Conștiința ADN -ului – Valul X (Valul de iubire)link

iubirea există în ADN -ul vostrulink


Aceste transmisii directe de valuri de iubire (valul X) stimulează electromagnetic câmpul toroidal al Pământului (câmpul inimii sale) și au un impact profund asupra ADN -ului nostru.
 

Vă împărtășesc cel mai recent articol al meu despre ADN și trezirea lui, prin cele 13 niveluri ale Conștiinței lui. 

Ce este ADN -ul?link


ADN -ul există în nucleul fiecărei celule din corp – iar în corpul uman există aproximativ 100 de trilioane de celule.
 

ADN -ul e responsabil de dirijarea activității celulare și este un plan genetic ce conține informații codificate despre piele, culoarea ochilor și a părului, înălțime, tipul de sânge și amprente. De asemenea, el deține amprentele noastre ancestrale și culturale, inclusiv caracteristicile bolilor.

‘Vechea’ perspectivă științifică asupra ADN -ului link

 

‘Proiectul genomul uman’, un proiect internațional de cercetare științifică, a stabilit în 1990 să cartografieze genomul uman. Până în 2003, întregul genom uman a fost decodificat. S-a descoperit astfel că ADN -ul uman specifică codurile genetice pentru aproximativ 30.000 de gene și că oamenii își utilizează mai puțin de 5% din ADN. Restul de 95% e numit ‘ADN rezidual’ și se consideră că nu are nicio funcție în organismul uman, deoarece este o un rest de prisos din evoluția noastră.

​ADN – vechea știință
ADN -ul este ‘creierul celulei’

‘Creierul’ ADN -ului din celulă îi spune celulei ce să facă

Așadar, Proiectul genomul uman a cartografiat în întregime 5% din ADN -ul activ (codoni / gene), ca să înțeleagă cum controlează această codificare genetică funcționarea, comportamentul și dezvoltarea corpului uman, în calitate de ‘creier’ al celulei. Întrucât s-a descoperit că acest 5% ADN activ CONTROLEAZĂ funcționarea corpului uman, ADN -ul a fost considerat ‘creierul’ celulei.
 

Perspectiva științei ‘trezite’ asupra ADN -uluilink


În 1990, în timp ce știința occidentală se concentra pe proiectul genomul uman, o echipă rusă de cercetare, condusă de Dr. Pjotr Garjajev și alcătuită din biologi din domeniul biologiei moleculare, fizicieni, embriologi și lingviști, a început și ea să facă cercetări. Cercetările ei au arătat că 95% din ADN -ul rezidual este de fapt o combinație foarte inteligentă de secvențe de codoni, ce vorbesc o ‘limbă’. Acest limbaj biologic explica nu doar originile limbajului uman, dar era și un text ce putea fi modificat. Asta înseamnă că ADN -ul poate fi reprogramat, iar secvențele de codoni pot fi interschimbate și activate. Biologul din domeniul biologiei celulare, Bruce Lipton (autorul cărții Biologia credinței*, apărută în 2005), este unul din sutele de oameni de știință care re-scriu știința veche cu privire la cunoștințele noastre despre funcționarea ADN -ului. 

  • Carte publicată de editura For You. N.tr.

backward_step backward page:1/3 forward forward_step