Despre natura îngerilor – Un mesaj planetar de la Hathori prin Tom Kenyonlink

 

Îngerii taramurilor spiritualelink

Îngerii din tărâmurile spirituale iau multe forme diferite şi în timp ce unii dintre ei au câmpuri de energie care dau impresia că ar avea aripi, mulţi dintre ei nu au aşa ceva.

Aceste tipuri de îngeri sunt fiinţe create. Ei sunt câmpuri de forţă ale inteligenţei care sunt trimise în eter, în cosmos, pentru a duce la îndeplinire porunca sau pentru a prelua acţiunea creatorului lor.

Acest Creator poate lua formă a ceea ce poate fi numit zeu, zeiţă, semizeu sau semizeiţă, o fiinţă intradimensională, o inteligenţă extraterestră sau chiar o fiinţă Umană. Aceste tipuri de îngeri nu au liber arbitru. Ele sunt create pentru scopul unic al unei anumite intenţii.

În majoritatea cazurilor, un înger îşi va continua misiunea urmărindu-şi ţelul unic, până când energia care l-a creat nu îl mai poate susţine. În cazuri foarte rare, aceste fiinţe angelice pot câştiga un nivel de conştiinţă de Sine şi capacitatea de a face alegeri personale separate de fiinţa care i-a creat sau le-a dat naştere. Aceasta este o situaţie foarte rară, dar ea există.

În această categorie de îngeri aveţi o multitudine de fiinţe cu multe intenţii diferite.

Acest mesaj se ocupă de îngerii care au intenţii pozitive şi care susţin viaţa.
 

Îngerii din lăuntrulink


O a doua categorie de îngeri poate fi cel mai bine descrisă ca fiind câmpuri electromagnetice de inteligenţă care există numai în interiorul corpului omenesc. Acestea sunt câmpuri de forţă de inteligenţă create prin emoţiile şi credinţele unui om. Ele sunt forţe energetice subtile care se mişcă prin corpul omenesc ca răspuns la credinţe şi emoţii.

Una dintre marile capacităţi pe care le aveţi că fiinţă Umană este aceea de a crea forţe angelice în interiorul corpului vostru, prin utilizarea intenţiei pozitive şi a emoţiei pozitive. Vom reveni într-o clipă la acest subiect deosebit de important.
 

Inteligenţe extraterestrelink


Aceasta a treia categorie de îngeri nu este deloc angelică, ea reprezentând o interpretare greşită.

Această interpretare apare atunci când o fiinţă Umană întâlneşte o inteligenţă extraterestră. Acest tip de întâlnire poate fi interpretată greşit ca fiind o interacţiune cu un înger. Multe dintre tradiţiile voastre spirituale şi religioase au poveşti despre întâlniri cu fiinţe angelice sau zei / zeiţe care erau, de fapt, pur şi simplu, civilizaţii extraterestre mai avansate.

Avem două motive pentru care discutăm subiectul îngerilor.

 

Gând, teamă şi schimbarelink


Primul motiv este de ordin practic şi se referă la supravieţuirea voastră spirituală la trecerea prin schimbările majore care au loc pe Pământul vostru. În forma cea mai simplă am vrea să vă spunem că schimbările rapide de pe Pământul vostru crează o frică reflexivă.

Cu puţine excepţii, fiinţele umane, prin natura lor, nu au încredere în schimbare. Şi atunci când se întâmplă atât de multe schimbări câte se întâmplă pe planeta voastră, acest răspuns natural prin frică se amplifică şi asta eliberează în corpul vostru câmpuri electromagnetice de inteligenţă distructive.

Şi atunci, pentru a contracara acest lucru, vom discuta determinarea unor urmări pozitive în contextul biologiei voastre umane, prin intermediul creării unor forme angelice subatomice.

Ştiinţa voastră a psihoneuroimunologiei, sau studiul modului în care gândul şi emoţia vă afectează sistemele imunitare ca şi nou apărută ştiinţa a epigeneticii, care studiază modul în care gândul şi emoţia vă afectează ADN -ul sunt din ce în ce mai clare cu privire la agenţii chimici şi moleculari răspunzători.

Am dori însă să ducem asta un pas mai departe sugerându-vă că voi, de fapt, creaţi în Universul corpului vostru efecte ale câmpului cuantic, prin intermediul gândurilor şi sentimentelor pe care le generaţi.

Aici drumul nostru se bifurcă.

Din cauza escaladării forţelor haotice din lumea voastră, un număr din ce în ce mai mare de fiinţe umane trăiesc sentimente amplificate de frică, anxietate, ostilitate şi sărăcire. Lista poate continua şi ar fi uşor, dacă am fi înclinaţi să vă argumentăm credinţa că trăiţi într-o lume din ce în ce mai periculoasă şi ameninţătoare. 

Aceasta este, pe de altă parte, o evaluare corectă, dar dacă rămâneţi în această insulă a realităţii perceptuale, vă veţi crea în corp, vorbind din punct de vedere biologic, efecte distructive.

Şmecheria, dacă există vreuna, este să contracaraţi această percepţie prin perioade personale de reînnoire şi consolare. Prin asta înţelegem să creaţi căi noi de eliberare biologică pozitivă a consecinţelor prin crearea unor fiinţe angelice subatomice.

Este destul de complex să pui un asemenea lucru în practică. Dar cel mai simplu spus, ori de câte ori creaţi gânduri şi sentimente pozitive, voi creaţi biologic îngeri subatomici pozitivi. Aceste câmpuri de forţă crează efecte ale câmpului cuantic care declanşează răspunsuri biologice pozitive, reducând astfel influenţa stresului.

Pe lângă crearea intenţionată a gândurilor şi sentimentelor pozitive, noi credem că o resursă benefică pentru voi poate fi găsită în ultima meditaţie cu sunet pe care v-am dat-o, numită A bridge between the Worlds / Un pod între lumi. Doar ascultând această meditaţie cu sunet timp de 12 minute, pentru că atât durează, o dată sau de două ori pe zi, poate schimba semnificativ modul în care vă simţiţi. (Notă: Aveţi la sfârşitul acestui mesaj link-ul la meditaţia cu sunete).

Noi simţim că este de importanţă vitală să eliberaţi în mod conştient câmpuri biologice pozitive de forţă în corp, în mod regulat, pentru a contracara escaladarea nebuniei care vă înconjoară.

Aici vă facem trimitere la un mesaj mai vechi, numit Extazul şi inima, deoarece această informaţie vă poate fi de folos.

Al doilea motiv pentru care discutăm subiectului îngerilor este de natură planetară.

Voi treceţi, în mod colectiv, printr-un punct foarte dificil şi periculos. Forţele distructive de pe planeta voastră, în termenii fanatismului religios, ai schimbărilor climatice, ai lăcomiei şi manipulării corporatiste ca şi ameninţările înfricoşătoare aduse însăşi fundaţiei ecosistemului vostru sunt în creştere.

Voi intraţi ACUM, din perspectiva noastră, într-un Nod de haos masiv, cum nu a mai văzut planeta voastră de ceva vreme. Dacă nu este gestionat, acest Nod de haos poate conduce la extincţia în masă a nenumărate forme de viaţă, inclusiv a multor oameni. .

Prin urmare, noi chemăm la acţiune toate formele angelice pozitive, din toate tradiţiile spirituale, din toate fiinţele interdimensionale care susţin viaţa, din toate civilizaţiile extraterestre cu intenţii pozitive şi din toate fiinţele umane care sunt aliniate cu intenţia noastră.

Pe 5 septembrie 2015, noi vom crea un punct nexus. Şi printr-o meditaţie globală vom face apel la toate aceste forme angelice diverse şi susţinătoare ale vieţii pentru a forma o alianţă de protecţie a vieţii şi de înălţare a acesteia pe această planetă.
Să vă explicăm, în mod clar, ce înţelegem prin asta.

backward_step backward page:1/2 forward forward_step