Devenind Lumină, iubire și Armonielink

Și noi am parcurs, la rândul nostru, un proces similar. Începând cu 28 octombrie 2011 am acumulat, integrat, adaptat și ne-am recalibrat pe noi înșine (toate acestea prin Sinele Superior) cu Armonica Vibrației 5-dimensionale Universale. Începând din 27 februarie 2015 până pe 1 aprilie 2015 Mama Pământ va Activa noua Vibrație Armonică. În Modul de Activare, Mama Pământ va începe procesul Său de transformare dintr-un Creator planetar 4-dimensional într-un Creator planetar 5-dimensional. Și nimic nu va mai fi la fel ca până atunci!

 

Activarea Vibrației Armonice 5-dimensionale a Mamei Pământ va determina propria noastă Activare Armonică 5-dimensională pentru începerea co-Creării propriilor noastre Vieți în cea de-a cincea dimensiune. Odată cu Activarea noii sale Vibrații Armonice, Mama Pământ ne va permite deschiderea ușilor pentru Noi Posibilități, până ACUM doar imaginate. Modulul de Activare al Mamei Pământ va determina eliminarea majorității Vibrațiilor sale Armonice 4-dimensionale pentru că nu va mai servi pe nimeni învățarea Căilor iubirii, ci va fi timpul să pună în aplicare Lecțiile iubirii, în toate privințele! După 1 aprilie, Omul Egotic va fi responsabil pentru adaptarea și devenirea sa "lumina, iubirea și Armonia Universului", necesare pentru a experimenta Viața în 5D! Pentru că nu va fi posibil să existe în 5D, cu Vibrațiile sale Armonice 4-dimensionale! 


În timpul perioadei 17 februarie - 19 martie, toate Sufletele Lucrătorilor în Lumină vor fi într-un proces activ de aliniere cu Vibrațiile Armonice 5-dimensionale ale Mamei Pământ. procesul va deveni o necesitate pentru noi, așa cum va fi și alinierea cu Sursa-Dumnezeu, pentru a ne conduce Inimile și Sufletele către Noul Orizont! Această necesitate nu va veni de la înțelegerea și integrarea detaliilor specifice rolului nostru alături de Mama Pământ, în 5D, ci va veni de la "ușurarea" și Bucuria Cunoașterii! Necesitatea va veni odată cu deciziile noastre (de fapt toate Sufletele vor trebui să facă acest lucru), luate în scopul de a ne alinia cu Mama Pământ, în a cincea dimensiune a Universului. Aceste procese interne de luare a deciziilor vizează o schimbare a priorităților: cele ale acestei lumi a limitărilor omenești, cu cele ale Universului Infinit al lui Dumnezeu!

Dificultatea de a trece de la lumea limitărilor omenești la cea a Universului Infinit al lui Dumnezeu va fi datorată unor ajustări interne și de natură psihică, mai degrabă decât evenimentelor externe. Deși s-ar putea deja înțelege (din punct de vedere conceptual) trecerea de la realitatea 4-dimensională la cea 5-dimensională, realitatea schimbării rutinei zilnice și experiențele aferente ei poate produce ezitare și incertitudine. Pentru a trece de la conceptualizarea unei idei la punerea în aplicare a ei, este un pas mare…la fel ca în adaptarea la orice schimbare. Nu există o "zonă sigură" în adaptarea la schimbare, ci doar încrederea și convingerea că ceea ce faci provine de la "adevărul" din tine. Dar, știind că orientarea personală vine de la Dumnezeu, prin Sursa-Dumnezeu, adaptarea în Noul Orizont va fi relativ simplă odată ce recunoști adevărul că ești iubirea, lumina și Armonia Universului! Pentru un Om Egotic adaptarea nu va fi la fel de simplă pentru că acesta nu a experimentat, încă, Vibrația Armonică 5-dimensională.

 

Omenii Egotici vor fi precum "frunzele care plutesc acolo unde vântul le duce". Ei vor încerca să se stabilească oricând și oriunde ar ateriza, dar "vântul" Vibrației Armonice 5-dimensionale nu va permite ca el sau ea să facă acest lucru…nu atâta timp, cât aceștia au neglijat în toată această perioadă să devină iubirea, lumina și Armonia Universului! Nu va fi o altă cale! "Vântul" Vibrației Armonice 5-dimensionale nu va "pulveriza" instantaneu totul, dar va face ca noua Vibrație Armonică a Mamei Pământ să se perceapă mai puternic și mai vibrant decât cea 4-dimensională, încă de la început, din 23 martie. Până pe 6 iulie, Vibrația Armonică a Mamei Pământ va atinge "capacitatea maximă", pe calea transformării Ei în Planetă Creatoare 5-dimensională! 


Până pe 16 mai 2016, fiecare suflet de pe Mama Pământ va putea pretinde: "Suntem Una cu Pământul, cu Universul, și cu Mama/Tatăl a Tot Ceea Ce Este!"…dar până atunci, până a fi și pentru a putea fi în Unitate cu Dumnezeu, se va desfășura un proces secvențial.

 

Pentru fiecare suflet Lucrător în Lumină va fi, pur și simplu, un proces de re-amintire a cine/ce este!

 

Pentru Omul Egotic, "atingerea" Unității cu Dumnezeu se va realiza numai prin procesul de învățare și de devenire a sa "lumina, iubirea și Armonia Universului", așa cum este un suflet Lucrător în Lumină!

 

energia lui 14 februarie este aici, dragii mei…nu ne rămâne decât să o urmăm pe Mama Pământ, pe noua Sa cale, cea către Dumnezeu și Univers!

 

 

Sursa :iubire,::::: și Armonie">Devenind Lumină, iubire și Armonielink-external

Notă: Alexandar este un astrolog, iar datele prognozate de el pot fi, sau nu pot fi, termene "bătute-n cuie" (după cum prea bine cunoaștem). Ceea ce este important este faptul că evenimentele "calculate" și prezentate de el au acoperire în realitatea timpurilor noastre, conform mai multor mesaje primite recent de câteva surse demne de încredere, prin metoda canalizării. Și nu mă refer la mesajele zilnice, "trimise" simultan către diferiți canalizatori, gen "mesaj de la Arhanghelul Mihail", sau "mesaj de la Forțele Luminii", etc, etc...