Mesaj Urgent către Echipa de la Sol – Eclipsa Totală de Soare – 20 Martie – Galacticiilink

 Acesta este un mesaj foarte lung, așa că vă mulțumesc anticipat pentru timpul acordat!

ACUM câteva zile am fost vizitată, a fost o vizită foarte interesantă, iar aceia dintre voi care au experimentat ceea ce urmează să vă descriu veți chicoti când veți citi și veți înțelege foarte bine cât sunt de ciudate aceste experiențe. Stăteam ca întotdeauna la computerul meu când dintr-o dată am simțit o prezență și prin cel de-al treilea ochi am văzut diferiți vizitatori galactici care stăteau în jurul meu. Am început să conversez cu acești vizitatori în limbaj galactic, limbajul Luminii.

Partea din mine care stătea de vorbă cu ei răspundea întrebărilor lor și purta o conversație lungă și foarte detaliată, dar cealaltă parte a mea care este partea ”pământească” nu înțelegea nimic din ceea ce se povestea. A fost o experiență într-adevăr ciudată în care informațiile au fost reținute până astăzi de către Sinele meu pământesc. Totuși, profund în interiorul meu am înțeles ce a însemnat tot acest schimb. Am mai avut astfel de vizite și înainte, și de obicei ele sunt ca și o examinare amănunțită care este făcută asupra populației de pe Pământ pentru a vedea ce gândește aceasta. Mi s-a spus că sute de Lucrători în Lumină din echipajul de la sol au fost vizitați în ultimele câteva zile pentru a-și da seama de următoarele etape ale procesului și a vedea dacă este necesară vreo intervenție. 

Ceea ce mi se spune ACUM este că în urma examinării voastre a tuturor s-a luat decizia colectivă de a interveni încă o dată în conștiința colectivă.

Câteva zile mai târziu când mi-am făcut exercițiile de meditație, am văzut ce s-a întâmplat. De pe Altair a fost transmis un semnal către toate piramidele noastre de aici de pe Pământ. Pentru aceia dintre voi care nu sunteți familiarizați cu Altair, acesta este un sistem stelar în care trăiește o rasă binevoitoare care seamănă mult cu oamenii. Acest semnal a declanșat vechea tehnologie care a fost alterată în trecut în scop malefic de către ființe răuvoitoare. Re-setarea acestei tehnologii a fost necesară pentru a aduce din nou Pământul în echilibru.

A existat un moment de ruptură în timp atunci când această energie care a fost trimisă în piramide a dezactivat ”capcanele” ca să spun așa, și care a dus la eliberarea unei energii negative. Această eliberare de energie negativă i-a afectat pe mulți dintre cei ce locuiesc ACUM pe planetă.

Cu toate acestea, un val de iubire și de energie a păcii a fost îndreptat spre noi toți, ceea ce a dus la starea ciudată pe care mulți dintre voi ați raportat-o. A fost ca și cum cele două energii s-ar fi ciocnit una cu cealaltă producând o presiune insurmontabilă, confuzie și schimbări bruște și nebunești de dispoziție. Acest lucru a fost necesar să fie făcut pentru a opri diferitele tehnologii ”întunecate” să mai influențeze omenirea în mod negativ.

Acest lucru nu înseamnă că toate aceste tehnologii au fost dezactivate, ci că s-a interferat cu cele importante care îi împingeau pe oameni să facă greșeli în procesul lor de co-creație și care ar fi dus la dezintegrarea totală a acestei planete. 

Afectarea continuă făcută de către energia binevoitoare eliberată de către aliniamentele noastre planetare și familia noastră Galactică care monitorizează desfășurarea diferitelor evenimente de pe Pământ, va continua să se integreze în psihicul uman și va deconecta omenirea de la rețeaua de informații la care este conectată în prezent, conectând-o la o alta. Toate acestea sunt deja în curs de desfășurare, deși impactul major al acestor schimbări va fi simțit în jurul datei de 20 Martie la eclipsa totală de Soare. În timpul acesteia alianța noastră stelară binevoitoare va fi în măsură să aducă din nou energia necesară pentru a re-echilibra din nou Pământul. Toate acestea vor fi realizate prin trimiterea unor frecvențe diferite de către numeroșii noștri aliați care se află staționați în jurul acestei planete. Pentru că fiecare dintre noi acționează ca și un fascicul de lumină pe planetă, mulți dintre voi vor experimenta expansiunea Conștiinței și vor simți că imense cantități de energie de lumină vor trece direct prin voi ajungând până în miezul Pământului și a celor din jurul vostru.

Știu că am mai discutat despre toate acestea și mai înainte, însă, pentru că Pământul a trebuit să treacă printr-un coridor de siguranță despre care am discutat în canalizările mele anterioare, și pe care le puteți găsi pe site-ul meu www.SacredAscensionMerkaba.comlink-external 
(aici în limba română despre coridorul de siguranțălink-external), din cauza acestui ”coridor de siguranță” mulți s-au retras înapoi în modul matricei și au făcut, de fapt, un pas înapoi în plus față de energiile care au fost trimise de pe Altair pentru a dezactiva modulele din motoarele sferice situate în interiorul piramidelor.

Motoarele care aparent sunt situate în interiorul piramidelor sunt generatoare de energie care inițial au fost concepute pentru a genera vindecare și viață, precum și energie LIBERĂ tuturor celor ce sălășluiesc pe Gaia. Acestea au fost pus în funcțiune de către mulți dintre voi cei ce citiți acest mesaj, deoarece mulți dintre voi ați fost acolo atunci când piramidele au fost ridicate. Și asta nu a avut loc atunci când datele noastre bazate pe identificarea cu carbon indică, pentru că piramidele au fost ridicate cu mult înainte de data la care suntem noi făcuți să credem că s-ar fi întâmplat. Încă o dată, aceia dintre voi care citiți acest mesaj, dacă treceți acest mesaj prin prisma Conștiinței voastre, veți fi în măsură să percepeți adevărul acestor afirmații.

După ce Vălul a fost pus la locul său în concordanță cu acordul sufletelor umane (sufletele care ocupă corpuri umane, care sunt în prezent blocate în roata karmică, și din care noi suntem aici să le ajutăm să iasă), pământenii au fost lăsați fără orice cunoaștere a cine sunt ei cu adevărat și o altă rasă de ființe s-a folosit de această oportunitate pentru a prelua controlul asupra Pământului. Știu că cei mai mulți dintre voi sunt conștienți de această informație deoarece ea a fost menționată în multe și variate publicații de-a lungul anilor.

Datorită tuturor acestor lucruri precum și a manipulării cu vechea tehnologie din piramide, manevra pe care v-am descris-o eu aici a fost necesară. Tot în scopul de a reduce impactul ”negativ” asupra Conștiinței colective. Ceea ce s-a făcut, în esență, este asemănător cu efectul Calului Troian în care o realitate este prezentată și în interiorul ei este ascunsă o alta. Așa că noi am fost ”dăruiți” cu ambele energii simultan, una numită ”întuneric” și una numită ”lumină”.

Asta înseamnă că în timp ce am ”alunecat” înapoi în ”matrice” toată omenirea a fost ”pacificată” în scopul de a evita producerea unei catastrofe. 

ACUM că am ieșit din acest coridor, cei care au alunecat cu adevărat înapoi în matricea cochiliilor lor trebuie să fie scoși din nou din ele, dar de această dată, ei vor face un uriaș salt înainte. Cu toate acestea, pentru că Pământul trece și printr-o masivă schimbare în conștiință și pentru că noi toți operăm pe diferite lungimi de undă și frecvențe, care seamănă cu modul în care funcționează un radio, noi suntem în mod constant conectați și deconectați.

Ceea ce ni se comunică prin transmisia pe care am primit-o de la Alianțele noastre Stelare binevoitoare este că, ființele umane și toți cei care sunt prezenți pe Pământ, vor fi deconectați de la rețea, de la ”banca lor de memorie” în scopul de a uita ceea ce au fost învățați și vor fi reconectați la noi bănci de memorie dându-li-se astfel oportunitatea de a crea noi realități. Asemeni unei coli albe, începând cu amintirile trecutului pe care ei le au, având posibilitatea ca fie să le lase în urmă, fie să le aducă cu ei. Acesta va fi un timp foarte turbulent deoarece ciocnirea energiilor va fi destul de greu de înțeles de către toată lumea. Vom fi într-o stare de balansare, incapabili să ne angajăm pe deplin în orice decizie până când vom trece din acest moment în altul care vine înspre noi în luna Aprilie. Cu toate acestea, pe parcursul acestei turbulențe, cei care au învățat să se conecteze cu propriile lor Sine și cu miezul Pământului vor fi capabili să plutească prin aceste timpuri cu strălucire și un imens succes!

Încă o dată, noi avem aici LIBER arbitru, ceea ce înseamnă că orice și toate interferențele care vor avea loc de la oricare dintre părți, ”binevoitoare” sau ”răuvoitoare”, nu vor avea nici un efect asupra celor care nu vor să permită accesul nici uneia dintre părți în conștiința lor. Cei al căror Sine mai înalte au fost solicitate în ajutor, vor avea de făcut o alegere; fie să rămână în vechiul sistem al tiparelor de gândire și să-și continue calea în frecvențele Pământului care a existat timp de milenii, fie să-și schimbe conștiința pe un nou sistem de rețea care va fi foarte susținător pentru noile tipare de gândire descoperite.

backward_step backward page:1/2 forward forward_step