Apel urgent adresat Lucrătorilor în Lumină din partea lui Sanandalink

Celor care au proiectat Matrix-ul și toate programele complicate care l-au susţinut, le-au trebuit doar o zi să demisioneze, să renunțe la puterea lor și să revină la Lumină. Mulți au înțeles greșit această profeţie și au numit-o Sfârșitul Lumii  21 decembrie 2012. Ei credeau că înseamnă distrugerea la nivel mondial, catastrofă, durere și suferință. Cel puțin, aceasta este viziunea pe care cabala dorea să vi-o închipuiţi, deoarece aceasta sperau să creeze - o planetă complet înrobita de frică, supunere și lipsă de speranță.
Deși scopul lor de a realiza o planetă sclavă a fost în mare măsură atins, planurile lor finale nu vor fi îndeplinite. lumina a răsărit din nou pe iubita Terra, iar noi vom fi acolo cu voi, să declarăm acest lucru. Aceia dintre noi care au rămas în dimensiunile superioare în ultimii câţiva ani, au făcut un efort deosebit sub îndrumarea plină de iubire a Mamei/Tatălui. Am coborât ore în şir, sau în cazul meu, chiar zile întregi pentru efectuarea negocierilor din 3D. A fost necesară apariţia liderilor Cabalei pentru ca ei să creadă că vorbim serios, când ne referim la afaceri. Pot să vă spun că au fost uimiţi să mă vadă materializat în fața ochilor lor, din moment ce majoritatea dintre ei negau cu vehemenţă existența tuturor Ființelor de Lumină și chiar refuzau să creadă în existenţa unor dimensiuni mai mari de 4 D, deoarece credeau în dominaţia lor supremă.
ACUM mă odihnesc în 5D cu ceilalți, unde primim vindecare din partea echipelor noastre Arcturiene, care lucrează atât de strâns cu noi ACUM. Ei sunt conștienți de energia necesară pentru ca noi să devenim vizibili pentru lungi perioade de timp și ne refac cu ajutorul tehnicilor lor, în timp ce Mama/Tatăl ne îmbrăţişează și ne restabilesc energia. Ați simțit *suflarea*, atunci când Ei vin şi toarnă Dulceaţa iubirii deasupra voastră a tuturor,nu-i așa? În acest mod ne susțin, pe măsură ce înaintăm în eforturile noastre intens concentrate și detaliate de a aduce cabala pe linie, datorită contractelor ce le impun acest lucru.
Lucrăm pas cu pas, pentru Binele Suprem al tuturor. Consiliile supraveghează și evaluează fiecare mișcare. Federaţia Galactică a Luminii menţine securitatea sub strânsa supraveghere și noi toți de pe teren suntem ACUM protejaţi de Legiunile de Îngeri, de sub comanda Arhanghelului Mihail şi a lui Christine. Ei lucrează non-stop pentru stabilizarea tuturor sistemelor de pe planetă și pentru acordarea protecției absolute Lucrătorilor în Lumină, care lucrează cu noi. Știu că pot oferi asistență tuturor, dar ajutorul lor crește atunci când le solicitaţi acest lucru în mod conștient, așa încât vă rugăm să faceţi acest lucru, voi toți Lucrătorii în Lumină care ne ajutaţi ACUM, în acest proces foarte complicat de dezmembrare a Matricei.
La fel ca un castel de cărţi, sistemele care au rulat pe Pământ sunt ACUM gata să se prăbuşească. Sistemele financiare, sociale, juridice și politice se întrepătrund și sunt strâns controlate de numărul mic de lideri ai Cabalei întunecate. Şinele lor superioare mentorii și profesorii lor, Anunnaki și Reptilienii s-au retras cu toţii și aproape toţi au fost de acord să vină în Lumină. Aceasta înseamnă că au plecat la Mama și Tatăl pentru finalizarea revizuirii vieților lor și să reînceapă din nou ca suflete noi, sau să fie complet reînnoiţi să înceapă lucrul cu noi că aliați și prieteni ai Terrei și Înălţării ei. Deci, vedeți, toţi s-au retras din proiectele întunericului, cu excepția acelor oameni duri și extrem de deterioraţi care sunt încarnaţi aici ACUM.
Acest lucru a creat sfârşitul jocului, în care suntem ACUM angrenaţi. Nu mai există niciun suport interplanetar - nici o intervenție posibilă a niciunei forțe din exterior. Pământul este în carantină totală, protejat de Comandamentul Ashtar de orice interferență. Deși poate că nu e evident pentru public, acest lucru este un pas enorm spre încheierea tuturor întreprinderilor întunecate de pe planetă. Vedeţi voi, cabala 3D nu are nici o putere reală, fără susţinătorii și fără experții lor tehnologici care-i plasează pe primul loc, în afaceri.
Am închis toate lacunele, am tăiat toate căile de aprovizionare, am deferit toţi autorii activităților infracționale şi criminale de pe Pământ, tribunalelor noastre, unde aceştia sunt trași la răspundere pentru participarea lor de mii de ani la suferința și suprimarea omenirii pe Pământ . Regretăm că aceste proceduri nu pot fi încă făcute publice după scurta mea descriere aici, dar eu vă asigur, că în curând veţi fi informați cu privire la progresele care le-am făcut și veți fi beneficiarii tuturor eforturilor noastre și ...

AVEM NEVOIE DE VOI ACUM !!!link


După ce am pus totul cap la cap, împreună cu Kathryn pentru a crea această parte a mesajului, Mama și Tatăl au venit la noi, doar pentru a ne spune, *Dragă SANANDA și Kathryn, acesta este cel mai important mesaj livrat vreodată dragilor noştri copii ai Pământului. Vă rugăm să îl prezentaţi prin cei mai puternici şi clari termeni, posibil. Ei trebuie să înțeleagă atât urgența cât și marele potențial al acestui moment istoric. Străduiţi-vă cât mai bine, Dragi copii.*
Fac apel la voi, Frați și Surori. Împreună vom Crea această nouă zi. Ajutaţi-mă să trimit acest mesaj tuturor Lucrătorilor în Lumină și să le deschid mintea, să vadă marele triumf care este posibil în acest moment. Mâine, sâmbătă 5 septembrie, eu SANANDA, mă voi reîntoarce în Matrice - camerele de consiliu și în camerele din spate ale Cabalei, pentru a-mi relua eforturile de a-i convinge că trucurile lor de hipnoză ieftine, nu mai mețin gândurile și sentimentele omenirii în captivitate. Ajutaţi-mă să le arătăm, prin lumina emisă de voi toţi, (și pe care ei o monitorizează în mod constant cu tehnologiile lor) că toate eforturile lor de promovare a fricii prin intermediul frecvențelor sonore, mass-media și steagurilor false din întreaga lume, nu au dat roade.
Demonstraţia voastră de creștere a Luminii, este cea mai puternică dovadă, pe care o am în argumentaţia mea *diplomatică*, cum că eforturile lor sunt zadarnice. Ei vor pleca în linişte numai dacă sunt absolut convinşi că bufoneria s-a încheiat - puterea lor este iluzorie, nefondată și omenirea nu mai este înrobita de trucurile lor uşoare. S-a încheiat.
Vă datorez o explicație cu privire la metodele noastre diplomatice. Noi cei din Compania Cerului am considerat absolut necesar ca acest final pacifist al stăpânirii lor, să fie realizat printr-o înțelegere atent negociată, nu prin violență. Vă cer să aveţi încredere în noi, în acest sens. Nu există loc pentru răzbunare sau dreptate justiţiară, gen: *ochi pentru ochi/dinte pentru dinte*, în care Universuri întregi să fie puse în pericol. O pace negociată în termeni clari, a fost întotdeauna singurul mijloc de stabilire a păcii cu adevărat. Aceasta este Misiunea noastră și ne-am propus să o realizăm imediat.
Tocmai vi-am descris sarcina noastră - a părţii dimensional superioare - a acestei Co-creații. Noi, voi și eu, Dragi Lucrători în Lumină, am ajuns în acest punct, în decursul multor ani de eforturi, de ambele părți ale voalului. ACUM există o cale de ieșire, o dată pentru totdeauna, CHIAR ACUM.
Depindem de voi pentru succesul său. Vă rugăm SĂ ACŢIONAŢI ÎMPREUNĂ CU NOI, ACUM!

Aceasta este Matricea pe care Trebuie să o Destrămaţi din Interior spre Exteriorlink

Iată-ne listând unele dintre cele mai importante idei și acțiuni care au fost create de către constructorii Matricei. Aceste convingeri ne leagă pe noi toți şi această realitate 3D, de trecutul nostru întunecat și de căile pe care le-am trăit de mii de ani. Ele servesc energizarii și susținerii Matricei în Sine. Acceptarea acestor idei și a acțiunilor pe care le încurajează vă face un susținător - un avocat involuntar - al Matricei întunecate și suferinței pe care a adus-o pe Pământ.link

Avem nevoie de puterea inimii voastre bune de partea Luminii. Alăturați-vă nouă ACUM, pentru eradicarea acestor sisteme de credinţă adânc înrădăcinate ce dau putere Matricei întunecate și cabalei, care beneficiază în mod direct, din toate acestea. Aceasta nu este o listă definitivă dar va stârni recunoaștere din partea tuturor. Începeţi cu credințele descrise mai jos. Alegeţi-le pe cele care descriu cel mai bine elementele propriilor îndoieli și temeri.
1. Trebuie să mă protejez pe mine și familia mea mai întâi de toate. Mă tem pentru siguranța lor și pentru viitorul nostru. O serie de amenințări teroriste și dezastre globale, iminenta pierdere a locului de muncă și neputinţa plătii chiriei mele, sunt o amenințare reală și constantă. Trebuie să-mi umplu cămara cu alimente și apă și să nu fac cunoscut nimănui altcuiva că deţin aceste lucruri. (Această invitație la paranoia și frica sunt fundamentul pentru menținerea sclaviei datoriilor și a temerilor corvarsitoare care rezultă, în loc să stabiliţi utilitatea resurselor după adevărata dorința a inima voastre.)
2. Este prudent, înțelept și matur să te pregăteşti întotdeauna pentru ce este mai rău. Să crezi în bunătate este o prostie, nesăbuinţă și iresponsabilitate - o persoană prea veselă sau optimistă. (Această credinţă garantează întotdeauna ca ce este mai rău se va întâmpla. Este credinţa energetică fundamentală a Matricei.)
3. Colectivul nu este de încredere. În mod natural suntem agresivi şi acaparatori. Ne este destinat să fim dominanţi și să folosim resursele planetei după cum dorim, chiar dacă acesta este un mod distructiv. (Acest lucru este conceput pentru a nega afinitatea noastră naturală de cooperare și dragoste pentru semenii noștri și dragostea noastră faţă de Mama Pământ.)
4. Aceasta este realitatea adevărată

backward_step backward page:1/2 forward forward_step