Prognoză energetică pentru decembrie 2015link

Găsirea echilibrului, strălucirii și Luminii, în mijlocul conflictuluilink


Despre a doua jumătate a lui noiembrie nu e nevoie să spun prea multe lucruri, dar ar fi o afirmație incompletă să spun că a fost intensă și a adus la suprafață multe umbre. Prin urmare, în ultimele câteva luni și cu certitudine în prima parte a lui decembrie, mulți dintre voi vor avea tot felul de sentimente și reacții.

În acest moment, lucrurile în lume sunt foarte intense, din cauza energiei ce amenință să explodeze, iar ea se intensifică de ceva timp. Așa că dacă sunteți șocați de ceea ce se întâmplă în jurul nostru, amintiți-vă că, de-a lungul istoriei, semințele tuturor lucrurilor ce se desfășoară ACUM au fost în noi și în jurul nostru, iar în prezent ele ating un stadiu hotărâtor. 

Unul dintre lucrurile despre care am vorbit în ultimii câțiva ani și care a fost profețit de mult, despre aceste vremuri, este acela că pe măsură ce pe planetă vine mai multă lumină ce aduce iluminare, va avea loc întotdeauna o intensificare a unora din elementele mai întunecate. Acest lucru se petrece pe scena mondială, în jurul nostru și totodată în noi.

Respirația – calea de a trece cu bine prin haoslink


Prin urmare, gradul de haos din afara noastră va fi catalizat de gradul de haos din noi și invers.

Cei mai mulți dintre cei care urmăresc prognoza (citesc aceste rânduri. N.tr.), au observat însă în ultimele câteva luni o intensificare a haosului interior. A panicii lor interioare. A amplificării lor interioare. Așa că, în săptămânile ce vin, veți avea nevoie mai mult ca oricând să vă opriți în mijlocul zilei și să respirați, revenind la prezent. Nu va fi tot timpul ușor; în voi vor circula mult mai multe gânduri și sentimente. Mai exact, vor exista mult mai multe gânduri și sentimente amplificate, în noi TOȚI.  

Iar acest lucru are un efect, atunci când interacționăm. Atunci când purtăm o conversație cu un prieten, suntem foarte influențați de ceea ce gândește și simte el. Și rețineți că asta se poate întâmpla indiferent că o exprimă sau nu. De pildă, dacă aș fi un prieten cu care vă întâlniți să beți o cafea, iar voi m-ați întreba: „Ce mai faci?” și eu v-aș răspunde la modul (pe un ton grăbit): „Mda, mda, momentan fac foarte bine. Mă simt grozav, mulțumesc”, acea energie ar spune foarte clar că nu acela e adevărul.

Așadar, energia cu care majoritatea oamenilor conduc în acest moment e foarte puternică, intensă și amplificată. Ei nu sunt întotdeauna conștienți de acest lucru, așa că nu toată lumea e capabilă sau alege să exprime verbal acel adevăr. Dar în acest moment oamenii transmit instantaneu acel adevăr.

Problema cu corect și greșitlink


Fiți așadar atenți la conflict. energia conflictului este intensă în lume, fiind întotdeauna rezultatul credinței în corect și greșit. Energia conflictului constituie punctul în care energiile a doi oameni (țări sau guverne) sunt în dezacord și decid că vor ca lucrurile să fie cum vor ele. Iar acest punct conflictual ce apare e foarte exploziv și distructiv.

Prin urmare, dacă vreți să readuceți energia la voi, dacă sunteți într-o situație conflictuală cu un prieten, membru de familie sau chiar cu voi înșivă, căutați să priviți în profunzime, întrebându-vă:„Unde în mine se află convingerea în corect sau greșit, ce mă împinge în această stare de ființare foarte tensionată, dificilă?  

Veți constata că în prezent vor apare astfel de situații, deoarece există un șuvoi de ceea ce am putea numi gânduri și sentimente de nivel jos, care ne apar la toți. Acest lucru este exemplificat perfect de ceea ce se petrece pe scena lumii, iar în acest moment acea intensificare a sentimentelor voastre lăuntrice – de frică de supraviețuire, frică de a nu fi în siguranță în lume – și natura voastră Umană, vor fi și ele foarte mult în dezacord cu spiritualitatea voastră.

Echilibrarea eului uman cu eul spirituallink


Știu că mulți dintre voi sunt foarte spirituali, în convingerile lor, în stilul de viață, în stilul de lucru. E posibil ca natura voastră Umană să fi fost afectată subit și puternic în ultimele câteva săptămâni, într-un mod la care nu v-ați așteptat, în funcție de empatia și reacția voastră la evenimentele internaționale și ceea ce se întâmplă. Și este în regulă dacă vi s-a întâmplat acest lucru. Nimic nu a mers prost, nu v-ați pierdut fără rost echilibrul.  

Viața este o acțiune continuă de echilibrare. Ea nu înseamnă că putem rămâne pentru totdeauna într-o anumită stare spirituală pe care am atins-o. Acest lucru reclamă o muncă de menținere a ei.Sportivul care timp de patru ani nu se mai antrenează, nu mai este bun la Jocurile olimpice. El are nevoie să continue să se antreneze zilnic, să-și ajusteze antrenamentele la schimbările apărute în corp, la vârsta care îi modifică aptitudinile.

Așadar, aceia dintre voi care sunt prinși în lupta corect sau greșit cu ei înșiși, cu privire la cum ar trebui să se simtă, recunoașteți faptul că acest lucru se petrece în clipa de față în lume. Toată lumea simte foarte puternic că nu doar evenimentele din ultimele luni, ci și întreaga perioadă în care ne aflăm, ies la suprafață.  

Productivitatea și acțiunea, ca remediilink


Este ca și cum, foarte mult timp, noi, la nivel de omenire, am fost inconștienți de unele dintre problemele cu care ne confruntăm ACUM. Și nu mă refer doar la dezbaterile despre război din clipa de față, ci și la mediul înconjurător și climă și la lucrurile necesare pentru ca populația existentă în prezent să supraviețuiască pe Pământ. Aceste lucruri devin intime și personale în ochii noștri, așa că ceea ce pot să fac eu este să am un efect „catalizator” asupra sentimentului vostru de echilibru interior.

Așa cum se întâmplă întotdeauna, productivitatea și acțiunea sunt remedii pentru a trece cu bine prin asta. Chiar dacă vă treziți că stați în casă, simțindu-vă incapabili să vă mișcați, faceți ceva.Indiferent că e vorba de a desena, picta, ieși să vă plimbați sau să alergați. Simplul fapt de a vă dedica acțiunii, vă poate scoate din ceea ce am putea numi stări lăuntrice chinuitoare – stări ce se repetă la nesfârșit.

Spuneți nu izolăriilink


În astfel de timpuri, sprijinul celorlalți este crucial, așa că nu vă izolați, dacă vă simțiți rău în izolare! E o perioadă în care să interacționați, să dați un telefon, să trimiteți un email. Oricare ar fi metoda care dă rezultate pentru voi, ieșiți din închisoarea voastră lăuntrică, dacă simțiți că în acest moment sunteți într-o închisoare. Pentru că, iată vestea bună: Când traversăm perioade în care energiile sunt atât de intense și amplificate, atunci când puteți trece rapid la starea de echilibru sau la acțiune, punctul culminant din acele experiențe are un efect de echilibrare asupra punctului cel mai de jos în care tocmai v-ați aflat.
 
De foarte multe ori, atunci când suntem într-o stare joasă foarte comprimată, putem crede că o să rămânem pentru totdeauna în ea. Asta ne spune mintea, deoarece ea se teme că vom rămâne pe vecie în acea stare. Pentru că a rămâne în acea stare nu este un lucru bun pentru supraviețuirea noastră. Prin urmare, mintea transmite: „Pericol! Pericol! Pericol!” Și o va face prin intermediul multor propoziții abil formulate, ce au legătură cu voi și povestea voastră. Dar tot ceea ce face mintea este să transmită semnalul de pericol. Prin urmare, tindem să stăm și să le privim, gândindu-ne: „Oh, Dumnezeule! Oh, Doamne, e adevărat. Oh, mda, ai dreptate, e îngrozitor, e îngrozitor.”

Și dacă doar am putea să încetăm să mai privim ecranul de cinema al minții noastre și să ne îndreptăm într-o direcție – chiar dacă e vorba de o mișcare mică – am putea trece rapid de la a urmări filmul, la a interveni în film și schimba direcția în care se îndreaptă acțiunea filmului. 

A avea compasiune pentru fazele de comprimarelink

backward_step backward page:1/2 forward forward_step