Reîntoarcerea lui Dumnezeu: aterizarealink

 În acel interval de timp, am fost infuzați cu coduri de restructurare ce au fost activate în noi tot anul, pentru a pregăti calea pentru apariția modelului corpului christic Solar, coborârea divinității noastre în corp fizic, în scopul de a deveni ceea ce consiliul stelar a numit „SORI ai lui Dumnezeu ce se autosusțin”, întrupați. Inutil să mai spun că a fost un an profund de provocator și tumultuos, de excavare/pregătire/expansiune emoțională și fizică, ce ne-a condus la ceea ce aflu ACUM ca fiind „împlinirea, revelația, rezultatul acelei activări”.

 În cuvintele lui Led Zeppelin, în acest an arătăm ce putem.

Întreaga călătorie a înălțării a fost de fapt pentru a-l aduce pe Dumnezeu pe Pământ.link


 Cu toate că, în esență, nu știm ce va aduce acest pasaj sau în ce fel, putem deja să simțim că aterizăm… o senzație palpabilă de reîmpământare, de reconectare cu eul fizic, cu viața și chiar cu societatea, într-un mod nou (mai liber), după foarte mulți ani în care nu ne-am simțit bineveniți/dornici/interesați să participăm la viața colectivă, pe niciun plan. În acest moment este o senzație ușoară, așa că dacă încă nu o percepeți, nu vă faceți griji… părerea mea este că tot acest an va continua să fie dedicat cum se cuvine apariției noastre.

 Imboldul foarte apreciat și crescând de a face din nou parte din lume, chiar dacă în moduri mărunte, este un semn clar că rețeaua christică (pe care în prezent o pot vedea ca având o natură cu totul solară) e activată și gata să ne susțină, pe noi și planeta, să intrăm fizic în sistemul noii realități.

 Această matrice de lumină solară, pe care mulți de pe întreaga planetă o activează de foarte mult timp, e alimentată de energia SOARELUI central și (din câte înțeleg) lucrează în tandem cu matricea cristalină, pentru a infuza Pământul cu codurile necesare pentru activarea modelului Raiului, în noi toți și în Pământ, pentru a răspândi informațiile necesare să construim în plan fizic structurile… inclusiv structura corpului nostru… în scopul de a găzdui raiul pe Pământ.

 Ființele stelare afirmă în această transmisiune că am înfăptuit, împreună, ceea ce mulți au crezut a fi imposibil… că am reușit să finalizăm această misiune uriașă de slujire divină. Începând cu anul nou, Operațiunea de ancorare a rețelei Înălțării este ACUM încheiată și putem realmente simți rezultatele acestei finalizări, printr-un sentiment crescând de stabilitate… o siguranță palpabilă, ce începe să dea un imbold încrederii noastre de a lungi pasul, de a face saltul fizic final, în Sinele nostru autentic, și de a ne accepta noul nivel al misiunilor noastre.

 Dacă deveniți conștienți de coarda voastră de împământare… ce ne conectează cu lumea fizică, prin chakra stelară a pământului… e posibil să constatați că vă simțiți mai „legați” de planetă decât ați fost vreodată, demult, sau niciodată. Dacă vă numărați printre numeroasele persoane sensibile trezite, care nu s-au simțit niciodată pe Pământ ca acasă, dacă v-ați simțit străini pe un Pământ străin, acest lucru se va schimba ACUM. Pe măsură ce ne întrupăm divinitatea, și pământul face același lucru, iar acest parteneriat co-creativ generează în dimensiunile fizice o siguranță pe care mulți dintre noi nu au cunoscut-o niciodată. Nu pentru că nu am vrut, ci pentru că lumea nu era pregătită pentru frecvența de care aveam nevoie ca să ne ancorăm în totalitate aici… până ACUM.

 Însemnând că nu ne-am încarnat ca să trăim vieți 3D… ne-am încarnat ca să creăm posibilitatea (citiți: infrastructura holografică) unei lumi 5D, din interiorul lumii 3D, din ființa noastră. Misiune îndeplinită… ceea ce înseamnă că aceia care activează în ei Conștiința solară/christică se bucură ACUM de întregul sprijin al rețelei christice/a înălțării, aici pe Pământ, pentru a-și trăi în mod distinct natura christificată și pot, în esență, să transmită principiul Christic într-un mod care ACUM va avea un efect mai direct asupra tuturor.

 Cu alte cuvinte, acest sistem de rețea, complex, fractalic, accesibil în prezent pe Pământ, face posibilă înălțarea planetară. 

Datorită acestui fapt… și potrivit ființelor stelare… anul acesta va fi un factor sigur de schimbare a jocului (în engleză game-changer, însemnând ceva care schimbă total modul în care ceva este înfăptuit, conceput sau produs. N.tr.).

NOTĂ: Această transmisiune a fost descărcată din Sala înregistrărilor, fiind transcrisă în principal din partea Ligii Națiunilor Galactice, și mi s-a cerut să vă prezint imediat informațiile, nefiltrate.

Întroducerea Ligii Națiunilor Galacticelink


Înainte de a începe, am dori să vă prezentăm o invocație venită de sus, destinată anume celor care în prezent se află sau ajung la nivelul christic al serviciului adus ÎNTREGULUI. 

 Dragii noștri, ne reunim în această zi în semn de respect profund. Invocăm raza de lumină a diamantului, raza de lumină aurie, raza de lumină albă cristalină și raza de lumină a smaraldului verde să vă armonizeze sistemul corpului și să vă acordeze la frecvențele cuprinse în această transmisiune. Emitem o energie suplimentară de ordin cosmic, ce îl va ajuta pe fiecare dintre voi în dezvoltarea sa fizică actuală, în realizările sale continui ca Dumnezeu om. 

 Pornind de aici, dorim să vă împărtășim un mesaj, împreună cu acompaniamentul cerului.

 Am dori mai întâi să vă îndreptăm atenția asupra apropiatelor valuri de energie, accelerate de perioada eclipsei și a echinocțiului ce se apropie.

 Primul echinocțiu din fiecare an reprezintă o perioadă de transformare extraordinară. Este intrarea care duce spre coduri solare intensificate și noi, pe măsură ce lumina crește în mod real pe pământ… dar și o perioadă de revelație, renaștere și înviere.

 Astăzi dorim să vorbim despre acestea din urmă.

 Echinocțiul reprezintă ceea ce noi am numi intrarea fizică către ciclul noului an Solar. Motivul pentru care este considerat a fi punctul de conștientizare are legătură cu nivelurile crescânde de lumină ce sunt introduse prin intermediul Soarelui, ale căror coduri sunt direcționate direct spre dezvăluirea de informații sacre intrinseci noului ciclu evolutiv de anotimpuri pentru anul curent.

 Anul acesta, mulți dintre voi, care citesc aceste rânduri, vor intra într-o perioadă de transformare diferită de oricare alta, prin aceea că vă manifestați natura reală pe Pământ și, prin urmare, începeți să instituiți, în corpul fizic, în viața și în lumea voastră, schimbările ce vor reprezenta cu acuratețe expresia autentică și esența divină a Sinelui.

De aceea, dorim să vă oferim câteva indicii și detalii importante, pentru a vă ajuta să intrați în această perioadă, de energie ce se mișcă extraordinar de rapid, și pentru a deveni una cu curentul rapid ce vrea să dărâme barajul vieților voastre din trecut. 

 În acest sens, să știți că în acest an tot ceea ce a fost cândva adevărat pentru voi e posibil să nu mai fie neapărat la fel, iar din cauza valului ce se apropie, e posibil ca unii să fie, aparent, măturați de curenți.  Fiți perspicaci, căci dacă aceasta este realitatea voastră, dacă vă numărați printre cei care simt brusc că și-au pierdut calea, o cale nouă va apărea pe țărmurile voastre, dacă sunteți deschiși ca să o vedeți prin ochii noi ai cunoașterii voastre.

 În acest an, este extrem de important pentru reușita voastră pământească ca, în mod repetat și sigur, să aveți în vedere, să priviți în direcția și să vă deschideți spre calea mai înaltă, în viața și în creațiile voastre.

 În aceeași ordine de idei, am vrea să clarificăm faptul că, începând de pe la jumătatea anului și în continuare, vor apărea unele elemente surprinzătoare de mare amploare, din punct de vedere planetar, ce vor schimba multe lucruri legate de percepțiile voastre despre lume… aceste schimbări vin ca să asigure că binele tuturor este susținut în toate fațetele vieții, că structurile adevărului sunt durabile și că toți cei care sunt pregătiți să renunțe la vechiul stil de viață au ocazia favorabilă de a proceda astfel.

 Acest lucru a fost decretat.

Tehnologia noii rețelelink


 Înțelegem că mulți dintre voi încă mai au de-a face cu constrângerile trecutului, dar, cu toate acestea, vă asigurăm că în mijlocul numeroaselor transformări globale și colective care vin, structura rețelei noului Pământ este în totalitate pregătită să înceapă să implementeze noul.

 Grădinarii, ca să spunem așa, și-au dus la bun sfârșit nivelul anterior al misiunii lor de slujire, prin aceea că planul pentru noul Pământ este în totalitate ancorat și activat, pentru ca toți să participe la el. Cei care în această perioadă trec la un nivel superior de slujire încep noi acțiuni ale sufletului, deschizându-se către daruri și oportunități noi, superioare, tocmai pentru acest motiv.

 Pe măsură ce vă găsiți drumul spre aceste creații noi, aspecte noi ale Sinelui, veți începe totodată să completați… sau poate că ar trebui să spunem să descărcați… noile aplicații necesare pentru a lucra la sistemul noii rețele. 

 Da, tehnologia noii voastre biologii conține aplicațiile și informațiile necesare pentru a coopera cu modelul Raiului… sistemul noii realități holografice pregătit să intre în acțiune. Aflați că, pe măsură ce finalizați recablarea și activările necesare pentru a co-opera cu această rețea a lumii noi, începeți să cooperați și cu noile tehnologii inerente ei.

Aceasta înseamnă că ACUM puteți să folosiți eficient programarea noului sistem, care este necesară să vă aducă în starea exprimată fizic, de FIInțare christificată.

În acest sens, aflați că ACUM corpul fizic poate urma cu eficiență semnalele venite din procesorul minții superioare (divine), care e conectată cu tărâmurile iubirii și nemărginirii, la fel cum corpul fizic a urmat cu eficiență semnalele venite de la procesorul minții inferioare (umane), care e conectată la tărâmurile fricii și limitării. Gândiți-vă la acest lucru astfel… o inimă și o minte grea creează un corp greu, la fel cum o inimă și o minte luminoasă creează un corp de lumină. 

În final, cu ajutorul acestui ansamblu minte-corp nou, cei care sunt pregătiți vor putea folosi programarea de nivel Divin ce vă oferă capacitatea și opțiunea de a vă utiliza corpul fizic în așa fel încât să răspundă la ADN -ul vostru cristalin, ce primează asupra geneticii voastre bazate pe structura de carbon. 

 Ca atare, aflați că atunci când începeți să vă folosiți noul nivel al Conștiinței, vi se va oferi, într-adevăr, tot ceea ce încă vă mai diminuează capacitatea de a trece total la nemărginirea naturii voastre reale. E posibil ca acest lucru să vă aducă provocări, dar vrem totuși să vă reamintim clar că aceasta este ocazia voastră favorabilă de a comanda, în sfârșit și în mod eficient, noi rezultate… că programarea veche se încheie aici, dar noul nu-și poate găsi calea prin vechi, dacă densitatea nu este înlăturată în totalitate din sistemul corpului vostru.

 În unele cazuri, acest lucru va însemna vindecarea subită a unor configurații și reacții karmice foarte vechi, ce au produs boală fizică… în alte cazuri, vor fi necesare revizuiri și rectificări de direcție, prin aceea că ar putea reapărea vechi probleme fizice, din cauzele menționate mai înainte. La acestea noi spunem, fiți perspicaci în cunoașterea voastră, conștienți de faptul că sunteți chemați să faceți noi alegeri finale, alegeri de împuternicire vis-à-vis de frică

Aceste momente de alegere reclamă gânduri noi ce produc acțiuni noi, bazate pe munca pe care ați făcut-o ca să ajungeți aici. Toată munca interioară a dezvoltat nevoia ca ACUM să luați noi măsuri, bazate pe un adevăr nou, iar pe parcursul întregului an veți fi chemați să onorați acest lucru, să faceți în fiecare moment pașii fizici necesari pentru a vă pune lumea în mișcare, pentru a vă restructura viața pe baza alegerilor ce se corelează precis cu adevărul vostru Divin.

 Să știți că nu dorim să aveți impresia că o să vă împotmoliți din cauza acestor alegeri, nu. Ar fi o evaluare inexactă despre ceea ce vă oferă acest an, în totalitate. Fără îndoială că acest an vă cere să vă urmați în continuare angajamentul față de Sine, prin transpunerea în realitate a viselor voastre îndelung păstrate și sincere, pentru o viață și un Pământ mai bun, și să cultivați curajul de a împământa acele viziuni în lumea formei, prin luarea de măsuri inspirate ce se aliniază cu întregul vostru adevăr.

Sinele fizic christificatlink

backward_step backward page:1/2 forward forward_step