Eclipsă deosebit de puternică de lună, 4 aprilie 2015link
1. Sunt gata să mă eliberez de tot ce nu mai este în acord cu binele meu cel mai înalt. Afirm ca acest lucru să fie integrat în viața mea, cu grație și ușurință.

2. Sunt recunoscător pentru toate binecuvântările trecute, prezente și viitoare din viața mea și îi dau permisiune totală minții mele să le recunoască și să le primească.

Eclipsa de lună este o perioadă extraordinară în care să ne luminăm dinspre interior și să ne împărtășim darurile cu lumea din jurul nostru.

energiile unei Luni Pline ne amplifică întotdeauna gândurile și emoțiile, așa că e posibil ca lucrurile să fie resimțite destul de intens. Hai să fim blânzi cu noi înșine în următoarele zile, să ne asigurăm că ne hidratăm bine și să ne dăm voie să mergem în sensul curentului.

Momentul de față este perfect pentru a începe să recunoaștem Divinitatea din noi înșine și din ceilalți.

De oriunde ai fi, sunt foarte recunoscător pentru legătura noastră, ce transcende timpul și spațiul.

Eclipsă fericită!

iubire,

Emmanuellink-external.
 
Extras din analiza astrologică făcută de Astrologer Coach Sonja Francis

Sâmbătă la 15:06 (ora Ro): Soarele e în opoziție cu Luna, la 14° în Balanță. Această lună Plină deosebit de puternică este și o eclipsă totală de lună; ca atare, energia ei este mai intensă ca Luna Plină obișnuită. 

De asemenea, ea constituie apogeul eclipsei din octombrie 2014, care a avut ca temă înțelegerea a ceva de care trebuia să devenim conștienți – îndeosebi ceva legat de rolurile cu care ne identificăm în diferitele noastre relații individuale. Ce ați descoperit din toamna trecută?

Eclipsele de lună ne îndreaptă atenția asupra „corpului emoțional”, făcându-ne conștienți de ceea ce a fost reprimat sau ignorat. Pregătiți-vă de unele schimbări importante în viața voastră, în special legate de toate tipurile de relații. Unde aveți nevoie de mai mult echilibru în viața voastră? Care sunt rolurile sau contractele ce trebuie redefinite sau eliberate?

Precedenta eclipsă de lună la 14° în Balanță a fost în aprilie 1996; cea de dinaintea ei a fost în 1977. Gândiți-vă la acele perioade; ce anume a fost important? Care este locul în care sunteți chemați ACUM să faceți schimbări importante?

Eclipsele aduc o concentrare puternică asupra încheierilor și începuturilor și ne conectează mai total cu călătoria sufletului nostru. Pe cât posibil, aveți încredere că indiferent ce pleacă sau se destramă în viața voastră face loc la ceva mai bun... Cu cât suntem mai binevoitori față de schimbare, cu atât mai ușor ne este să trecem la nivelul următor. 

Soarele din Berbec se asociază cu Uranus, Mercur și Nodul Sud; aceasta e o invitație la a ne redefini înțelegerea despre „aserțiune" și „independență” – și felul în care ne comunicăm sentimentul de Sine. Va fi foarte util să lăsăm să strălucească vibrațiile mai înalte ale Berbecului: curajul, deschiderea față de nou, faptul de a fi direcți și de a dezvolta un sentiment sănătos al identității.

Luna se aliniază cu Nodul Nord în Balanță, indicând că va apărea un fel de soluționare emoțională – poate o vindecare a amintirilor dintr-o relație sau o nouă legătură emoțională. Asta ar mai putea însemna mutarea într-o nouă casă, întemeierea unei familii, ceva de genul acesta. Nodul Nord vrea ca noi să ne concentrăm pe stăpânirea energie Balanței: colaborare, obiectivitate, considerație, egalitate, echilibru, dreptate...

Pluton în Capricorn este punctul focal al unei cuadraturi în T cu Uranus, Soarele, Mercur în Berbec și Luna în Balanță. Acest aspect subliniază importanța transformării a orice nu ne mai servește. Examinați UMBRA, aduceți-o la lumină, analizați ceea ce e toxic și înlăturați tot ceea ce „otrăvește” experiența interioară. 

Cuadratura în T cu Pluton adaugă un mesaj clar acestei eclipse: „Lasă să plece tot ceea ce nu-ți mărește forța interioară... Continuă-ți călătoria sufletului!” schimbări structurale profunde trebuie să se producă. 

 Întrebați-vă: Ce anume creez pe termen lung, care să-mi susțină scopul sufletului? Ce anume din ceea ce creez nu îl susține? O altă întrebare pe care puteți să v-o adresați: Ce rol joacă „FRICA” în viața mea? În ce loc sunt atașat, din cauza fricii? Unde sunt zidurile mele?

 Asigurați-vă că aveți grijă de voi: Dacă nu avem grijă de noi înșine nu putem înfăptui lucrurile pentru realizarea cărora ne aflăm aici. Pe cât posibil, amintiți-vă că fiecare dintre noi resimte această eclipsă, într-un fel sau altul... E posibil să ne simțim copleșiți sau neliniștiți, iar unii ar putea avea chiar amețeală :-) 

 Pe cât se poate, aveți compasiune pentru voi și ceilalți. Dacă cineva nu vă sună înapoi, nu e ceva personal: poate nu o poate face ;-) Eclipsele au o natură uraniană: de ACUM și până pe 18 aprilie, orice se poate întâmpla. 

 Multe binecuvântări,

Sonjalink-external

​Traducere: Ana Nicolai

Practician de vindecare Reconectiva si Reconectare
www.reconectarea.comlink-external
Reconnection and Reconnective Healing Practitioner
www.TheReconnection.comlink-external

Tel: + 40 (0) 727 02 10 77; + 40 (0) 744 488 527; +40 (0) 368 / 00 24 38"The treasure that you are seeking is inside you." ~ Tom Kenyon

"Comoara pe care o cauti se afla in interiorul tau."


"Union with God is the only heaven there is, and it begins here on Earth."

~ Macrina Wiederkehr, A tree full of Angels/Un copac plin de îngeri

”Uniunea cu Dumnezeu e singurul rai care există, iar el începe aici pe Pământ.”


Editura FOR YOUlink-external