Previziuni astrologice pentru Eclipsa de Soare, 20 martie 2015link


Miercuri (la 12:15, ora României),  Luna intră în semnul creativ, sensibil al Peștilor, în care va călători până vineri. energia Lunii în Pești se referă la nevoia de conectare cu Sinele Superior. Ea poate fi o perioadă meditativă, de sensibilitate și compasiune; suntem imaginativi, iar intuiția noastră domnește. Zidurile și granițele dispar; ne simțim conectați energetic cu tot ceea ce ne înconjoară.


 Prin urmare, pe cât posibil, fii binevoitor cu tine și cu ceilalți – înconjoară-te de energie iubitoare. Este o perioadă bună de petrecut în activități spirituale sau creative și pentru dizolvarea fricilor și îndoielilor. Sentimentele au tendința de a curge mai liber; pe cât poți, lasă-le să curgă ;-) acest lucru începe să se intensifice odată cu apropierea Lunii Noi și a eclipsei totale de Soare de vineri. Joi este o zi grozavă în care să ne desprindem de tot ce nu ne mai servește. Unii dintre noi s-ar putea simți azi un pic neliniștiți sau nervoși: eclipsele sunt momente de incertitudine, de natură uraniană... Prin urmare, orice s-ar putea întâmpla de ACUM și până în 18 aprilie. Pe cât posibil, rămâi împământat și nu acționa pripit: dacă te simți împins să faci ceva, fă tot posibilul să observi pur și simplu imboldul (în afară de cazul în care se întâmplă ceva biologic). În particular, dacă ești indecis în privința unei acțiuni, așteaptă să se încheie perioada eclipsei, pe 18 aprilie, apoi dă-i bătaie. Eclipsele aduc încheieri și începuturi importante. Pe cât posibil, ai încredere că indiferent ce pleacă, el face loc la ceva mai bun – cu cât suntem mai dispuși să ne schimbăm, cu atât mai ușor va fi. Acestea fiind spuse, proiectele și interacțiunile demarate înainte de perioada eclipsei (adică înainte de 10 martie) sunt altă poveste – nu-ți întrerupe viața doar pentru că e perioada eclipsei .

Pe cât posibil, astăzi liniștește-te, pătrunde în interior sau observă ce apare… Ascultă tăcerea dintre sunete… Găsește pace, în legătura cu Sinele tău cel mai profund și mai adevărat. Folosește ziua de azi (și cea de mâine) pentru meditație, plimbări în natură, activități creative sau spirituale — orice lucru care te ajută să pătrunzi în interior și să stabilești o legătură cu divinitatea lăuntrică.
Joi noapte (vineri dimineață): Deși e încă retrograd, Saturn își reia ritmul normal prin cer, încheindu-și faza staționară. ACUM avem timp să examinăm structurile recent construite, pentru a vedea dacă sunt aliniate cu adevărul nostru interior. 

 Acum suntem pregătiți să medităm la soluții pentru orice lucru cu care ne-am confruntat din 7 martie până în prezent – soluții care rezonează cu adevărul nostru lăuntric. În următoarele 5 luni, avem ocazia de a ne restructura realitățile, în conformitate cu ceea ce funcționează bine și este matur.
Vineri e o zi extraordinară!

La 11:36, Luna se aliniază cu Soarele, la 29 de grade în Pești, marcând începutul unui nou ciclu al Lunii, cât și un nou ciclu de eclipse. (Eclipsele au loc la aproximativ fiecare 6 luni). 
Eclipsele solare sunt Luni Noi deosebit de puternice, care aduc o upgradare a Conștiinței și schimbare; în acest caz, acest lucru se va desfășura dincolo de anul următor. (Feel free to also watch my video on the subject ;-) link-external)

Când vorbim de eclipse, Soarele și Luna sunt întotdeauna legate de unul din Nodurile lunare – în cazul de față, e vorba de Nodul Sud. Eclipsele pe Nodul Sud ne pot ajuta să ne eliberăm de energii sau atașamente care nu mai sunt de folos evoluției sufletului nostru. 

Eclipsele de Soare încheie mereu un ciclu de 19 ani și încep un alt ciclu. Ele dezvăluie căi spre următorul nivel.
Aceasta este prima eclipsă în Pești, de la jumătatea-sfârșitul anilor 90. În următorii doi ani va avea loc o serie de astfel de eclipse – următoarea va fi pe 9 martie 2016. Ultima oară când a fost o eclipsă de Soare în același grad din Pești s-a întâmplat în 19 martie 1996.

 

E posibil să simțim o rezonanță între momentul de ACUM și acea perioadă — nu la fel, dar rezonant — gândește-te deci la acea perioadă: Au existat încheieri și începuturi importante? Ce a fost important? Dacă ar fi să existe o chemare în acest moment, pentru a duce acele priorități la nivelul următor… unde te-ar conduce acel următor nivel

Această lună Nouă/eclipsă solară se formează după ultima cuadratură Uranus/Pluton, ce marchează un moment de cotitură. Peștii sunt ultimul semn din zodiac și ne conectează cu călătoria noastră spirituală, unirea cu Sursa/Dumnezeu/Universul. La vibrația lui cea mai înaltă, semnul Peștilor unifică toate dualitățile. El este total conștient de unitatea dintre toate lucrurile. 

Totul este energie, totul e conectat și totul este într-o mișcare/curgere continuă. Fiecare din noi e asemenea unei picături de apă, ce pare a fi individuală, dar și o parte din imensul ocean al vieții. Suntem suma tuturor părților: fizică, spirituală, emoțională, mentală… Ceea ce există face parte din întreg.
Neptun, Mercur și Chiron sunt și ei în Pești în momentul eclipsei, amplificând mesajul de a trece de la emisfera cerebrală stângă la cea dreaptă, de la partea rațională la cea intuitivă ;-)  

Un alt aspect este că această lună Nouă are loc în ultimul grad al acestui semn: din nou, suntem în pragul unei energii noi, ca și cum am fi între două lumi. La o oră după eclipsă, Luna intră în Berbec; 12 ore mai târziu, Soarele face la fel, marcând primul echinocțiu al anului.

Aceasta e o perioadă de clarificare și susținere a celei mai înalte noastre căi. Vom simți o ușurare, precum și o recalibrare: codurile „vechi” vor fi șterse, fiind descărcate programări noi.

 Pe cât posibil, caută să fii într-o stare liniștită, receptivă. Petrece-ți ziua anterioară (și cea a) eclipsei meditând, plimbându-te în natură, făcând activități creative sau spirituale — orice te ajută să intri înăuntrul tău și să stabilești o legătură cu divinitatea interioară.
 De asemenea, suntem invitați să analizăm deconectarea noastră de lumea spirituală: Unde s-ar putea afla echilibrul sănătos cu lumea energetică, în anul următor? 

 Din acest moment și până în 18 aprilie, dă voie noilor modele să fie descărcate; rămâi centrat și fă tot posibilul să te împământezi pornind de la interior. Când vorbim de corpul emoțional și mental, flexibilitatea ajută, la fel ca și intrarea în „starea de observator”. Mai amintește-ți că asta nu va dura o veșnicie – în 4 săptămâni, descărcările sunt încheiate ;-)

 În buletinul de duminică, voi vorbi despre stabilirea unor intenții puternice pentru următoarele șase luni și voi da și intervalele potrivite pentru a face asta (din cauza eclipsei solare, cel mai bine e să aștepți 48 de ore, înainte de a-ți stabili intenții).  Deocamdată, iată câteva întrebări pe care ți le poți pune:
Care lucru de care mă cramponez, mă împiedică să mă conectez cu divinitatea lăuntrică?
Ce-ar fi dacă aș avea încredere în perfecțiunea vieții?
Ce-ar fi dacă m-aș elibera de atașamentul de a avea un singur rezultat? Sau un moment preferat de „coordonare în timp"? ;-) 

''Ai ascendentul sau alte planete personale în una din pozițiile următoare: 25-29 grade în Pești, Fecioară, Gemeni, Săgetător sau 0-4 grade în Berbec, Balanță, Rac sau Capricorn? Dacă da, e posibil ca, în următoarele 6 luni, să simți mai puternic efectele acestei Luni Noi foarte influente.
Acest lucru e valabil și pentru cei care au ascendentul sau semnul Soarelui în Leu sau Rac (Soarele guvernează Leul; Luna guvernează Racul).

Imediat după ce eclipsa devine exactă, intrăm într-un interval foarte scurt de Moon void of course (VoC)/Lună fără direcție, de la 11:36, până la 12:28. Folosește această perioadă pentru a intra în interior și a medita sau te ruga/mulțumi/conversa cu Sinele Superior.Vineri la 12:28, Luna intră în Berbecul care deschide drumuri și are un ritm rapid,'' unde va călători până duminică după-amiază. energia Lunii în Berbec se referă la demararea a ceva nou. Impulsurile noastre intuitive sunt puternice; ne simțim plini de energie, spontani, entuziaști și curajoși – și poate nerăbdători și impulsivi. Excesul de energie e cel mai bine canalizat în activități fizice.
În sfârșit, dar nu mai puțin important, vineri spre duminică, la ora 00:45, are loc al doilea mare Eveniment al zilei: Echinocțiul de primăvară: Soarele trece din semnul Peștilor cei visători, în cel al Berbecului, care merge întru-un ritm rapid și este entuziast, în care va călători până pe 20 aprilie.  Asta înseamnă începutul primăverii în emisfera nordică, punctul energetic de cotitură de la un anotimp la altul. Echinocțiile sunt momente extrem de influente de stabilire a intențiilor. Ele sunt portaluri energetice, în care simțim interrelația dintre lumină și întuneric, interior și exterior, spirit și materie.   Datorită Soarelui care intră în Berbec, în următoarele patru săptămâni vom avea tendința de a acționa mai întâi și de a ne gândi după aceea. Suntem mai conștienți de obiectivele personale și simțim un imbold puternic de a avansa, de a finaliza lucruri, de a ne apropia mai mult de obiectivele noastre. Suntem total conștienți de instinctul nostru lăuntric și de locul spre care ne îndreptăm. Este o perioadă foarte bună pentru a-i îndruma pe alții și pentru a ne croi propriul drum. Toate acestea sunt mai ales valabile dacă ești sau ai ascendentul în Leu sau Berbec. Ca Berbec, în următoarele 4 săptămâni vei simți o doză bună de încredere și caracter jucăuș; ca Leu, te vei simți energizat și puternic din punct de vedere fizic.…. Duminică e momentul cel mai potrivit pentru a ne stabili Intențiile puternice de lună Nouă. Așa cum am pomenit la ziua de vineri, din cauza eclipsei, cel mai bine e să se aștepte 48 de ore după ce eclipsa a fost exactă, înainte de a se stabili vreo intenție. De asemenea, e necesar să evităm fazele de lună fără direcție. În acest caz, cel mai bun interval de stabilire a intențiilor este de duminică, 22 martie, de la 12:40, până luni, 23 martie, ora 16:25 (ora României). Fă-le să fie puternice: ele acoperă următoarele cinci luni și jumătate (sau următoarele 12 luni, intențiile de la echinocțiul de primăvară. N.tr.). Dacă e posibil, aliniază-le cu energie Peștilor, despre care am vorbit în materialul video pentru eclipsa solară (Solar,::::: Eclipse">click here to watch my video on the Solar Eclipselink-external) ;- 

 Să te bucuri de o săptămână fantastică!  

Multe binecuvântări,

Sonja Francislink-externalAna Nicolai

Practician de vindecare Reconectiva si Reconectare
www.reconectarea.comlink-external
Reconnection and Reconnective Healing Practitioner
www.TheReconnection.comlink-external

Tel: + 40 (0) 727 02 10 77; + 40 (0) 744 488 527; +40 (0) 368 / 00 24 38

 

"The treasure that you are seeking is inside you." ~ Tom Kenyon

"Comoara pe care o cauti se afla in interiorul tau."


"Union with God is the only heaven there is, and it begins here on Earth."

~ Macrina Wiederkehr, A tree full of Angels/Un copac plin de îngeri

”Uniunea cu Dumnezeu e singurul rai care există, iar el începe aici pe Pământ.”


Editura FOR YOUlink-external