Despre următoarea perioadă ( 4 şi 9 aprilie )link

Se insistă şi pe eliberarea tuturor jurămintelor făcute în alte vieţi ( de căsătorie, de tribunal, de medicină, de armată sau de poliţie, de a nu mai dori soţ/ soţie, de sărăcie, de castitate, etc, etc), a tuturor gândurilor potrivnice vouă înşivă sau celorlalţi, a tuturor emoţiilor negative. Nimic negativ nu poate fi dus cu noi în nouă dimensiune. Deci, toate bagajele negative trebuie lăsate jos din toate celule noastre , pentru că acestea să fie umplute cu lumina noii dimensiuni
Ne previn maeştrii ascensionaţi că, după 4 aprilie vom materializa instantaneu sau la interval de maxim 1-2 zile, iar tot ceea ce gândim trebuie să fie benefic nouă, nu negativ, pentru că ne vom confrunta cu propriile noastre negativităţi. Şi ne sfătuiesc să creăm lucruri mari pentru noi ( orice vise ce vă puteţi imagina şi dori: călătorii, case, maşini, vacanţe, joburi noi etc, etc. ) , nu doar mărunte, fără frică de neîmplinire. 
Apoi, ne mai sfătuiesc maeştrii ascensionaţi că în următoarea perioadă SĂ ASCULTĂM de noile oportunităţi care vor veni pentru noi, odată cu nouă lume ( de schimbare a locului de muncă, de mutare în alt oraş, de schimbare a relaţiilor personale), pentru că sunt acolo pentru că noi să putem începe o cu totul altă viaţă.
Sunt informaţii dintr-un channeling de grup. Mulţumim şi binecuvântam! 
Să vă fie cu folos! 
Vă iubesc infinit pe toţi, exact aşa cum mă iubesc pe mine!

Ioana Faramalink-external