Valul de iubire și valul Xlink

 

Galaxia noastră calea Lactee și valurile de iubirelinkPământul și sistemul nostru Solar se află în galaxia calea Lactee, una dintre cele peste 100 de miliarde de galaxii din Universul nostru vizibil.

calea Lactee este o galaxie spiralată, alcătuită din multe brațe în formă de spirală, ce se rotesc în jurul centrului galactic. Brațele spiralate ale galaxiei noastre formează un plan plat (planul galactic)… prin urmare, atunci când privim de pe Pământ galaxia calea Lactee, pe cerul nopții vedem ‘planul’ galaxiei noastre.

sistemul nostru Solar e amplasat aproape la jumătatea distanței de centrul galactic (aproximativ 27.000 de ani lumină de centrul galactic), în zona brațului Orion-Lebăda, iar o rotație completă în jurul centrului galactic durează 225 de milioane de ani.

Centrul galactic este un transmițător puternic de valuri de energie, cunoscute ca ‘valuri de iubire’. Din 1987, frecvența de vibrație a acestor valuri a crescut ca intensitate și va continua să o facă, pe măsură ce ne îndreptăm spre anul 2040, Epoca de aur (vezi cartea mea, Shealla-Dreaminglink-external) și saltul cuantic în noul nostru ciclu galactic de 225 de milioane de ani.

Aceste emisii cosmice electromagnetice (valuri de iubire) fac să vibreze câmpul toroidal de energie din jurul inimii noastre, ajutând ca ‘inima să ne bată’ la unison cu Pământul (inima Pământului), la unison unii cu alții (inimile umane), la unison cu Creația (inima Galactică). Cu ajutorul inimii unificate, trecem dincolo de limitarea separării noastre percepute și adoptăm iubirea, Bucuria, Frumusețea unei omeniri Unitare, ce se transformă într-o lume nouă iluminată.


​Evoluția cuantică a ADN -ului

Valul iubirii (valul X)

Frică / iubire

Pe măsură ce câmpul nostru auric… până la trilioanele de celule din corp… e scăldat în aceste frecvențe electromagnetice, ADN -ul trece la o stare evoluată de expresie, astfel ca să putem ancora lumina pentadimensională în stările noastre de ființare fizică.


Odată ce ADN -ul se trezește, suntem împuterniciți să ne vindecăm, să ne vindecăm lumea și să creăm o cultură globală construită pe valorile comune ale iubirii, compasiunii și bunătății. Acest viitor îndrăgit ne e la îndemână, așa că haideți să ne deschidem inimile și să transpunem această viziune aliniată în realitate… haideți să creăm împreună o R-EVOLUȚIE a iubirii!

Alinierea Galactică și valul XlinkAșa cum au profețit popoarele indigene din întreaga lume, generația actuală deține cheia viitorului omenirii, a viitorului Pământului.


​Ciclul de 225 de milioane de ani

sistemul Solar, rotația lui Alcyone și Sirius în jurul centrului galactic

Centrul galactic Sirius Alcyone sistemul Solar

În această generație, am ajuns la sfârșitul revoluției de 225 de milioane de ani în jurul centrului galactic și ne aflăm într-o perioadă de tranziție, pe măsură ce intrăm în următorul ciclu galactic de 225 de milioane de ani.

backward_step backward page:1/3 forward forward_step