Thrive ( Prosperă )link


Thrive ( Prosperă ) este un film documentar neconventional care pretinde ca prezinta ceea ce se intampla cu adevarat in lumea noastra incepand cu finantele si terminand cu oculta mondiala care stapaneste lumea.

Thrive ( Prosperă ) porneste de la premiza ca a prospera este tendinta naturala a vietii dar astazi majoritatea oamenilor de pe planeta sunt obligati nu sa prospere ci sa supravietuiasca.Tot ceea ce se prezintă în film, a fost confirmat independent. Orice sistem viu, de pe iubita noastră planetă, este expresia elocventă a capacităţii uluitoare a Universului de a ajunge la un echilibru perfect şi este menit să facă ceea ce trebuie să facă viaţa: să prospere. A prospera este tendinţa naturală a vieţii. Luaţi în considerare una dintre cele mai mari minuni: cum un mic ovul şi un singur spermatozoid, de neoprit, pot dezlănţui un proces, ce-l produce, într-un final, pe încă unul dintre noi, o fiinţă cu mari aptitudini şi un potenţial nelimitat, cu un creier capabil de auto meditaţie complexă şi plină de elan, cu picioare menite să danseze şi să alerge, cu degete suficient de agile pentru a împleti un coş, a cânta la vioară, a mângâia o faţă.

Dacă natura ne învaţă ceva, este că viaţa este menită să triumfe şi, ca pentru orice altă fiinţă, menirea noastră este de a prospera. Şi, totuşi, pentru majoritatea oamenilor de pe planetă viaţa nu înseamnă a prospera, înseamnă supravieţuire, simpla încercare de a rezista. Oare asta e ceea ce putem face, noi, cel mai bine? Universul s-a chinuit vreme de 14 miliarde de ani, numai pentru a crea o specie, ce va sfârşi ca inamic al vieţii însăşi şi al propriului cămin? Nu cred asta! Numele meu este Foster Gamble şi am petrecut aproape întreaga viaţă încercând să aflu ce se întâmplă, cine anume este responsabil, pentru această uluitoare agonie şi lipsurile de pe această planetă. Tânăr fiind, motivat de sărăcia pe care o vedeam şi de teama pentru propria noastră supravieţuire, m-am lansat într-o călătorie, căutând răspunsul la întrebări ca: Să fie oare posibil ca oamenii să prospere? Şi dacă da, de ce nu o facem?

Cercetarea mea m-a condus în locuri în care nu mă aşteptasem să ajung vreodată, revelându-mi descoperiri surprinzătoare, ce păreau distincte, iniţial, dar care s-a dovedit că sunt conectate, în esenţă, aşa cum veţi vedea. Am descoperit un cod, un tipar al naturii încorporat în opere de artă, în simboluri, peste secole. Cred că acest cod este cheia către o nouă sursă de energie, curată şi durabilă, care ar putea revoluţiona, total, modul cum trăiesc toţi oamenii. Am ajuns să înţeleg cum este falsificat sistemul nostru economic şi am descoperit ce putem face în privinţa asta. călătoria mea mi-a dezvălui căi de a ne revendica puterea, de a crea sisteme eliberatoare şi sănătoase, peste tot pe Pământ. Mi-am dat seama că nu suntem o greşeală, ci, pur şi simplu, greşim! Ni s-a ascuns propria splendoare, ni s-a răpit puterea, ne-am ignorat geniul, devenind neconştienţi de adevărata noastră putere şi măreţie. Dar toate acestea sunt pe cale să se schimbe! Vă invit să împărtăşiţi cu mine esenţa călătoriei mele neobişnuite! Am creat acest navigator, pentru a ne purta prin timp şi spaţiu. Haideţi să vă conduc! Pe acest ecran putem accesa ceea ce eu numesc "elementele noastre vitale". Sunt datele critice, pe care nu le obţinem de la mass media corporatistă, care în SUA s-a unificat plecând de la 50 de companii, ajungând numai la cinci, în aproape 25 de ani. Vom folosi asta pentru a ne verifica progresul.

Ecranul din dreapta urmăreşte cartografierea unui traseu sănătos şi durabil, pentru a trăi pe planeta Pământ. Le numesc "indiciile de navigaţie". Şi aceasta ne va fi busola! În locul unui ac, căutând nordul câmpului nostru magnetic terestru, busola noastră ia forma câmpului însuşi şi, acea formă, aşa cum veţi vedea în curând, are ramificaţii sociale şi tehnologice uimitoare. După o cercetare de o viaţă, am ajuns să cred că acest model chiar deţine cheia pentru o lume utilă, nouă tuturor. Deci, hai să mergem! Ce Dumnezeu ar putea implica? Am crescut într-o lume a privilegiilor şi a puterii, urmând şcoli private ale elitelor şi, apoi, Universitatea Princeton. Ca descendent direct al unuia din Fondatorii Procter & Gamble, am fost crescut să fiu unul dintre liderii sistemului, dar am ales o cale diferită. Dezvăluirea "Codului". Am început să mă trezesc când eram în şcoala elementară. Adulţii mă învăţau că modul de mă proteja de o explozie nucleară era să mă ascund sub bancă şi să-mi acopăr capul. Atunci au apărut întrebările serioase.

Doi ani mai târziu, am experimentat direct energia universală. S-a întâmplat într-o zi, când mergeam cu autobuzul şcolii, privind pe fereastră. Am avut viziunea unui tipar al întregii lumi şi am ştiut, pur şi simplu, că fluxul de energie observat era la fel într-un atom, dar şi în întreg sistemul nostru Solar. Am avut senzaţia profundă că şi eu însumi eram făcut, cumva, după acelaşi model. Această viziune m-a condus iniţial către ştiinţă, încercând să înţeleg cum funcţionează Universul şi cum, noi, oamenii, ne încadrăm în tiparul global viaţă-energie. După ani de zile am aflat că tiparul văzut este cunoscut de unii din lumea ştiinţifică. S-a dovedit că, în 1921, Albert Einstein a primit un premiu Nobel, pentru că descoperise că atunci când energia este eliberată în Univers, există mici manifestări ale întregului, care apar. Acest tipar ne spune multe, de fapt, despre evoluţia vieţii. Luând în considerare minunile trainice ale Creaţiei, din tot Universul şi cât de nedurabile sunt atât de multe dintre sistemele noastre umane, am realizat că învăţând modul cum Universul creează şi întreţine viaţa, ar putea fi chiar util, de fapt. Fiecare din acele mici reprezentări ale întregului, descoperite de Einstein, numite cuante, erau făcute din materialul înconjurător, dar se distingeau de el, la fel ca un vârtej în apă.

Aceste cuante au mereu acelaşi tipar, indiferent de mărime şi sunt surprinzător de relevante, pentru probleme aparent fără legătură, ca războaiele din Orientul Mijlociu, colapsul financiar global şi cum am putea obţine dreptate pentru toţi. Suntem pe cale de a explora această metodă. Matematicienii numesc acest tipar, tor. energia într-un tor curge intrând printr-o parte, înconjurând centrul şi ieşind prin cealaltă parte. Este echilibrată, se auto reglează şi este mereu întreagă. Torul mi-a fost prezentat prima dată de savantul şi inventatorul Arthur Young. Futurologul Duane Elgin explică cum torul este tiparul fundamental, folosit de natură pentru a genera viaţa, la orice nivel. Evoluţia înseamnă să arăţi, să dezvălui. Deci întrebarea este, ce ne dezvăluie Universul? Şi, ce ne dezvăluie Universul, sunt sistemele auto regulatoare şi putem observa asta la orice scară. sistem auto regulator fiind doar termenul tehnic, pentru un sistem ce are grijă de el însuşi, pur şi simplu, fiind conştient de el însuşi, în esenţă. Şi dacă mergem în natură, putem privi şi observa aceste forme auto regulatoare, peste tot. O putem observa în secţiunea unei portocale sau în secţiunea unui măr.

O putem observa în natura dinamică a unei tornade. O putem observa în câmpul magnetic din jurul Pământului, un câmp magnetic, similar, aflându-se în jurul unui individ. O putem observa în structura de vârtej a unei întregi galaxii. O putem observa în structura unui mic atom. Şi, la orice scară, în întreaga sa istorie, Universul respectă un singur proiect unic. Sunt toruri în rotaţie! Universul este o fabrică toroidală, în dezvoltare! Aceste dinamici toroidale sunt vizibile la orice nivel. Unul dintre ele este nivelul galaxiilor, care sunt structuri uriaşe, în rotaţie, cu miliarde de stele în ele. Arată tipic ca galaxii cu braţe mari, ce se rotesc şi au vârtejuri care ies din centru către exterior, către limita haloului galactic, care le înconjură. Stelele ies din acest disc galactic, ajungând în haloul exterior, coborând pe vârtejuri şi ieşind iar afară. Stele ca Arcturus, de exemplu, ştim că au parcurs deja acea cale. Este descrierea potrivită chiar şi pentru atmosfera planetei noastre. Fronturile atmosferice coboară de la polul nord către ecuator şi urcă din nou, iar de la polul sud, în sus, spre ecuator, apoi coboară. Chiar şi dinamica de la suprafaţa soarelui este foarte asemănătoare.

Desigur că, aici, o analizăm dintr-o perspectivă externă, pe un mic model la scară. Când analizăm sistemul toroidal încorporat în galaxie, încorporat în aglomerările stelare, încorporat în super aglomerările stelare, călătorim prin acest ocean fără limite, al unei curgeri toroidale infinite. Torul este ca răsuflarea Universului, este forma luată de curgerea energetică, la orice nivel existenţial. Dar mai există o structură, reliefată în modul în care are loc curgerea, ceva în genul unui schelet. Este numit echilibrul vectorial, un termen inventat de unul dintre cei mai mari gânditori ai sec. XX, Buckminster Fuller. Inspirat fiind de opera vizionară a lui Fuller, am petrecut decenii cercetând dinamica echilibrului vectorial şi a torului. Am devenit atât de încântat de potenţialul formei energetice toroidale, că, în 1997, am co-fondat un grup de lucru multidisciplinar, numit The Sequoia Symposium, pentru a studia tiparul şi a-i explora aplicaţiile. Cercetarea noastră colectivă m-a convins, că torul şi echilibrul vectorial sunt tipare fundamentale, esenţiale pentru Creaţia Universului, la orice scară. La adunările The Sequoia Symposium, am aflat de inventatori ce susţineau că folosesc dinamica toroidală, ca bază pentru echipamente ce generau energie, fără combustie internă.

Această evoluţie revoluţionară, accesând ceea ce uneori se numeşte energia punctului zero, radiantă sau liberă, este numită ACUM mult mai simplu, tehnologia noii energii. Dat fiind că atât de extinsa suferinţă din lumea noastră este rezultatul lipsei accesului la energie, am realizat că o energie gratuită, nelimitată şi curată, ar fi una dintre cele mai mari invenţii din istorie. Nu ar îmbunătăţi doar, ci ar şi transforma, de fapt, calitatea vieţii pe această planetă. Deci am început să mă întreb, cine altcineva mai ştia de acest tipar sau despre această puternică sursă potenţială de energie? Câţiva dintre savanţii de la simpozion mi-au arătat cum fusese codificat torul, de diferite culturi, vreme de mii de ani. Se pare că anumite culturi antice au încorporat acest cod, în cele mai durabile forme existente pe atunci, în povestiri, în simboluri, în alfabete şi construcţii. Ne aflăm aici, în unul dintre cele mai vechi şi sacre sit-uri ale lumii: templul Osireon, de la Abydos, din Egipt. S-au găsit foarte puţine scrieri în templul Osireon. Totuşi, există o unică informaţie, extrem de semnificativă, în acel templu. Este un desen foarte estompat, şi, totuşi, clar şi precis. Nu este tăiat în rocă, nu este sculptat, ci este ars în structura atomică a rocii, într-un mod extraordinar. Nassim a decodat simbolul din templul Osireon, în trei dimensiuni.

Fiindcă lumea noastră nu este bidimensională, are logică ca un cod ce transmite informaţii despre lumea noastră, să nu fie, de asemenea, limitat la un desen plat. Versiunea tridimensională a simbolului Osireon începe cu echilibrul vectorial, un câmp de forţă perfect echilibrat cu 12 linii energetice egale, radiind înspre exterior. Ele stabilizează centrul, precum 12 spiţe ale unei roţi. Principalul tipar al energiei echilibrate, ce curge în jurul acestei structuri, este torul. Aici îl extindem la următorul nivel, mai mare, cu un total de 64 de piramide, numite tetraedre. Dacă adăugăm sfere, după aceea, reprezentând câmpurile energetice toroidale din jurul fiecărei piramide şi apoi renunţăm la piramide, ajungem la o matrice care este, uimitor, acoperirea exactă a simbolului Osireon, modelul tridimensional al aceluiaşi tipar, care a fost ars în zidul de piatră al templului egiptean, cu mii de ani în urmă. ACUM călătorim peste continente, din Egipt în China, unde aceeaşi geometrie apare în alt sit sacru, construit la 1420. Apoi poţi merge în Oraşul Interzis, în care locuiau zeii solari şi unde se află, la intrare, "foo dogs", gardienii cunoaşterii. Ei păzesc cunoaşterea, ce se află sub labele lor. Aceeaşi geometrie, cu 64 de unităţi energetice, este codificată din nou.

Am început să mă întreb, dacă e doar o coincidenţă, că exact acelaşi desen, apare în locuri semnificative, pe două continente diferite? Dar, apoi, Nassim mi-a arătat că această geometrie, cu 64 componente, este codificată la nesfârşit, în culturi de peste secole şi din toată lumea. Arborele ebraic cabalistic al vieţii creează aceeaşi structură, pe care tocmai am văzut-o, cu echilibrul vectorial încorporat din nou, la fiecare nivel. sistemul chinezesc antic al înţelepciunii, numit I-Ching, este bazat pe 64 de hexagrame, simboluri cu şase linii per set, unele continue, altele fragmentate. Acestea pot fi asamblate ca cele şase laturi ale unui tetraedru şi, împreună, ar forma cristalul din 64 de tetraedre. Efes, Turcia Templul de aur al sikh-ilor, Amritsar, Punjab, India, sec. XVI Acelaşi tipar apare în cercetarea ştiinţifică modernă. Spirala dublă are un alfabet de 64 de codoni, care sunt folosiţi pentru a codifica ADN-ul nostru uman. Am văzut că exista cunoaşterea avansată a geometriei vii a Universului, cu mii de ani în urmă. Dar cum Dumnezeu de ştiau despre ea? Majoritatea povestirilor Egiptului antic şi ale mayaşilor şi incaşilor vorbesc despre zei solari, venind pe Pământ şi educându-i în tehnologie şi scriere şi toată ştiinţa lor. Am început să mă întreb, dacă toţi aceşti zei solari nu erau cumva membrii unor civilizaţii avansate, sosind din altă parte a galaxiei noastre.

Aceste texte ale multor culturi antice îi descriu ca sosind în bărci zburătoare sau, în tradiţia vedică, maşini zburătoare ş.a.m.d. Sunt multe menţiuni ale sosirii acestor zei solari, în timp. Să fi fost, aceşti piloţi timpurii, de dincolo de lumea noastră, cei responsabili pentru împărtăşirea cunoştinţelor acestui cod? Oare din asta îşi extrăgeau energia, pentru a se propulsa prin cosmos? Nu în direcţia asta am crezut că mă va conduce cercetarea mea şi aceste noţiuni mi-au zguduit lumea. Dar Nassim are dovezi impresionante, pentru a susţine aceste teorii şi nu văd nici o alte cale raţională, pentru ca, avansate concepte matematice şi fizice, să fi fost înregistrate ACUM peste 3.000 de ani. M-am întâlnit, fugitiv, cu unul dintre cei mai informaţi investigatori: dr. Steven Greer, fondatorul Centrului pentru Studierea Inteligenţei extraterestre. El a condus sute de interviuri, cu martori de frunte, guvernamentali sau militari. Şi, deci, atunci când vorbim de inteligenţa extraterestră, vorbim, de fapt, despre civilizaţii, care au ajuns la nivel conştient, la fel ca noi, dar a căror tehnologie şi, poate, aptitudini sociale sunt atât de avansate, că au devenit civilizaţii interstelare sau interplanetare. Şi ne confruntăm cu faptul că, cel puţin în galaxia calea Lactee, sunt minim 10.000 de planete asemenea Terrei, cu viaţă inteligentă pe ele şi cel puţin jumătate sunt, poate, la fel de avansate sau mai avansate ca a noastră.

Este aproape o certitudine existenţa inteligenţei extraterestre, care a reuşit să stăpânească legile Universului, dincolo de ce se învaţă ACUM la MIT şi CalTech, pentru a se putea transfera prin spaţiu-timp, în timp real, prin vastitatea spaţiului interstelar. Avem peste 4.000 de cazuri în care aceste obiecte au aterizat pe sol şi au lăsat dovezi fizice. Avem peste 3.500 de cazuri de piloţi. Avem sute de cazuri, inclusiv al unui investigator de vârf al FAA, John Callahan şi ale altor numeroşi operatori, ce au urmărit pe radar aceste obiecte, ce zburau cu zeci de mii de kilometri pe oră sau se dematerializau şi reapăreau în alt punct de pe cer. Da, au existat vizite ale ET şi au existat nave prăbuşite, au existat materiale şi trupuri recuperate. Am avut contacte cu străini, nu originari din vreo ţară străină, ci din alt sistem Solar. Şi am participat la asta! Existau documente pe care le-am văzut, ce se refereau la nava USS Roosevelt, în câteva cazuri de survol de către OZN-uri şi, mai ales, după ce au luat la bord arme nucleare. Şi l-am întrebat pe comandantul meu, care a negat totul. Recruţi aflaţi de serviciu sau la liber cu toţii au văzut OZN-ul ce plutea în aer. Era un obiect metalic circular şi, din câte am înţeles, toate rachetele au fost dezactivate. Adică au fost terminate! Şi ceva a stricat acele rachete. Dintr-o dată s-a ridicat cu câteva mii de kilometri pe oră. Deci acest lucru a tras cu o rază luminoasă în capul rachetei, lovind-o, apoi a zburat pe deasupra, cam aşa, ajungând aici şi trăgând cu o altă rază, a zburat circular astfel, trăgând cu o altă rază, a coborât trăgând cu o altă rază, apoi a zburat în direcţia din care venise. Iar capul rachetei s-a rostogolit prin aer.

Am avut sentimentul, la acea vreme, că trebuie să fi fost extratereştri. Au luat filmul şi au eliminat partea cu OZN-ul, tăind-o cu foarfeca, au pus-o pe altă rolă, apoi într-o servietă, i-au dat-o înapoi maiorului Mansmann, cu restul filmului, spunându-i: "ACUM nu e nevoie să-ţi reamintesc, mr. Mansmann, despre gravitatea unei scurgeri de informaţii secrete. Considerăm închis acest incident !" Cui i-ai putea spune că ai fost implicat într-un incident OZN, fără să se uite la tine de parcă ai fi nebun de legat? Militari mexicani publică fotografii ale unor presupuse OZN-uri. Francezii aruncă o privire pe dosarele naţionale OZN. Vaticanul afirmă că ar putea exista viaţă extraterestră. Dintre toate dovezile privind existenţa OZN-urilor un fenomen extraordinar continuă să mă uimească şi să mă inspire. Apariţia în întreaga lume a aşa-numitelor "cercuri în lanuri". Aceste desene elaborate apar misterios, ca turbioane în lanurile de grâne, în aşa fel încât paiele sunt îndoite, dar rămân vii. Peste 5.000 de asemenea tipare au apărut în peste 30 de ţări, majoritatea lor în Anglia. Mass media a făcut multă lume, inclusiv pe mine, iniţial, să ignore aceste tipare, ca fiind şarlatanii, munca de o noapte a câtorva farsori. Desigur că au existat versiuni false, dar cele făcute de oameni sunt rudimentare, prin comparaţie cu marea majoritate a acestor creaţii elegante. Să fi putut crea farsorii, toate cele 5.000 de asemenea modele? Să fi putut, câţiva oameni, cu funii şi scânduri, să creeze ceva atât de complex şi frumos, ca acesta, făcut în puterea nopţii, în plină ploaie şi fără să lase nici o urmă de picior pe sol?

Câmpul electromagnetic, deasupra zonei în care a fost culcat lanul, creând imaginea, prezintă adesea sarcini electrostatice. În unele din aceste zone se găsesc particule magnetice stranii. Unul dintre cele mai uimitoare desene nu este un cerc, ci un dreptunghi, ce pare să fie un răspuns direct, la un mesaj trimis în spaţiu, în 1974. Mesajul a fost un semnal radio, descriind locaţia planetei noastre în sistemul Solar şi oamenii Pământului, în speranţa de a putea fi recepţionat şi interpretat de o inteligenţă extraterestră. 27 de ani mai târziu, în 2001, acest desen în lan a apărut în Anglia, împreună cu ceea ce ar fi putut fi autoportretul expeditorului. Acest mesaj respectă formatul semnalului NASA şi descrie un sistem Solar diferit de al nostru, o imagine a expeditorului, ADN non-uman şi o antenă cu microunde pe care se pare că ei o folosesc ca să comunice, spre deosebire de antena radio folosită de noi. Simbolul antenei apăruse cu un an mai devreme, pe exact acelaşi câmp, chiar lângă o antenă radio funcţională, asemănătoare celei folosite de NASA în trimiterea semnalului original. NASA continuă să nege, oficial, contactul cu extratereştri de orice fel. Şi, totuşi, an după an, apar aceste creaţii spectaculoase. Deci ce ar putea însemna aceste remarcabile desene?

Aici sunt câteva versiuni bidimensionale, care par să reveleze torul, în trei dimensiuni. Iar aici este echilibrul vectorial! Şi tiparul înrudit, cu 64 tetraedre, pe care l-am văzut codificat în arta atât de multor culturi antice. Când am văzut legătura dintre cercurile în lanuri şi codurile antice, am gândit că indiferent cine le-a creat şi indiferent de unde ar fi, trebuie să existe un scop important al acestor desene. Sunt atât de logice! Am ajuns să cred că modelul torului şi al echilibrului vectorial, în special în forma cristalului cu 64 de tetraedre, ne arată cum funcţionează energia în Univers, pentru a învăţa să ne aliniem cu ea. Cred că ni se oferă un model, pentru a accesa energia într-un mod curat, sigur şi nelimitat şi noi modalităţi de propulsie. Ce mesaj mai important ar putea exista, ca să ajungă la noi şi, mai ales ACUM, din perspectiva lor, când începem să ne extindem neglijent influenţa, dincolo de planeta noastră? Am primit confirmări suplimentare ale acestei noţiuni, când l-am întâlnit pe dr. Jack Kasher, un fost profesor de fizică la Universitatea Nebraska, care a cercetat şi fenomenul OZN. Într-o prezentare la The Sequoia Symposium, dr. Kasher a arătat o remarcabilă serie de desene, ale unei femei numită Lane Andrews, care pretindea că a fost invitată pe o navă spaţială extraterestră. Am fost uimit să-i văd schiţele detaliate, ale câmpului energetic toroidal, care propulsa nava, spunea ea şi proteja pasagerii.

L-am intervievat ulterior pe James Gilliland. James are multe ore de filmări OZN, făcute la ferma sa de lângă Muntele Adams, din statul Washington. El susţine, de asemenea, că ar fi urcat la bordul unei nave spaţiale extraterestre. Dar ce m-a năucit, a fost că el nu o întâlnise niciodată pe Lane Andrews şi nu avea ştiinţă de experienţele ei, totuşi descria un fenomen uimitor de asemănător: numeroase nave cu inele rotitoare de lumină. Să fi fost simplă coincidenţă, că James şi Lane descriau aceeaşi dinamică toroidală şi că ambii au fost hărţuiţi, la maxim, de agenţii guvernamentale şi militare? Pentru unii ideea OZN-urilor ar putea părea nebunească şi, totuşi, din altă perspectivă este complet plauzibilă. Pământul are o vechime de aproximativ 4,5 miliarde de ani, adică 4.500 de milioane de ani vechime. Dar dacă există o altă planetă, aproape identică cu a noastră, aproape identică, având 4.501 milioane de ani vechime? Sunt cu 1 milion de ani în faţa noastră, iar la scară Galactică suntem aproape fraţi gemeni. Deci, unde vom fi peste un milion de ani? Vom fi rezolvat aceste probleme şi va exista o altă cale, fie că e vorba de găuri de vierme sau deplasări warp prin spaţiu. Trebuie să existe o cale de a genera energie, care ar putea fi extrasă din vid. Şi faptul că sunt aici, ne arată că au descoperit o cale.

Este un şoc puternic pentru sistemul uman, aflat în derulare. Am înţeles de ce oamenii generaţiei noastre, oameni care au aspirat la poziţii de conducere politică etc., nu-şi pun acea problemă niciodată, fiindcă e schimbarea viziunii asupra lumii, e o schimbare fundamentală a viziunii asupra lumii. Deci iată-ne, o specie relativ necoaptă, luptându-ne cu posibila autodistrugere! Dacă alinierea cu torul deţine cheia accesului la o nouă formă de energie curată şi sigură, imaginaţi-vă implicaţiile! Ar putea fi cea mai importantă invenţie tehnologică a vremurilor noastre! Deci cine n-ar vrea o sursă energetică nelimitată şi disponibilă pe gratis? Asta s-a dovedit a fi o întrebare cheie şi asta m-a condus în următoarea vizuină a iepurelui. S-a dovedit că savanţii, încă de pe la 1900, au dezvoltat căi alternative de accesare a electricităţii, fără combustie internă. Nikola Tesla credea că putea colecta ceea ce el numea "energie radiantă". Mulţi savanţi cred că el accesase ceea ce se numeşte ACUM energie liberă. Dar înainte ca Tesla să-şi finalizeze proiectul, finanţatorul său, bancherul J.P. Morgan, care deţinea monopolul cuprului folosit la magistralele electrice, şi-a dat seama că invenţia lui Tesla ar fi putut transmite electricitate fără fire. Atunci a blocat finanţarea lui Tesla. Laboratorul lui Tesla a fost incendiat, iar el a fost ostracizat, totul din cauza viziunii sale de a furniza energie nelimitată pentru toţi.

Un inventator modern, Adam Trombly, a fost inspirat de munca lui Tesla şi de posibilităţile oferite de tor. Trombly a construit un dinam, un generator de curent continuu, care accesează energia electrică, direct din aer. Am încercat să demonstrez, că imitând câmpul magnetic al unei planete şi rotind acest aparat, putem crea, de fapt, un dinam funcţional. Şi, de fapt, a funcţionat şi funcţionează. Deci când analizăm natura, când examinăm Jupiter sau analizăm un dinam ca Pământul, rotindu-se în spaţiu, practic avem un magnet, care se roteşte în spaţiu şi liniile fluxului magnetic sunt împinse în jos şi în jurul său, în acest tipar toroidal al câmpului magnetic. De asemenea, se extinde şi se contractă - respiră. Extrage literalmente energia din spaţiu şi o transformă. Chiar aici, în acest toroid, avem suficientă energie pentru a transforma întreg Pământul. Şi nu e doar o declaraţie teoretică, ci este practic adevărat! Dacă analizăm implicaţiile acestui fapt, înseamnă că orice loc de pe Pământ are energie, dintr-o dată, orice persoană de pe Pământ are energie, dintr-o dată. Avem o abundenţă universală! Trombly a fost invitat să-şi probeze generatorul la ONU şi în senatul american, dar aceste evenimente au fost subminate de prima administraţie Bush, apoi însuşi dispozitivul a fost confiscat într-o razie guvernamentală. Experienţa lui Trombly nu este unică. Aproape de fiecare dată când am găsit un inventator, cu o tehnologie nouă, promiţătoare, în domeniul energiei libere, ne-a spus o poveste asemănătoare a suprimării.

Inventatorul John Bedini a început să lucreze cu teoriile lui Tesla, ale energiei radiante, cu decenii în urmă şi a produs o serie de dispozitive de încărcare a bateriilor, care generează mai multă energie decât consumă. A anunţat că va începe să le ofere la preţ redus. Imediat după aceea a fost atacat în laboratorul său şi împiedicat să producă dispozitivele. Pentru propria sa siguranţă, a trebuit să renunţe să vândă energie liberă. Toate acestea sunt dispozitive din laboratoare, pe care le-am vizitat personal. Calitatea acestei filmări este evident slabă şi nu mă aştept ca asta să vă convingă. Afirmaţia mea este că fiind acolo, cu aceşti inventatori, însoţit de experţi şi văzând aceste dispozitive ale noii energii, în funcţionare, m-au convins că tehnologia este reală şi implicaţiile ei pentru mine sunt absolut senzaţionale. Canadianul John Hutchison nu numai că a creat ceva baterii cu energie liberă, dar a folosit teoriile lui Tesla şi pentru a contracara gravitaţia, pentru a face obiectele să plutească în aer. Asta ar putea revoluţiona domeniul propulsiei. Laboratorul i-a fost invadat, iar echipamentul a fost confiscat de poliţie şi oficiali guvernamentali, în 1978, 1989 şi, iarăşi, în 2000. Unul dintre savanţii care trebuia intervievat pentru acest film, a fost dr. Eugene Mallove, un inginer de la MIT şi Harvard şi editorul revistei "Infinite Energy", care acoperă atât invenţiile teoretice cât şi tehnologice, din domeniul noii energii.

Dr. Eugene Mallove a fost omorât misterios, în bătaie, în 2004. Dacă aceşti inventatori erau cu toţii farsori şi şarlatani, mă întreb de ce au fost suprimaţi atât de consecvent şi atât de brutal? L-am întrebat pe inventatorul energiei libere, Adam Trombly, de ce credea el că această tehnologie a fost suprimată şi dacă avea legătură cu fenomenul OZN. Există militari importanţi care se supun unui mare risc, spunând că sunt reale. De ce crezi că acest complex militar-industrial nu vrea să fie făcută acea declaraţie? Fiindcă ai începe să te gândeşti, ce fel de tehnologie e în spatele acestor lucruri. Asta e concluzia! Suprimarea fenomenului OZN este mână-n mână cu suprimarea aşa-zisei energii libere. energia este extrasă din textura spaţiului din jurul nostru, ceea ce înseamnă că nu poate fi contorizată. Asta e o ameninţate directă, la adresa celei mai mari industrii a lumii: energetica. Înseamnă la revedere Exxon Mobil, la revedere petrol, la revedere cărbune, la revedere transmisie liniară a electricităţii, prin cabluri. Toate astea ar dispărea! Din păcate, e puşculiţa bancară a cuiva, de aproape 200 trilioane de dolari. Rezervele de petrol, gaze şi cărbune valorează peste 200 trilioane de dolari. Dacă această informaţie s-ar răspândi... ar schimba complet balanţa geopolitică a puterii... mai mult decât orice altceva în istoria cunoscută. Şi s-ar întâmpla într-o generaţie! Am început să examinez soluţiile progresiste şi, spre marea mea surpriză, aceste concepte au fost demonstrate în sute de laboratoare din toată lumea.

Şi, totuşi, ele n-au văzut practic lumina zilei. În loc să pulverizeze laolaltă nişte substanţe şi să încerce să le controleze explozia, aceste noi tehnologii se bazează pe armonizare, pe dansul executat împreună cu ceea ce există natural. Numitorul comun al tuturor dispozitivelor de energie liberă, pe care le-am văzut, este că imită, într-o formă sau alta, forma energetică a torului. Nu trebuie să crezi în tehnologia energiei libere, pentru a fi îngrijorat de reprimarea ideilor şi a invenţiilor. Am stat şi m-am gândit, ce mod mai bun există, de a ne justifica dependenţa de petrol, cărbune, energie nucleară şi alte tehnologii periculoase şi murdare, decât să pretindem că nu există alternative mai bune şi mai ieftine? A fost soţia mea iubită şi partenera mea creatoare, Kimberly, cea care m-a tot întors la implicaţiile umane ale cercetării mele ştiinţifice. Pentru mine, oricât de şocante ar fi torul şi ET şi energia liberă, cea mai captivantă întrebare era: Înţelegerea acestor lucruri chiar ar ajuta, cumva, la atenuarea suferinţei umane? Şi s-a dovedit că ar putea! Atât de mult din durerea de pe planetă are de-a face cu lipsa accesului la energie. Te poţi încălzi? Poţi obţine hrană şi apă? Poţi primi îngrijiri medicale? Toate acelea au de-a face cu accesul la energie. Dacă există un tipar fundamental - şi mi se pare logic ca evoluţia să fi fost eficientă în acest sens - şi dacă ne putem alinia acelui tipar, pentru a crea noi tehnologii, care ar rezolva aceste probleme, atunci merită, pentru mine, să-mi deschid mintea către aceste subiecte, tabuuri sociale. Dacă tehnologia noii energii ar fi răspândită gratuit în lume, schimbarea ar fi profundă. Ar afecta pe oricine, ar putea fi aplicată oriunde. Aceste tehnologii sunt cele mai importante lucruri, ce s-au întâmplat în istoria lumii.

Deci dată fiind miza, m-am decis să întreb: Cine beneficiază de suprimarea cercetării ştiinţifice? A cui avere şi putere este ameninţată de accesul la o energie curată şi liberă? Cine are motiv de a avea o lume, în care atât de puţini au atât de mult şi atât de mulţi au atât de puţin? Ca cercetător independent, am urmat o regulă de bază a jurnalismului de investigaţie: Dacă povestea nu are sens, urmăreşte banii! Urmărind banii! Dependenţa noastră de petrol asigură profiturile fenomenale ale corporaţiilor energetice. Le-am văzut alocând resurse uriaşe, pentru a submina alternativele energetice, pentru a controla rezervele globale şi a menţine preţuri ridicate la petrol. Au suficienţi bani şi influenţă, pentru a suprima orice lucru care le-ar ameninţa monopolul. Deci cine e în spatele uriaşelor corporaţii energetice? Imperiul petrolier Rockefeller a fost iniţiat în 1870, când John D. Rockefeller a fondat Standard Oil şi a devenit primul miliardar al Americii. Standard Oil s-a scindat, de atunci, în Exxon Mobil şi alţii. Şi Rockefellerii ne controlează şi hrana! Au fost principalii responsabili, pentru schimbarea globală spre o agricultură bazată intensiv pe petrol. Îmi amintesc aşa-zisa "revoluţie verde", din anii '60 şi '70. La fel ca majoritatea oamenilor, am crezut că era un lucru grozav. Se baza totuşi pe cultivarea de loturi imense, cu monoculturi, folosind mari cantităţi de erbicide, îngrăşăminte şi pesticide petroliere. Revoluţia verde a fost opera fundaţiei Rockefeller, divizia de ştiinţe ale naturii, în parteneriat cu mari corporaţii agricole. Agricultura bazată pe petrol a furnizat mari noi profituri pentru industria petrolieră, dar nu şi-a respectat niciodată promisiunile: de a eradica foametea şi a promova sănătatea oamenilor. Revoluţia verde e adevărat că a crescut iniţial productivitatea, fiindcă orice bucată de Pământ a fost folosită pentru producţia imediată, dar adevăratele ei costuri pot fi constatate ACUM.

Contribuabilii plătesc miliarde, în subvenţii, pentru corporaţiile agricole gigant. Micile ferme familiale aproape că au dispărut. Biodiversitatea este distrusă, chimicale toxice otrăvesc agricultorii şi poluează solul, apa şi rezervele noastre de hrană, punând în pericol sănătatea tuturor, iar, în 2010, aproape unul din fiecare şapte oameni din lumea întreagă nu avea suficientă hrană. Corporaţiile gigant ne-au adus chimicale pentru agricultura industrială chimică. Şi vorbeau despre trei instrumente, pentru a consolida lanţul alimentar. Primul era ingineria genetică, drept modalitate de control. Al doilea a fost patentarea hranei şi a vieţii, ca modalitate de control, declarând seminţele ca proprietate privată, tratarea păstrării de seminţe de către fermieri ca infracţiune, ca furt al proprietăţii intelectuale. Şi al treilea: aşa-zisele tratate de comerţ liber, care au răpit libertatea oamenilor obişnuiţi, fermierilor, crescătorilor, de dragul puterii. Proiectarea tehnologiei "terminator", pentru a crea seminţe sterilizate, a fost pentru a impune o şi mai mare dependenţă a omenirii de o mână de corporaţii, ca monopol final. Depindem de ceea ce facem cu seminţele, literalmente, pentru prima dată, creând o nouă colonizare, pe care o numesc colonizarea viitorului. Cine controlează rezervele alimentare, controlează oamenii; cine controlează energia, poate controla întregi continente; cine controlează banii, poate controla lumea. Deci în două domenii esenţiale, energie şi hrană, aceleaşi familii elitiste bancare şi corporaţiile lor au preluat controlul şi consecinţele au fost devastatoare. Pentru mine a fost copleşitor, la început, să descopăr un asemenea monopol al influenţei, dar am ştiut că era important, de parcă aflând că ai o boală gravă, dar tratabilă, te ajută să-i înţelegi cauzele şi cum funcţionează, dacă vrei să te vindeci. Aşa că mi-am continuat investigaţia! Dacă petrolul şi hrana erau controlate de marile familii bancare, unde anume se mai manifesta influenţa lor? Urmărind banii, am început să văd acelaşi tipar al controlului, în aproape orice domeniu al vieţii noastre şi am descoperit mereu aceleaşi familii la conducere, fie direct, prin băncile şi corporaţiile lor, fie indirect, prin fundaţiile lor principale. Din nou, Rockefellerii au fost cei ce au creat Asociaţia Naţională a Educaţiei, cu ajutorul fundaţiei Carnegie şi, ulterior, al fundaţiei Ford.

Ceea ce doreau căpeteniile industriei, pentru şcolile noastre, era o forţă de muncă obedientă şi docilă, formată din angajaţi ascultători şi consumatori lacomi. Şcolile sunt menite să fixeze obiceiuri stabile, de răspuns în faţa autorităţii. De aceea ai nevoie de 12 ani, fiindcă trebuie să răspunzi din reflex, când oricine, de pe poziţia autorităţii, îţi spune ce să faci. Ca şi educaţia, sănătatea e un alt domeniu dominat de marile averi şi corporaţii. Asociaţia Medicală Americană, de exemplu, este finanţată majoritar de Rockefelleri, care-şi folosesc fondurile pentru a influenţa cercetarea şi deciziile AMA. Medicul mediu, în patru ani de şcoală medicală, face un singur curs despre nutriţie, de două ore şi jumătate, în majoritatea cazurilor şi materialele folosite - materialele din programă - sunt furnizate de Consiliul Naţional al Lactatelor şi Consiliul Naţional al Crescătorilor de Vite şi alte industrii, inclusiv Asociaţia Zahărului, ce vând produse ce ne subminează sănătatea, în primul rând. Din nefericire, din modul cum este structurat sistemul medical, educaţia medicală este finanţată în principal de companiile farmaceutice. Deci există motivaţia pentru a crea şi vinde cât de multe droguri posibil. Este, de asemenea, o modalitate eficientă de a face bani, în timp, pentru medici şi companiile farmaceutice, pentru întreg sistemul medical. Astfel, mai degrabă se perpetuează decât se atenuează problemele. Efectele secundare pot include greaţă, gură uscată şi constipaţie. Descreşterea globulelor albe, factor grav... Efecte secundare sexuale, diaree, greaţă şi insomnie. Pot conduce la comă sau moarte. Cât de departe ar merge aceste forţe, pentru profit? Oare chiar ar suprima leacurile bolilor, aşa cum au suprimat tehnologia energiei libere? Din nefericire, cercetările mele mi-au demonstrat că răspunsul e afirmativ. Unul dintre exemplele bine documentate este cazul dr. Royal Rife.


Continuare Thrive ( Prospera )link-external