Maestrul nostru Interior sau Sinele Divinlink

Când ne naștem ne alegem corpul care să se potrivească lecțiilor pe care dorim să le învățăm în această viață. Adeseori aceste lecții ne provoacă cu lecțiile dure ale karmei. Dar înlăuntrul nostru, sub coaja aparenței noastre exterioare și a personalității noastre exterioare, se află toate răspunsurile pe care noi le căutăm și toate darurile și abilitățile pe care vrem să le dezvoltăm. Aceasta este floarea delicată a naturii noastre adevărate. Această floare delicată este ascunsă vederii până în momentul în care învățăm cum să străpungem prin învelișul dur al bobocului al obiceiurilor noastre karmice și a comportamentelor forțate asupra noastră de către mediul nostru.

 

Poate că simțiți că nu sunteți la fel de inteligenți ca și alții sau că aveți mai multă karmă decât au alții. Nu vă comparați niciodată cu altcineva. Acesta este filmul vostru nu al lor. Voi ați ales acest corp și această personalitate numai pentru această viață. Înainte de această viață și după această viață veți fi liberi de rolul pe care îl jucați în acest film și vă veți întoarce la sinele vostru natural. Așa cum un actor se întoarce acasă după ce a făcut un film și poate redeveni el însuși din nou. Voi nu ați ales partea altcuiva. Ei își au rolul lor și lecțiile lor, iar voi vă aveți rolul vostru și lecțiile voastre. Dacă încercați să vă comparați pe voi cu ei și încercați să fiți ca și ei, veți ignora lecțiile pentru care voi ați semnat și va trebui să repetați semestrul în viața voastră viitoare.

 

Fiecare viață este ca un semestru la universitatea vieții. Înainte de a începe fiecare viață voi alegeți lecțiile pe care doriți să le învățați. Fiecare face acest lucru înainte de a se naște. Nu puteți alege mai multe lecții decât permite semestrul. Nu există un astfel de lucru cum că cineva are mai multă karmă decât altcineva! Când vi se pare că aveți mai multă karmă decât altcineva, asta este pentru că voi ați ales cursuri mai dificile decât au făcut-o ei. De obicei, doar cei mai buni studenți aleg cursurile cele mai dificile, pentru că ei doresc să absolve mai repede decât oricine altcineva. Dacă aveți o viață dificilă, asta este din cauza faptului că sufletul vostru este pregătit pentru absolvire și să-și primească iluminarea.

 

În spatele măștii personalității voastre exterioare și a tuturor comportamentelor și greșelilor voastre se află delicata floare a adevăratei voastre naturi. Trebuie să desprindeți și să îndepărtați straturile de karmă și să-i permiteți acestei flori să înflorească. Straturile de karmă doar denaturează cine sunteți voi cu adevărat și vă va oferi aparența tuturor lucrurilor pe care voi vreți să le schimbați în legătură cu sinele vostru și să le învățați. Cea mai importantă lecție pe care o aveți de învățat este să nu vă comparați cu nimeni altcineva. Asta nu face altceva decât să vă facă să simțiți că nu sunteți suficient de buni. Va trebui, de asemenea, să învățați cum să aveți încredere în sinele vostru prin sinele vostru și pentru sinele vostru. Voi aveți deja Maestrul Interior care așteaptă în interiorul vostru să-l descoperiți. Acest Maestru Interior nu numai că știe tot ceea ce voi vreți să știți și cum să faceți acest lucru, dar el este și adevăratul voi pe care îl puteți descoperi numai atunci când toate straturile de karma au fost îndepărtate.

 

Nu vă îngrijorați în legătură cu ceea ce nu puteți face sau despre cât de neîndemânatici vă simțiți. Priviți în spatele acestei măști exterioare a comportamentului vostru și descoperiți-vă adevărata noastră natură ca Maestru Interior. Maestrul Interior este adevăratul voi care privește prin ochii acestui corp/minte. Acest corp/minte este o coajă exterioară dură care vă împiedică să deveniți sinele vostru. Este atât de greu pentru că este inflexibilă și ea nu se va comporta în modul în care Maestrul vostru Interior vrea să se comporte. Este doar un rol într-un film. Învățați să fiți sinele vostru și aveți încredere în sinele vostru. Faceți tot ceea ce puteți pentru a vă învăța lecțiile și a îndepărta masca exterioară astfel încât floarea voastră interioară a adevăratei voastre naturi să poată ieși la suprafață. Puteți face acest lucru! Dacă nu reușiți și cădeți, ridicați-vă de jos și continuați să creșteți și să învățați. În acest fel, unul câte unul straturile de karmă vor fi îndepărtate până când adevărata voastră natură ca și Maestru în viață poate înflori în viața voastră pentru totdeauna. Înflorirea adevăratei voastre naturi se numește iluminare. Ea este veșnic liberă și veșnic puternică și fericită. Este iubire infinită, energie infinită și are infinite abilități de a face tot ceea ce voi vă doriți.
Traducere Monica Poka

Sursa :Sinele,::::: Divin">Maestrul nostru Interior sau Sinele Divinlink-external