raport privind energiile pe luna iulie 2015link

 

Ori de câte ori ajungem la sfârşitul unui ciclu ne simţim uşuraţi că s-a terminat, însă fiecare sfârşit aduce cu el şi un nou început şi spirala înălţării şi a evoluţiei continuă să ne conducă mai departe, către paşii noştri următori. Nu, nu apucăm să ne oprim şi să ne tragem sufletul, trebuie să rămânem în fluxul energiei mişcării pe care am creat-o, dar nu mai trebuie să tragem chiar atât de tare. De fapt, putem chiar din când în când, dă drumul volanului, lăsându-ne la voia curentului. Vom avea timp să mirosim florile şi să le admirăm frumuseţea, dar nu trebuie să uităm că plivitul grădinii este un proces continuu. Dacă sunteţi grădinari, ştiţi că îndepărtarea florilor care s-au trecut este ceea ce permite întotdeauna noilor boboci să se formeze, astfel încât plantele să poată continua să înflorească.

În luna iulie vom vedea mulţi oameni trecând prin procesul trezirii, dar amintiţi-vă doar că unii oameni pot fi foarte urâcioşi, atunci când se trezesc. Aţi observat câţi oameni furioşi, anxioşi, frustraţi şi supăraţi sunt ACUM în lume? S-au trezit la o realitate care nu îi face prea fericiţi şi vor căuta o lumină. Voi puteţi fi lumina pe care o văd, dacă vă amintiţi să străluciţi puternic. Lucrarea cu lumina nu este neapărat aceea de a fi un semnal luminos şi vindecarea s-a transformat ACUM în întregire. Cu cât sunteţi mai conştienţi de propria voastră energie şi cu cât mai mult vă aflaţi în ea, cu atât mai buni vindecători, ghizi, profesori şi mai bune resurse sunteţi pentru lume.

lumina va fi o temă puternică în luna iulie, în timp ce Saturn şi Marte continuă să meargă împreună în primele câteva săptămâni, începutul fiind dat de o lună plină care urmează îndeaproape conjuncţia Venus/Jupiter. Iulie are două luni pline, care contribuie la tema Luminii din această lună; a doua lună plină fiind pe 31 iulie. Va fi destulă energie luminoasă pentru a scoate la iveală orice întunecime şi asta se va întâmpla ACUM. Am scris că această lună va cuprinde devoalarea secretelor (vedeţi Previziunile pentru anul 2015) şi acest proces a început deja. Revelaţia va fi o altă temă în această a doua jumătate a anului 2015, nu în sensul ei biblic, ci în sensul dezvăluirii şi aflării unor informaţii ascunse înainte. Va fi destul de greu pentru unii oameni care vor avea probleme cu înţelegerea conceptelor de oameni ca fiind multi-dimensionali, intergalactici şi extratereştri. Am crezut dintotdeauna că nu suntem singuri în Univers şi în timp ce unii dintre voi pot primi bine această informaţie, s-ar putea ca alţii să nu o primească la fel de bine.

Saturn este ACUM pe deplin retrograd în Scorpion şi dacă v-aţi născut între 1956 şi 1962, îl veţi avea în cuadratură cu Pluto natal în luna august. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în luna decembrie 2014 şi el urmând să mai aibă o trecere finală, în septembrie 2015. Prima trecere reprezintă, în general, faza de trezire, a doua este cea în care dobândiţi încrederea de care aveţi nevoie pentru a face schimbări şi în cea de-a treia, fie aţi terminat procesul fie sunteţi foarte aproape de a-l încheia. Acesta este un semnal de trezire pentru toţi Indigo timpurii, a venit şi vremea voastră să străluciţi, aşa că daţi la o parte praful de pe darurile şi visele voastre şi puneţi-le la treabă. Nu a fost niciodată un moment mai prielnic pentru transformarea completă. Vom vedea rezultatele finale ale acestui proces, la echinocţiul din septembrie.

energia lunii iulie ne încurajează să ne extindem viziunea pe care o avem despre noi, despre vieţile noastre, despre lume. Fiecare dintre noi vede lumea prin propriii ochi, aşa că nu există doi oameni care să vadă lumea în acelaşi fel. Deşi avem o viziune individuală, putem avea şi o viziune comună a lumii, aşa cum ne dorim să o vedem. procesul începe atunci când suntem deziluzionaţi în ce priveşte realitatea curentă şi suntem pregătiţi să ne deschidem conştiinţa în faţa posibilităţii unor noi potenţialuri. Trebuie să fi obosit de realitatea existentă, înainte de a fi pregătiţi să creăm una nouă. Dacă aveţi viziunea unei lumi condusă de lumină, iubire şi pace, atunci aveţi şi curajul de a ajuta la transformarea acestei viziuni în realitate. Şi ACUM este momentul; am muncit din greu şi ACUM avem de făcut un ultim efort. Nu aşa se întâmplă şi la naştere? Cel mai greu lucru se întâmplă la sfârşit, când trebuie să împingem copilul afară. Apoi avem o nouă viaţa de iubit, de îngrijit şi îndrumat pentru a-şi atinge potenţialul maxim. La ce sunteţi pregătiţi să daţi ACUM, naştere?

Care este noua voastră viziune privind propria realitate? Orice v-ar fi deziluzionat reprezintă un bun punct de plecare, deoarece de acolo poate începe noua voastră viziune. Ce aţi dat deoparte, cărui lucru nu i-aţi permis să se materializeze şi sunteţi gata să o faceţi ACUM? Fiecare moment reprezintă o ocazie de a ne revizui vieţile şi lumea, de a continua să construim pornind de la ceea ce am învăţat, de a străluci cu mai multă lumină, de a aduce mai multă energie în reţelele pământului. Cu toţii suntem recipiente de energie şi, cu cât mai măreaţă ne este viziunea, cu atât devenim recipiente mai mari şi cu cât mai multă lumină suntem dornici să strălucim şi să împărtăşim, cu atât mai multă lumină vom primi. Aceasta este o lună în care să străluciţi, aşa că străluciţi puternic.

Să aveţi o lună minunată.


Editura FOR YOUlink-external