Raport energetic pentru luna decembrie 2015link

Luna începe cu activarea cuadraturii Uranus/Pluto, care a început prima dată să ne şoptească în 2009 şi se va incheiea în 2016. Pe de altă parte, luna se încheie cu multe planete aflate în gradele finale ale unui semn şi în ultima săptămână, fiecare planetă se va afla în mişcare directă, lucru care nu s-a întâmplat tot anul. Avem şi Saturn în cuadratură cu Neptun toată luna, lucru cu care va trebui să ne obişnuim doarece este aspectul semnătura al anului 2016. De fapt, multe dintre aspectele energetice ale acestei luni sunt o mostră a ceea ce putem aştepta în 2016.
 
Ultima lună a anului poate fi o mare dezamăgire, dacă nu am obţinut lucrurile pe care ne-am gândit că le vom obţine în luna ianuarie, atunci când ne-am setat intenţiile sau hotărârile. Dar seminţele succesului cresc mult mai uşor şi mai rapid dacă sunt plantate într-un teren lipsit de buruieni şi de pietre şi 2015 a fost anul în care am scăpat de pietre şi buruieni şi de tot ce nu ne trebuia pentru a atinge succesul, chiar dacă am crezut că ne trebuie. Atunci când ne stabilim intenţiile, primele probleme pe care le abordăm sunt cele cale ne blochează succesul intenţiilor. Oricât de mult ne-am dori să sărim peste aceste părţi, ele trebuie rezolvate primele.
 
Şi asta am făcut tot anul am făcut muncă cea murdară sau am încercat să scăpăm de ea. Nu contează unde ne aflăm ACUM, fiecare pas pe cale îşi are propriile binecuvântări şi totul în viaţa noastră serveşte unui scop. Atunci când un lucru şi-a servit scopul este momentul să îi dăm drumul şi să îl înlocuim cu altceva, sau să ţintim mai sus, ridicându-ne vibraţiile şi îndreptându-ne priviriea către noi orizonturi. Sfârşitul anului este un moment bun pentru a face ceva gospodărie emoţională şi pentru a ne hotărî ce ne dorim mai departe.
 
Am terminat? Asta depinde de noi, de ceea ce suntem pregătiţi să eliberăm şi să primim. După cum vom afla în 2016, a primi va fi un factor major în ceea ce vom realiza. Am curăţat calea şi am aşezat temelia, ACUM trebuie să ne confruntăm cu problemele legate de merit, vrednicie şi valoare. Merităm să primim ceea ce cerem, credem că suntem vrednici de rezultat şi au toate astea o valoare? Marea întrebare care se pune ACUM este dacă cerem pentru noi ceea ce vrem cu adevărat să facem, sau doar punem roţile în mişcare, cu speranţa că lucrurile vor merge până la urmă într-un fel şi că nu vom fi prea dezamăgiţi de rezultate?
Asumarea puterii personale a fost mult discutată în acest ultimul deceniu, ACUM ne aflăm în faţa portalului puterii şi trebuie să ne decidem când şi dacă îl vom deschide. Este singurul mod în care vom ieşi din deprimarea anului 2015 şi a multor ani anteriori, făcând din 2016 un an fericit, plin de bucurii, de belşug, prosperitate şi binecuvântări. Decembrie pregăteşte terenul pentru acest lucru şi în ultima săptămână avem şansa de a ne încerca aripile. Cu fiecare planetă aflată în mişcare directă şi fără planete retrograde, în afară de poznaşul Mercur aflat în UMBRA retrogradă pe 21, primim o binecuvântare din partea Universului pentru a pune totul în mişcare. Întrebarea este, ne vom pune şi noi în mişcare?
 
Cu o lună nouă pe 11, la 19 grade în Săgetător şi o lună plină în ziua de Crăciun, la 3 grade în Rac, în această lună avem parte din plin de Spiritul sărbătorilor, cu accent pe credinţă, cămin, familie şi securitate. Cum arată libertatea scumpă (Săgetător) şi cum definim căminul, familia şi siguranţă (Cancer)? Dacă familia voastră biologică v-a dezamăgit din nou, poate a venit timpul să vă căutaţi familia energetică. Etichetele definesc aşteptările pe care le avem legate de comportamentul oamenilor şi dacă oamenii nu se ridică la înălţimea etichetei lor, poate a venit momentul să vă stabiliţi noi frontiere pentru iubire, onoare şi respect şi să invitaţi oameni noi în viaţa voastră. Racul guvernează şi Mama, un subiect în general sensibil pentru noi, fie că este vorba despre Mama noastră, despre noi ca mamă sau cum ne îngrijim ca Mama pe noi înşine, aşa că asiguraţi-vă că puneţi sub pom, anul acesta şi un cadou pentru voi înşivă.
 
Un aspect curios al lunii decembrie este amplasamentul lui Marte. Este exact în aceeaşi poziţie în care a fost în ianuarie 2014, aşa că uitaţi-vă la raportul energetic din luna aceea, deoarece poate adăuga un înţeles suplimentar lunii decembrie. Această lună are toate condiţiile să fie o lună grozavă, aşa că trageţi linie şi începeţi să vă gândiţi la ce anume doriţi să primiţi în 2016, pentru că anul aproape a venit. Să aveţi o lună minunată şi să vă bucuraţi de sezonul de sărbători.

Copyright (c) 2015 by Jennifer Hoffman. All rights reserved.