viata in Sine este o stare de "memorie" de tip electromagnetic. Atunci cand esti nascut in acea "memorie", apari ca o colectie concentrata de cunoastere, cunoastere pe care o descoperi constient mai tarziu, iar crearea unui echilibru in viata ta este ceea ce urmaresti permanent."

"Urmaresti sa iti cresti gradul de constienta ajungand la unul superior, pentru ca astfel vei supravietui mai mult, folosindu-te de memoria ta; pentru ca in lumea ta, amintirile supravietuiesc."

Apoi el intreaba: "Oare asta nu inseamna sa incerci mereu sa fii optimist, sa vezi mereu partea buna a vietii?" iar ea raspunde: "Nicidecum, mai degraba este vorba de a ajunge la o stare emotionala calma, linistita. Odata ce atingi aceasta stare si devine permanenta, vei observa aspecte interesante despre tine... O persoana care a atins adevarata serenitate, acea liniste si pace interioara reala eterna, emite un cu totul alt fel de energie subtila, fata de persoana care este mai mereu nelinistita si agitata in Sine insasi."

"Aceste transformari interioare evidente pentru tine se vor manifesta si in exterior, si astfel vei deveni un fel de "bijuterie" stralucitoare ce va fi recunoscuta de ceilalti. Atunci cand ai calitati de conducator, aceasta tendinta va fi vizibila si usor recunoscuta de ceilalti. Comunitatile civilizatiilor superioare extraterestre din spatiu, vor apare in fata ta, recunoscandu-ti toate aceste realizari interioare ale tale.

"Pentru ca in virtutea legilor naturale ale afinitatii (cei asemenea se atrag), o persoana care NU vibreaza pe frecventele vizitatorilor extraterestri NU este deloc atractiva si NU prezinta nici-un fel de interes pentru acesti extraterestri. Astfel, egoistul atrage egoisti, ahtiatul dupa putere atrage ahtiati dupa putere, sadicul atrage sadici, iar cel benefic atrage pe cei benefici".

Aceste dezvaluiri facute de o fiinta extraterestra sunt extraordinar de puternice, pentru ca statueaza in mod clar si simplu adevaruri care sunt foarte utile celor interesati.

Toleclink-external subliniaza ca a ales sa expuna acest exemplu, pentru ca are meritul de a clarifica cine pe cine contacteaza in acest vast Univers plin de posibilitati variate. In acest fel ne putem da seama cine din Univers contacteaza pe cine de pe Pamant, si cu ce scop.

Daca esti hartuit de anumite fiinte, vei sti ACUM de ce esti hartuit, iar daca ai parte de contacte cu fiinte benefice, atunci se explica de ce ai contacte cu astfel de fiinte benefice.

Raspunsul acestei femei extraterestre clarifica toate aceste aspecte esentiale, si arata importanta mentinerii unei stari emotionale echilibrate si pline de pace. Indiferent de ceea ce se petrece in viata ta, indiferent de felul de emotii care abunda prin jurul tau, tu trebuie sa-ti mentii aceasta stare de echilibru: toate acele emotii irationale si negative nu sunt deloc ale tale. Trebuie sa ajungi la aceasta stare de maturitate emotionala, de claritate si echilibru, care iti va permite sa ai acces la un nivel superior de intelegere a vietii.

Moderatorul emisiunii continua: "Oare are aceasta legatura si cu Tolec,:::::: Transformarile planetare continua, reptilienii sunt disperati">...aici continuarea articolului Tolec: Transformarile planetare continua, reptilienii sunt disperatilink-external