Perioada de inducție: începe ucenicialinkȘi totuși, ne aflăm în această pauză adâncă dintre respirații, știind că peisajul înconjurător urmează să se schimbe, în mod spectaculos. În prezent ne aflăm la stația de realimentare… sau poate la service-ul pentru corp, pentru câteva reparații de ultim moment… pe măsură ce începem reanimarea ce însoțește, în mod inevitabil, lunga călătorie spre acasă. Sârguincioși ca întotdeauna, continuăm să ne aliniem fiecare strat al sistemului corpului inferior, cu Sinele nostru Solar christificat, pregătindu-ne pentru apariția noastră unică și individuală, ca Dumnezeu încarnat.

Este o perioadă foarte personală și sacră, ce ar trebui să fie onorată ca atare. E tentant să cazi pradă entuziasmului efervescent și anticipării legate de aceste câteva luni care urmează, pe măsură ce noua noastră realitate se pregătește să se arate, dar energiile cu care lucrăm ACUM ne vor smulge, în mod categoric, covorul de sub picioare, dacă nu suntem ferm ancorați în noi înşine.

Putem simți că, foarte curând, tot ceea ce am cunoscut nu va mai exista. Lanț după lanț, îngrădirea trecutului se desprinde, se prăbușește, iar limitarea de care am fost legați, pentru a ne elibera de matrice, trece treptat la o scenă nouă… care ne susține suveranitatea. Trecem de la sclavie, la însuflețire - iar aici începem să ne trăim viața adevărată… în mod spontan și improvizat… total prezenți pentru planul nostru divin, în timp ce pășim întrupați pe planul pământesc.

Trecem de la sclavie la însuflețire, iar aici începem să ne trăim viața adevărată.

Pe măsură ce o facem și pe măsură ce holograma personală începe să se schimbe, pentru a reflecta natura noastră reală, ne reconectăm în același timp cu puterea noastră de Creator cosmic… amintindu-ne cum să ne gestionăm forțele de echilibrare masculin-feminine, cu încredere în Sine.

Iar pe măsură ce începem să lucrăm mai direct cu forțele universale, ce le sunt oferite liber celor care au inima și mintea pure, mecanismul divin al creației ni se activează în ADN și suntem capabili să ne decretăm, la perfecție, planurile sufletului, fiind capabili să realizăm imposibilul, rapid și eficient… în așa măsură încât capacitățile noastre bine perfecționate li se vor părea celor din jurul nostru, ceva pur și simplu magic.

Celor care au depășit capcanele dualității, fiind vindecați de rana originară (a separării), aceste realizări li se vor părea oarecum obișnuite… ca un următor pas foarte natural, din călătoria noastră. Dar celorlalți le vom părea niște vrăjitori, capabili să intrăm în iluzie și să ieșim din ea,  după plac. Iar asta este exact ceea ce a intenționat să ne ofere uriașa purificare/ucenicie/probă prin foc… ocazia de a ne reaminti cum să schimbăm Universul în care trăim, doar cu ajutorul percepțiilor noastre.

Aceasta e libertatea finală, acordată celor care își dau voie, în mod conștient, să fie goliți, curățați de întreaga identitate Umană și de atașamentul de lumea de jos. Atunci când singurul lucru care mai rămâne este iubirea, doar atunci avem de câștigat totul… deoarece, în acel moment, orice câștig e doar din amuzament. Traducere: atunci când ne-am dovedit pe deplin nouă înșine, că nu avem nevoie de nimic, putem avea totul.

2015 pregătește cadrul pentru ca multe dintre aceste descoperiri greu câștigate să se manifeste în lumea fizică, iar, în timp ce ne împământăm visele și ne folosim pasiunea, putem lăsa impresia, în fața altor persoane, că procesul de creare e lipsit de efort. Dar noi o știm mai bine. Știm exact ce punem în noi înşine, în scopul de a ajunge la „fără efort”. Alchimistul divin e foarte conștient de investiția pe termen lung a Sinelui, necesară înainte să prospere câștigurile noastre… câștiguri care pot fi retrase (fără penalizare) doar pentru că mai întâi ne detașăm de toate, de viața însăși.Pentru cei care au fost despuiați de tot, reduși la cel mai mic numitor comun (iubirea)… e timpul să ne reconstruim lumile autentice. E timpul să ne umplem pe noi înşine de toate reflexiile exterioare ale iubirii noastre, de toată bunătatea lumească, care știm că SUNTEM acum… un egal al ei.

După ce am fost azvârliți prin Portalul 1:1, din 1 ianuarie, a devenit limpede faptul că energiile alimentate de Soare, ce se învolburează împrejurul planetei, sunt supraîncărcate și în căutare de gazde potrivite… căutând să găsească rezonanța asemănătoare de Creatori plini de putere. Asta înseamnă că aceia (DUMNEZEU auriu) care se potrivesc vibrațional, cu frecvența Sursei (aurii), pot ACUM să comande acestor particule după pofta inimii, să susțină crearea Epocii de aur, a noii lumi… în care trăim în armonie cu Sursa, ca Dumnezeu, având un corp, prin intermediul lumii materiei.

Și așa cum suntem impregnați cu această lumină aurie, a creației divine, tot așa trebuie să o și întrupăm. Prin însuși acest lucru, înțelegem din experiențăputerea noastră de a crea depinde, în mod categoric, de convingerea noastră că așa stau lucrurile. După mulți… m.u.l.ț.i.… m-u-l-ț-i… ani petrecuți într-o situație grea, e foarte de înțeles faptul că încă mai credem că am fost privați de voința noastră… deoarece foarte mult timp (în decursul uceniciei) am fost privați. Dar mesajele spun tare și răspicat că nu mai este cazul, pentru cei care și-au încheiat procesul de purificare. Schimbăm niște viteze masive, intrând într-o dinamică a creației foarte masculină, motivată de Sine… în care dorințele ne sunt susținute în totalitate, deoarece voia noastră este ACUM aliniată cu voia divină.

Asta înseamnă că revenim la aptitudinea noastră de a ‘face’ (cuvânt cheie) ca lucrurile să aibă loc din nou, să FIM la COMANDA vieților noastre și să realizăm ceea ce dorim, deoarece, în sfârșit, înțelegem cum. Am avansat la nivelul cel mai înalt al jocului (uman), cel care ne acordă autoritate reală asupra corpului și vieții noastre și a evenimentelor din ea. Acest lucru devine în mod categoric posibil ACUM, dar doar pentru cei care sunt pregătiți și dispuși să-și asume întreaga responsabilitate pentru puterea lor supremă (DUMNEZEU), de a crea.

Nu pot sublinia îndeajuns de mult faptul că doar cei care își valorifică puterea divină, o pot şi exercita. Doar atunci când abandonăm TOATE poveștile umane, ne dăm cu adevărat seama că ACUM avem influență asupra vieții noastre… că a început deja să apară noul început. Da, această legătură, încă firavă, cu adevărul nostru crescând, va continua să fluctueze, dar ACUM prioritatea noastră e să ne asociem cu puterea deplină. Locul în care o plasăm determină totul. Literalmente.

Dacă vă mai simțiți încă blocați în tipare de neajutorare, verificați să vedeți dacă vechile voastre cântece sunt cântate în reluare. Dacă e așa, probabil că veți observa că poveștile pe care le-ați crezut a fi adevărate, sunt lipsite de conținut. Aceste intrigi perimate – inclusiv cele pe care le-am creat ca să ajungem aici – au fost cu adevărat evidențiate în timpul fazei retrograde, ca să ne arate că nu mai au relevanță… și totuși, așa cum se întâmplă de obicei în timpul oricărei tranziții, noul nu este încă suficient de ancorat, pentru a ne implica total în el.

Obiectivul și practica din acest moment este să sistăm total absolut orice judecată cu privire la locul în care ne aflăm, până când ajungem acolo. Și o veți face.

Cei care își RECUNOSC puterea divină vor fi primii care își vor folosi magia, căci ei sunt cei care vor înțelege că adevărata putere de Creator constă în certitudinea și încrederea supremă, că au autoritate totală asupra tuturor lucrurilor și întâmplărilor din viața lor.  – Consiliul Suprem Pleiadian

Invocarealink

backward_step backward page:1/2 forward forward_step