The New Earth Times 57link

SANANDA:link


Iubită familie Pământeana, simt dorinţa voastră de a vă oferi mai multe informații și de a vă reasigura în privinţa procesului de schimbare, ce se desfăşoară ACUM. Unii dintre voi sunt supăraţi deoarece binecuvântările promise par să fi stagnat sau să se fii disipat. Unii sunt furioşi și se simt trădaţi deoarece nu pot vedea sau atinge dovadă palpabilă a ceea ce am susţinut a fii adevărat.
Vă asigur Preaiubiţilor, că marea evoluție pe care v-am descris-o, este cu adevărat în curs de desfășurare. Prima piesă de domino, așa cum am numit-o, a căzut, iar celelalte o urmează, dar vouă vi se pare că totul se desfăşoară cu încetinitorul. Nemaivorbind de faptul că toată lumea este scăldată în Lumină. Primele Pachete de Prosperitate au fost distribuite. Simplul fapt al acestei operaţii, va crea o schimbare masivă în scurt timp. lumea nu a fost informată cu privire la acest aspect din două motive: 1) mass-media încearcă să păstreze tăcerea pentru a menține pretinsa falsă putere și 2) noi protejăm în mod activ cizmele curajoase de pe teren, care și-au riscat viața pentru producerea acestui Eveniment miraculos.
Dați-mi voie să vă descriu în linii mari, ce înseamnă acest lucru. A fost necesară cooperarea dintre și între 210 țări, pentru a decide cu privire la modul de a distribui în mod echitabil marea bogăție pe care anticii Europeni, familiile chineze și societățile sacre le-au ţinut în secret, așteptând momentul în care s-ar putea ajunge la un acord, la nivel mondial. Toți au fost obligați să declare pacea cu scopul de a primi aur și alte active prețioase pentru asigurarea valutei fiecărei țari. Acest lucru înseamnă că toate datoriile naționale au fost plătite.
Vă puteți imagina enormitatea acestui proiect? Fiecare țară datornică va fi eliberată/scutită; fiecare datornic achitat, toate ţările fiind aduse la acelaşi nivel. Toate structurile de putere inclusiv cele care implică datorii între și dintre națiuni, sunt dizolvate. Acest lucru înseamnă la propriu, că, marii creditori ai lumii nu mai dețin câte o bucată din țările datornice. Astfel încât șantajul și cămătăria nu vor mai fi prezente pe scena mondială. Banca Mondială și FMI au lucrat cu toate națiunile pentru a crea starea în care nici una dintre cele două organizații nu vor mai fi necesare, deoarece nu vor mai emite creanţe. Există fonduri suficiente pentru reconstrucţia și restabilirea sănătăţii și bunăstării fiecărei națiuni și fiecărei persoane de pe Pământ.
Aceste fonduri inițiale sunt deja în vigoare, ceea ce face ca toate țările datoare să fie libere. Aurul și alte active au fost livrate, alocate și depozitate în condiții de siguranță; ţesătura complicată de împrumuturi și creditări a fost destrămată cu delicateţe, iar fondurile curg într-un tsunami de Lumină, eliberând oamenii cu fiecare atingere a mâinii binecuvântate a lui Dumnezeu, livrate prin emisari de la sol, conștienți de rolul lor în calitate de curieri ai libertăţii.
Înainte ca ultima livrare de fonduri și dizolvare a datoriilor să poată fi finalizată, era necesar ca fiecare țară să accepte o resetare a (RV) valorilor monetare la nivel mondial, pentru a reflecta şi mai concret, resursele reale ale fiecărei țări. În cele mai multe cazuri ale celor mai *sărace*, îndatorate și corupte țări, această resetare aşează aceste țări anterior oprimate, printre cele mai bogate ţări din lume. Pe ultima sută de metri au fost incluse şi alte țări, care necesitau o nouă codificare, spre a fi introduse în cadrul sistemelor informatice la nivel mondial. Desigur, acest lucru a fost un succes, însă operaţiunea a încetinit temporar resetarea.
Pentru ca bogăția să fie împărţită pentru prima dată către toți oamenii, sistemele bancare mondiale au trebuit să fie demontate și înlocuite cu altele, din moment ce vechiul sistem era proiectat să fure în mod sistematic averea destinată oamenilor. Unul dintre cele mai eficiente mijloace pentru înşelarea populaţiei, a fost sistemul de înrobire prin datorii, practici scandaloase derivate și alte operaţiuni încă şi mai sofisticate din spatele *economiei voodoo*, aşa cum a numit-o președintele american Reagan. Toate acestea au trebuit să fie demontate și înlocuite înainte de distribuirea oricăror fonduri. În caz contrar, fondurile ar fi fost furate de către cele 13 familii și controlorii lor discreți, toți cei care au deţinut literalmente controlul asupra lumii, prin controlul deţinut asupra banilor la nivel mondial. Tranziţia ar fi trebuit să fie realizată fără destabilizarea sau aducerea piețelor mondiale în stare de colaps. Ori acest lucru solicită păstrarea secretului fată de public, până când nu era finalizată. Acesta este unul dintre motivele pentru care nu aţi citit nimic despre aceste transformări pe scară largă, în rubrica știrilor financiare.
Ştiaţi despre reuniunile periodice la nivel înalt ce aveau loc între liderii mondiali. Summit-ul G20 de la sfârşitul săptămânii trecute de la Shanghai, a fost de fapt o adunare oficială, care a permis realizarea a numeroase întâlniri private intre liderii mondiali și reprezentanții acestora. Ei au lucrat pe parcursul mai multor zile la semnarea documentelor și ajustarea acordurilor finale. În multe cazuri, s-au oferit noi oportunități oficialilor guvernamentali și țărilor, care altădată se regăseau în opoziție directă unele cu altele, de a-şi continua relaţiile pe viitor, în pace și prietenie.
Între timp, cu noile sisteme bancare existente, mari Pachete de Prosperitate, pregătite cu mult timp în urmă spre a fi distribuite persoanelor fizice, au fost livrate în conturile lor și vor fi date în folosinţă de mâine, luni, 6 martie 2016. Până săptămâna viitoare, veți începe să vedeţi efectele enorme ale acestor proiecte umanitare *particularizate*, care au fost deja finanțate cu sute de miliarde de dolari fiecare. Acești administratori vor rămâne pe cât posibil sub anonimat pentru propria lor siguranța și intimitate, cel puțin pe termen scurt. Lucrăm îndeaproape cu echipa pentru a-i ghida și a le binecuvânta proiectele. Saint-Germain și Lady Quan Yin au lucrat neîncetat timp de zeci de ani cu aceste suflete generoase, pentru a asigura succesul și eficiența acestora. Suntem infinit recunoscători, persoanelor curajoase care au crezut și s-au dedicat Binelui Suprem, ce va transforma planeta, de multe ori în ciuda morții și a suferinţei din mijlocul lor.
Vedeţi voi, nu există nici un Program individual de Prosperitate, care să nu fie întrețesut în mod inextricabil cu toţi ceilalţi. Acesta este un Eveniment mondial, care implică toate cele 7,5 miliarde de suflete de pe Pământ. Nici o persoană sau grup nu vor fi eliminate din cadrul acestei schimbări masive, d.p.v. energetic sau fizic. Nimeni nu a fost uitat, deși mulți nu sunt conștienți de schimbările care au loc peste tot în jurul lor. Fiecare fiinţă vie, contribuie prin semnătura sa energetică și intențiile sale creative la rezultatul final, printr-un vot pro sau contra (nu există opţiunea de a rămâne neutru), care determină momentul și ritmul acestei Iluminări inevitabile a Planetei Pământ.
Mulți dintre voi sunteți conștienți de promisiunea Tatălui Dumnezeu de a anunța reevaluarea monetară (RV), care va aduce o mare bogăție tuturor celor a căror misiune era să analizeze și să-şi investească banii și credința, cu scopul de a ajuta la răspândirea bogăției. Cu adevărat s-a intenționat publicarea anunţului de mai multe ori, inclusiv pe data de 29 februarie 2016. Milioane de oameni, aşteptau cu nerăbdare să ia parte la *distribuţie* precum și la eliminarea stresului cauzat de propria sclavie a datoriilor, de îndată ce aceste anunțuri erau făcute publice.
Cu toții am căzut de acord în cadrul Consiliilor, ca eliberarea cât mai rapidă a fondurilor, era ACUM o chestiune stringentă, pentru a ne onora promisiunea faţă de voi. A fost cea mai bună estimare a noastră precum și cea mai mare speranța, că apropiatul Eveniment, împreună cu creșterea intensităţii Luminii din partea Mamei/Tatălui Dumnezeu, ar mări nivelul Conștiinței și al energiei Luminii în rândul umanităţii, care să *vă împingă dincolo*. Echipele noastre de transmutare au lucrat mult timp peste măsură, provocându-le multora dintre ei, un mare disconfort fizic, deoarece au curăţat substanțe chimice toxice, deșeuri nucleare și mai presus de toate, formele gând negative, prezente în mod constant, fiind re-produse/reînnoite de către omenire. Am organizat un dute-vino, în sus și în jos, pentru a străpunge membrana întunericului, cea care a ţinut Pământul ferecat în Matricea întunericului.
Mulți dintre cei care citesc acest mesaj sunt conștienți de propria lor misiune la care iau parte în această străpungere. Voi sunteți Purtătorii de Lumină și Echipa Transmutatoare, Vindecătorii şi Indicatorii de Cale, Gardienii Portalurilor și Deschizătorii de Portaluri, cu toţii contribuind la succesul acestui monumental proiect. În același timp, există încă mulţi, chiar și în rândul Lucrătorilor în Lumină, care nu sunt conştienţi de elementul crucial al muncii noastre:
• Nu există opţiunea de a rămâne neutru. Nu puteți să *aşteptaţi și să vedeţi* sau să vă exprimaţi îndoiala, furia sau frustrarea fără să-i împovăraţi şi mai mult pe colegii voştri Lucrători în Lumină, însărcinaţi cu îndepărtarea energiilor dense.
• Cu fiecare gând sentiment sau acțiune, fiecare dintre voi, fie contribuie la fluxul energiei care accelerează aducerea reevaluării RV / GCR și a altor programe vitale, fie diminuează realizarea acestora.
• Trăiţi într-o zonă a liberului arbitru, în care schimbările bruște nu pot fi întotdeauna prezise cu precizie în ceea ce privește momentul. Probabilitatea succesului acestui proiect este măsurata de Grandfather (Bunicul) într-un mod extrem de sofisticat și complicat. Întreaga omenire este luată în calcul, se ţine cont de Lumină sau întunericul energiilor lor în decizia finală cu privire la siguranţă și dacă Pământul este suficient de pregătit să o ducă la îndeplinire. Desigur că aceste măsurători iau în calcul puternicul efect al acelor Lucrători în Lumină conducători de cale, care insistă asupra străpungerii barierelor, stând umăr la umăr cu cei dinaintea lor.

backward_step backward page:1/2 forward forward_step