Cea De-a Patra chakră și Gaia Vorbește despre Cea De-a Patra chakră a Salink

 

PETALE: Această chakră guvernează primele vibrații mai înalte. Ea are douăsprezece petale sau spițe. În numerologie doisprezece se reduce la numărul trei. Trei este numărul care reprezintă relația dintre Putere, Înțelepciune și iubire. În principal, pe acest echilibru pune accent Chakra inimii. Înțelepciunea fără iubire și Putere ar fi crudă și slabă. puterea fără Înțelepciune și iubire ar fi periculoasă și egoistă, iar iubirea fără Putere și Înțelepciune ar fi victimizată și prostească. Trebuie să învățăm cum să găsim și să aducem laolaltă în inima noastră toate aceste trei virtuți.

 

NOTE ȘI MANTRĂ: Nota pentru această chakră este F# și mantra este ”yam” sau ”a” ca în ah. Cântând aceste mantre în cheia lui F# în timp ce ne focalizăm atenția pe această zonă a corpului nostru ne poate permite să ne accesăm mult mai conștient Chakra inimii.

 

CULOARE: Culoarea acestei chakre este verde (și roz pentru inima Înaltă). Verde este culoarea de mijloc din spectrul Luminii și reprezintă vindecare, creștere și sănătate.

 

GUVERNEAZĂ: Chakra inimii este punctul central al corpurilor noastre, punctul central în care energiile noastre interne masculine și feminine precum și energiile noastre umane și divine se întâlnesc. Cea de-a Patra chakră guvernează TOATE relațiile noastre intra-personale sau inter-personale. Această chakră ne guvernează percepția iubirii, capacitatea noastră de a da și primi iubire de la ceilalți, cea mai înaltă esență a noastră, și pe noi înșine. inima noastră Înaltă guvernează iubirea Necondiționată, iar inima mai joasă guvernează iubirea Umană. Ea guvernează și compasiunea, vindecarea, plămânii, respirația și simțul nostru în ceea ce privește timpul, care este legat de ciclurile ritmice ale respirației și bătăilor inimii noastre.

 

SIMȚ: Chakra inimii ne guvernează simțul tactil. Pipăitul este prima intimitate pe care o cunoaștem ca și copii și rămâne cel mai puternic mijloc de comunicare fără cuvinte de-a lungul vieții noastre. Pipăitul poate fi cel mai iubitor sau cel mai înfricoșător mod de comunicare. În inimile noastre învățăm ce înseamnă atingerea și cum noi, la rândul nostru, dorim să-i atingem pe alții.

 

SEMN ASTROLOGIC: Semnul astrologic pentru relații este Balanța și Venus, planeta iubirii, o guvernează. Balanța ne învață să ne echilibrăm atenția și iubirea între noi înșine și cei pe care îi iubim. Venus ne îndeamnă să ne străduim pentru contact, iubire, armonie și dezvoltarea Sinelui.

 

ELEMENT: Elementul care este guvernat de această chakră este aerul. Cea de-a patra chakră ne guvernează și plămânii, prin care aducem aer – oxigen – în corpul nostru. Relația dintre plămânii și inima noastră este vitală. Fără oxigenul proaspăt pe care plămânii îl aduc în inimile noastre, celulele roșii din sângele nostru nu ar putea purta forța de viață vitală prin tot corpul nostru.

 

CONȘTIINȚA: Cea de-a patra chakră ne guvernează viața conștientă de fiecare zi. Cu toate acestea, chiar și în cea mai științifică persoană, apar unele aspecte patru dimensionale ale empatiei și intuiției. Cea de-a Patra chakră ne guvernează Conștiința de familie și comunitate, și prin inimile noastre ne străduim să atingem Conștiința unității cu întreaga viață și Mama Pământ Însăși.

 

”Iubirea noastră umană” poate fi adeseori plină de negativitate, frică, ură și cruzime. Cu toate acestea, dacă putem funcționa din ”Inima noastră Înaltă”, iubirea noastră este Necondiționată și noi suntem într-o stare de acceptare și eliberați de judecată. Provocarea pentru inimile noastre este să se conecteze cu și să primească iubirea de la Sinele nostru spiritual astfel încât noi să putem vindeca răul pe care ni l-au făcut alții. Apoi, din spațiul inimii al vindecării și iubirii de Sine, noi îi putem iubi și pe alții.

 

CRONOLOGIA PERSONALĂ: Această chakră reprezintă stadiul adolescenței din viața noastră. În adolescență un copil își creează propria sa identitate, și pentru a face acest lucru, adeseori se răzvrătește împotriva celor care l-au iubit și ghidat. Apoi, el trebuie să găsească calitățile Înțelepciunii, Puterii și iubirii pe care le-a primit de la realitățile sale interioare și exterioare pentru a-și dezvolta personalitatea pe care dorește să o trăiască.

 

CRONOLOGIA SOCIALĂ: Epoca cea mai bine reprezentată de Chakra inimii este Renașterea. În perioada Renașterii arta și frumusețea au renăscut după o lungă și dureroasă perioadă de întuneric. Conceptul de ”națiune” a început să înlocuiască realitatea ”imperiului”, iar venerarea s-a focalizat în principal pe un singur Dumnezeu.

 

GLANDA ENDOCRINĂ: Glanda endocrină pentru această chakră este Timusul, care este nucleul sistemului nostru imunitar și vital pentru vindecarea noastră. Adeseori s-a spus că ”iubirea vindecă”. Amândoi centrii de vindecare, și cel psihologic și cel fiziologic, se află în Chakra inimii. inima este cunoscută drept simbolul vieții. În literatura metafizică se spune adeseori că Atma, care este Flacăra Întreită a vieții, este activată la nașterea noastră și se stinge la moartea noastră.

 

NERVUL PLEXUS: Nervul plexus pentru această chakră este plexul cardiac, care este punctul neurologic central pentru inimă, plămâni și sistemul circulator sanguin. Fără circulația sângelui și oxigenului, noi nu putem trăi în lumea noastră trei dimensională.

 

CLARITATEA: Când Chakra inimii noastre este clară și echilibrată putem experimenta iubirea, compasiunea, acceptarea și împlinirea. inima noastră și sistemul respirator sunt puternice și sănătoase, avem un sistem imunitar bun și ne putem simți calmi și plini de bucurie. Suntem capabili să ne echilibrăm aspectele masculine și feminine precum și aspectul nostru uman cu aspectele noastre divine. Relația noastră cu Sinele nostru și cu ceilalți este fericită și ne-am găsit modul în care ne putem servi familia noastră, comunitatea noastră, națiunea noastră și planeta noastră.

 

NECLARITATEA: Când Chakra inimii noastre nu este clară, avem un sistem imunitar deficient, o lipsă a bucuriei, probleme de inimă și amărăciune în viața noastră. Suntem insensibili, închiși emoțional, pasivi și triști. Avem probleme cardio-vasculare sau respiratorii. Putem suferi de hipertensiune, un accident vascular cerebral, atac de cord sau astm. Simțim adeseori că viețile noastre nu sunt împlinite și nu ne-am găsit locul în familia noastră și în comunitatea noastră. Relațiile noastre sunt lipsite de iubire pentru că suntem la fel de incapabili să primim iubire, pe cât suntem de incapabili să o dăm. Adeseori suntem critici, plini de judecăți, lipsiți de compasiune și de bucurie.

 

CHAKRA PĂMÂNTULUI: Chakra Pământului este Haleakala, Maui. O vizită în înverzita și în aromata briză din Maui este suficientă pentru a înțelege de ce este inima Mamei Pământ.

 

DIMENSIUNI: Chakra inimii guvernează undele Conștiinței Beta a vieții noastre trei dimensionale de zi cu zi și undele de conștiință Alfa care sunt podul către dimensiunile mai înalte. Când inima noastră este deschisă, noi putem trăi frumusețea fiecărui moment, mirosi fiecare trandafir, crea o realitate a iubirii și armoniei și combina ghidarea noastră supra-conștientă cu viața noastră lumească.

 

Metafizic, chakra inimii guvernează zonele creierului care sunt cortexul superior și gândirea abstractă. Aceste zone sunt cel mai bine activate atunci când suntem în ”rutina” de a ne desfășura realitatea noastră de zi de zi și ne-am făcut timp și ne concentrăm pe accesarea Sinelui nostru Creator.

 

REZUMAT: Chakra inimii noastre ne determină capacitatea de a ne expansiona Conștiința. Nu există nici un fel de meditație care să permită accesarea dimensiunilor mai înalte dacă nu ne putem deschide inimile față de iubire. Fără iubire nu putem călători dincolo de Planul ASTRAL Jos și Conștiința noastră va fi limitată la separarea și limitarea reprezentată de Sinele nostru EGO.

 

Mai presus de toate, iubirea este cea care ne permite să urcăm scările către Sinele nostru care observă și permite adevărata obiectivitate în viețile noastre. Dintr-o perspectivă obiectivă, ne putem elibera de dorințele și pasiunile vieții de zi cu zi. Apoi vom putea fi liberi să ne găsim scopul pe măsură ce progresăm prin dezvoltarea Conștiinței noastre de la dependent – la independent – pe care poți să te bizui.

 

Când Chakra inimii noastre este deschisă, sentimentul nostru de Sine nu este limitat la ego-ul nostru. Când am învățat să ne echilibrăm energiile masculine/feminine și umane/divine, ne expansionăm Sinele de la Conștiința individuală – la Conștiința de familie – la o conștiință a comunității – la o conștiință națională – la Conștiința planetară. Apoi suntem UNA cu Mama, Lady Gaia, și ne putem da seama că orice îi facem unui alt membru de pe corpul lui Gaia, Pământul, ne facem nouă înșine.

 

 

GAIA VORBEȘTE PENTRU CEA DE-A PATRA CHAKRĂ A SA
 

backward_step backward page:1/2 forward forward_step