Raport privind energiile pentru luna ianuarie 2016 - Jennifer Hoffmanlink

Precauţiile obişnuite în cazul lui Mercur retrograd se aplică în continuare, verificaţi-vă de două ori comunicaţiile, în călătorii lăsaţi-vă ceva timp în plus pentru întârzieri, gândiţi-vă înainte să vorbiţi, priviţi înainte de a trece la acţiune, nu începeţi proiecte noi şi fiţi conştienţi de mişcările voastre. Mercur retrograd este cunoscut pentru lucruri de genul: îţi laşi cheile din mână şi pe urmă le cauţi o oră pentru că vorbeai la telefon, sau te gândeai la ziua de mâine, sau nu erai atent. Dar cuvintele care încep cu re se aplică întotdeauna atunci când Mercur este retrograd, cum ar fi: reconsiderare, relaxare, revizuire, renunţare, reluare, restaurare, reîmprospătare şi repetare. În vieţile noastre grăbite, facem deseori lucrurile din obişnuinţă şi nu cu o intenţie conştientă şi Mercur retrograd ne atrage atenţia asupra tuturor acestor lucruri.
 
Jupiter devine retrograd pe 7 ianuarie şi va fi un jucător important pentru următoarele câteva luni, până în iunie. Este karma instantanee prezentată pe o tavă de argint celor care cred că legea spirituală nu li se aplică lor. Cu Jupiter în Fecioară, o locaţie foarte spirituală, nodul nord apropiindu-se şi el de Fecioară, cudratura lui Saturn în Săgetător (semnul lui Jupiter) şi Neptun în opoziţie, nu este vorba despre o luptă între spiritual şi material, este vorba despre impunerea legii spirituale în lume, introdusă de cei blânzi, cei care sunt conştienţi de Sine. Salvarea noastră providenţială vine din faptul că toate aceste planete se află într-un unghi mai degrabă util, cu toate că este benign, cu Pluto, chiar dacă cuadratură Uranus/Pluto este încă în vigoare. Cei care au un bumerang karmic care se apropie, ar putea să aibă în vedere că în următoarele luni să meargă zilnic la biserică. Nu trebuie însă să cădem în această extremă, este suficient să ne amintim congruenţa noastră energetică, să rămânem în frecvenţele noastre cele mai înalte şi să ne menţinem intenţiile puternice.
 
După ani de aşteptare şi multe dezamăgiri, mai ales lipsa de evenimente din 2012, suntem ACUM un pic dezamăgiţi dar este asta oare adevărat? S-au întâmplat multe pe fundal şi ele au pus bazele pentru ca anul 2016 să fie un an spectaculos. Cât de multe aţi învăţat începând cu 2012 şi cât de diferită este viaţa voastră de ACUM? Ce unelte aţi dobândit astfel încât să le puteţi folosi spre a vă crea ACUM o viaţă bogată, fericită şi plină de succes? Nu este vorba aici despre a avea bani, mai multe obiecte, un serviciu şmecher sau vreun titlu. Este vorba despre averea divină, despre bucurie fără limite şi realizări pasionante. Tema anului 2016 este Congrunta EnergeticaTM şi pentru a ajunge în acel loc, trebuie să învăţăm să păşim în integrare înainte de a ne avânta spre viaţa multi-dimensionala promisă.
 
Ianuarie este luna de cifră 1, într-un an de cifră 9 (2+0+1+6 = 9) şi vibraţia ei este 10, noi începuturi care se construiesc pe sfârşituri şi pe încheierea definitivă a trecutului. Numărul 9 este format dintr-un cerc şi o linie, din 0 şi din 1. 0 este nimicul care reprezintă totul, 1 este acţiunea şi mişcarea. Cifrele 1 şi 0 sunt elemente de bază în programare, cele două mici comenzi care fac posibilă lumea noastră tehnologică; toată tehnologia este construită pe 1 şi 0. Trebuie să avem congruenţă, reprezentată prin completarea lui 0 înainte de a putea primi invitaţia la acţiune a lui 1. Câteodată suntem tentaţi să folosim acţiunea 1 ca pe un băţ cu care îl batem pe 0 pentru a-l supune, dar după cum am învăţat deja, acest lucrunu ne face niciun bine.
 
În timp ce Mercur retrograd ar putea sugera că în luna ianuarie să o luaţi mai uşor, nu ignoraţi micile semne care vă pregătesc pentru acţiune. Am simţit că trebuia să fiu mai eficientă şi că în biroul meu, energia nu curgea cum trebuie. Apoi a trebuit să îmi repar telefonul, care nu mai funcţiona. În timp ce îmi mutam biroul pentru a vedea ce se întâmplă cu telefonul, care ieşise singur, în mod misterios, din priză, am decis să îmi mut toată mobila din cameră şi am găsit o amplasare mai bună, cu un flux energetic mai aliniat. Vă puteţi aştepta la tot felul de astfel de descoperiri în luna ianuarie, aşa că profitaţi de ele. Avem un an întreg înaintea noastră pentru a ne împlini visele şi ambiţiile pe care le punem ACUM în mişcare. Şi înainte de a putea zbura, trebuie să învăţăm să mergem, aşa că haideţi să ne dăm seama cât de mari ne sunt aripile, pentru că eu cred că vom avea nevoie de ele în curând. Să aveţi o lună minunată..


Sursa : Raport privind energiile pentru luna ianuarie 2016 Jennifer Hoffmanlink-external


Editura FOR YOUlink-external