Noul om: versiunea 5.0link


Descărcarea gargantuescă (uriașă n.tr.) de lumină divină a fost atât de vastă, încât efectiv ne-au trebuit luni de zile ca să facem ordine prin molozul produs de exploziile pe care le-a declanșat în ADN -ul nostru. Acele explozii au ajutat la eliminarea din vechea noastră genealogie umană a foarte multe elemente expirate, în scopul de a ne transmuta/transcende genetica limitată, pentru a intra cu totul în suveranitatea divinității noastre, a geneticii noastre stelare.

Pleiadienii spun că acest lucru este ACUM o realitate pentru mulți (!) și, drept rezultat, intrăm în ceea ce ei numesc programul unei vieți nou-nouțe, o viață care e maleabilă și foarte receptivă la felul în care noi, ca Creatori conștienți, cooperăm cu ea. Acest program al noii vieți e PLIN de conștiință și răspunde (favorabil) celor care au un nivel proporțional de conștiință.

Nu mai este vorba de a vă „potrivi” în această lume, ci de a ieși în evidență.


Săptămânile următoare reprezintă acest prim nou capitol ca oameni noi, în sensul că ACUM începem să ne rescriem scenariile, de pe poziția adevărului pur. Acest an întreg ar putea de fapt fi considerat un întreg program de revizuire, ce ne va aduce o serie de oportunități de a intra în experiențe de viață nouă, fără  piedicile din trecutul nostru… care să ne copleșească… să ne frâneze.

Ca întotdeauna, nouă ne revine să facem continuu acea alegere… în fiecare clipă. 

Pivotăm de la 8 ani concentrați și intenși de excavare și transformare interioară, la o viață cu totul nouă, într-o lume nouă… evident că va lua ceva timp-spațiu să ne creăm din nou și să ne reconstruim restul vieții noastre ce se transformă în permanență, pe coordonatele noastre noi, adevărate. Încheind cercul în acest an (universal 9), vom întâlni aspecte noi, neexplorate ale Sinelui nostru, dar vom începe de asemenea să revenim la/să ne reconectăm cu lucrurile pe care le iubim, doar de pe o poziție de expansiune cosmică… de a ne recunoaște pe noi Înșine și de a ne cunoaște valoarea reală. 

În raportul trecut ni s-a spus că vom fi supuși unei recalibrări cuprinzătoare (în perioada de Mercur retrograd), ce ne va conduce la o reconectare mai permanentă cu mintea superioară  (divină). Acea upgradare este oficial încheiată, deși ne vom calibra de pe urma acestei schimbări pe tot parcursul acestui an, dacă nu mai mult. 

Într-un sens, ni se va cere să eliberăm în continuare… dar datorită upgradării mentale recente și radicale pe care tocmai am îndurat-o, acest lucru va avea loc la un nivel cu totul nou, având un nou grad de conștiință și o perspectivă nou-nouță. Cu alte cuvinte, procesul va fi diferit de tot ceea ce am cunoscut până în prezent.

Noul om 5.0 are un hard drive cu o capacitate nouă și nelimitată, un RAM (Random Access Memory/memorie cu acces aleator. N.tr.) nou, un sistem de operare nou și un sistem nou de aplicații ce nu mai sunt compatibile cu echipamentul și procesorul nostru vechi, așa că pe parcursul întregului an ni se va cere să întreprindem acțiuni pertinente pentru a ne curăța de orice tipare restante din trecut, prin reprogramarea/redeschiderea de noi trasee neuronale, cu noi alegeri și acțiuni ce se aliniază cu experiența noii vieți… cea a dorințelor noastre cele mai adânci și a celor mai prețioase, sincere vise ale noastre. (NOTĂ: în unele cazuri e posibil ca această elevare a Conștiinței să fi dus la necesitatea foarte reală de upgradare a computerului… și anume, un hard drive distrus, erori în sistemul de operare.)

Întregul nostru sistem de comunicare… felul în care percepem, ne folosim talentele și interacționăm cu holograma lumii… se reasamblează ca să reflecte Conștiința noastră nouă, mai înaltă, așa că multe – dacă nu toate – se vor schimba.

Deja putem vedea că viața se schimbă, pentru a reflecta aceste schimbări printr-un sistem universal de triere, în care lucrurile care nu mai sunt în rezonanță cu noua conștiință dispar rapid, fiind redirecționate, în timp ce, concomitent, apar noi deschideri, pentru a înlocui lucrurile depășite. Se încheie relații, se formează noi relații, relații vechi se restabilesc… grupuri de suflet părăsesc lumea fizică… unii oameni se mută brusc și pe neașteptate… vechi afaceri și/sau cariere care se încheie… noi parteneriate și obiective ce se dezvoltă… și lista continuă.

Toți ne golim într-un fel sau altul, înainte să ne umplem de viață nou-nouță. Acest lucru se manifestă în miriade de feluri, cel mai comun din ele putându-se traduce ca o scădere mare și temporară a vitalității, finanțelor, clarității și/sau creativității… chiar o „curățenie de primăvară” timpurie, în care simțiți un imbold irezistibil de a renunța la lucruri/elibera spațiu, în vederea organizării și pregătirii pentru apropiata infuzie de energie nouă. 

În timp ce înlăturăm dezordinea și ne reorientăm spre noile noastre Sine și vieți, e posibil totodată să remarcați brusc mai multe procese de gândire nelimitată, bazate pe iubire de Sine trainică, chiar reverență, și capacitatea de a rămâne în lumina ta/a-ți rosti adevărul, fără  nicio problemă. Acesta e unul din avantajele clare ale noului procesor, pe care ființele stelare îl numesc „procesorul DIVIN”… partea din noi care CUNOAȘTE valoarea noastră, fără nicio îndoială, și care e în stare să comunice acest lucru, cu o încredere neclintită.

Această aptitudine în devenire, împreună cu multe altele, ne asigură fundamentul prin care fiecare din noi va putea să ‘FIe  revelația’ în acest an… să participe la Conștiința lumii noi și, în final, să exceleze în ea.

Acesta este ACUM jocul nostru, timpul de a ne JUCA… de-a omul.

Procesorul DIVIN link


În el veți descoperi că există un nou program implicit instalat, ce vă permite să trăiți viața așa cum a fost concepută la început, care ar putea fi numit ‘programul de bază al pământului’, în care ACUM veți avea capacitatea de a cunoaște creația în mod conștient, consistent… nemaifiind victime ale creațiilor voastre, ci împuterniciți de ele. 

 Consiliul Suprem Pleiadian

Unul din primele lucruri ce mi-au fost clarificate în timp ce transcriam acest raport este faptul că în prezent ne aflăm pe un teritoriu cu totul nou, ce impune să ne obișnuim foarte bine cu faptul de a alege. (Cu alte cuvinte, să intenționăm, să comandăm, să programăm)

Intrând în cele 11 luni din acest an ce aduce multe schimbări, suntem îmboldiți să ne amintim în fiecare clipă de puterea noastră, ca să schimbăm acele circumstanțe ce ne-au făcut să deraiem în trecut. A fi creatori conștienți înseamnă a ne aminti, tot timpul, că noi creăm totul… nu există excepții de la această regulă, așa că e necesar ca tot ceea ce am creat în mod inconștient (tipare trecute) să creăm din nou, cu conștientizare. lumina e pretutindeni în jurul nostru, așa că nu a mai rămas vreun loc în care să ne ascundem (de noi înȘine)… dacă e să ne exercităm Forța puternică de creație, ce le este conferită celor aflați în acest punct crucial, e nevoie să fim deosebit de vigilenți și responsabili în toate modurile, tot timpul.

Din fericire, ACUM, după toată munca de excavare interioară pe care am făcut-o, acest nivel de responsabilitate de Sine e mai lipsit de efort, iar pe durata întregului an vom avea numeroase ocazii de a înfrunta fiecare circumstanță din crearea trecutului nostru, cu o conștiință nouă și centrată, ancorată în neutralitate, interconectivitate și iubire divina. Ni se va cere iar și iar să ne punem în practică noul proces de comunicare, bazat pe adevărul autentic a cine SUNTEM și nu pe acele suprapuneri ce au devenit ale noastre, în scopul de a ne potrivi în societatea Umană

S-au dus vremurile în care încercați să vă ‘potriviți în’ această lume… nu mai este vorba de a vă adapta, ci de a vă evidenția.  

Sunteți deschizătorii de drumuri ai Conștiinței noii lumi și vă aflați aici ca să afirmați acest lucru în fiecare acțiune alchimică a voastră, prin fiecare gând și faptă. 

Aceasta este o lume pe care VOI o creați. 

backward_step backward page:1/3 forward forward_step