Fluctuaţii ale energiei şi schimbări de dispoziţie, pe planeta Pământlink

 
 

La nivel fizic, planeta voastră îşi zbârleşte din când în când pielea, pentru a mişca plăcile tectonice şi a realinia reţelele magnetice interne. Pe plan energetic, Lucrătorii intru lumina şi Gaia au curăţat liniile de forţă magnetică, reactivând locaţiile sacre şi reconectând reţelele Cristal şi Lumină ale Gaiei, pentru mulţi ani de ACUM înainte. Efectul dual al acestor schimbări fizice şi energetice asupra planetei este că rămăşiţele experimentelor sonore atlanteene, un fel de POLUARE ETERICĂ, sunt uneori eliberate în cea de-a patra dimensiune a voastră. Ele devin atunci disponibile conştiinţei voastre colective şi pot declanşa, chiar şi în cei mai dedicaţi Lucrători intru Lumină, emoţiile lipsei de siguranţă, ale furiei sau fricii.

Să vă explicăm. În momentul prăbuşirii Atlantidei, experimentele sonore intense ale forţelor întunecate au determinat existenţa unui smog energetic în atmosfera joasă a planetei, smog ce a compromis capacitatea oamenilor de a se conecta la Sursă şi la Şinele lor Superior. Acest lucru a fost realizat prin intermediul plantarii unor forme gând negative în eter forme gând bazate pe conştiinţă separării; forme gând bazate pe FRICA. gândurile bazate pe frica vor conduce întotdeauna la o formă de paranoia; o nevoie de a te proteja de ceilalţi; o credinţă falsă că ceilalţi îţi vor face rău, dacă nu iei măsuri să te protejezi. Acest lucru se materializează într-un comportament defensiv, competitiv şi bazat pe EGO, care este distructiv atât pentru indivizi, cât şi pentru societate, în ansamblul ei. Nu e posibil ca o civilizaţie bazată pe competiţie şi comportament defensiv să se dezvolte pe termen lung. Distrugerea Atlantidei nu a avut loc doar datorită schimbărilor Pământului, ce au condus la scufundarea oraşelor şi civilizaţiilor fizice ea a început atunci când marea parte a populaţiei şi-a pierdut legătura cu Sursa, cu lumina, printr-o trecere manipulată, la frică.

ACUM, civilizaţia voastră se confruntă cu o ocazie fără precedent de a întoarce istoria, prin trecerea în masă de la o societate bazată pe frica, la una bazată pe iubire şi Unime. Este pe cale să înceapă renaşterea Conştiinţei bazate pe iubire. Trebuie însă să înţelegeţi obstacolele energetice ce stau în calea acestei renaşteri şi cu care vă confruntaţi, în acest moment. Pe de o parte, aveţi pe planetă un grup pe care îl numim manipulatorii, care încearcă să vă împingă la frică şi gânduri lipsite de putere, prin manipularea mijloacelor de comunicare şi a instituţiilor sociale. Acestea sunt lucruri bine ştiute şi nu e nevoie să explicăm mai mult aceia dintre voi care citiţi acest mesaj, sunteţi conştienţi că tot ce aveţi nevoie pentru a vă atinge autonomia, în societatea voastră, este să gândiţi singuri şi să vă alegeţi propria realitate şi propriul adevăr.

Mesajul nostru este că mai există şi un alt factor secundar şi anume, instabilitatea voastră emoţională, care este uneori declanşată de eliberarea involuntară a formelor gând negative, în inconştientul colectiv, atunci când planeta voastră elimina din corp, tot ceea ce nu aparţine Luminii. Acest lucru se aseamănă cu o criză de curăţare, în care lucrurile se înrăutăţesc, înainte de a deveni mai bune. Vestea bună este că e ceva temporar este o eroare care se va încheia curând dar, pentru moment, trebuie să învăţaţi să vă descurcaţi cu instabilitatea şi să vă asumaţi responsabilitatea pentru propria stare de bine. Primul pas este să aveţi grijă de voi în plan fizic, deoarece acesta este un factor al ecuaţiei important şi, deseori, trecut cu vederea.

Atunci când energia voastră fizică este scăzută, compromisă de dependente, de prea mult timp petrecut pe internet, de timpul insuficient petrecut în natură, de lipsa de exerciţii fizice şi odihnă sau de hrană necorespunzătoare, scuturile voastre aurice slăbesc şi sunteţi expuşi la intruziunea în câmpurile voastre, a formelor gând şi a emoţiilor negative care nu vă aparţin. Repetăm: gândurile şi emoţiile negative, care vă înceţoşează uneori conştiinţă, NU VĂ APARŢIN. După cum conştiinţa Umană a fost odată compromisă de experimentele atlanteene întunecate, aşa sunt oamenii voştri din nou vulnerabili la acele forme-gând, bazate pe frica. Diferenţa este că, de data asta, acest lucru nu face parte dintr-un plan malefic de a vă contamina şi compromite; este un efect secundar al procesului de vindecare prin care trece Gaia. Şi de această dată voi sunteţi suficient de conştienţi, pentru a vă ACORDA şi a evalua dacă un sentiment sau o forma-gând vă aparţin sau nu.

Lăsaţi-ne să vă ajutăm în acest proces, dragilor. Atunci când starea voastră se înrăutăţeşte şi vă simţiţi posedaţi de gânduri negative, opriţi-vă din ceea ce faceţi, închideţi ochii şi acordaţi-vă. Întrebaţi-vă Şinele Superior: Sunt acestea gândurile mele? Vin ele în sprijinul scopului meu suprem? S-ar putea ca răspunsul să fie da deoarece procesaţi o situaţie care necesită obţinerea clarităţii caz în care Şinele vostru Superior vă va ajuta să aduceţi lumina şi inima în procesul vostru de gândire, astfel încât să puteţi ajunge la pace cu mintea EGO, ce vă otrăveşte conştiinţa.

În orice caz, dacă răspunsul este nu, atunci vă sfătuim să treceţi prin următorul proces. Spuneţi tare: Transmut toate gândurile bazate pe frica, în LUMINĂ. Vizualizaţi cum aceste forme gând vă ies din creier, chakrele şi aura devenind fulgere de LUMINĂ, care explodează asemenea focurilor de artificii în eter. Apoi afirmaţi: Sunt lumina şi iubire întrupate. Eu servesc Lumină, prin întruparea blândeţii iubitoare. Aleg să mă iubesc necondiţionat, astfel încât să pot deveni un instrument al Luminii.

Nu contează dacă folosiţi cuvintele noastre sau vă folosiţi propriile cuvinte din inimă. Contează doar că aveţi o intenţie clară şi că vă adunaţi înainte ca iniţierea unei spirale negative să vă poarte, progresiv, în gaura neagră a întunericului disperării. Nu sunteţi victime sunteţi capabili să vă controlaţi câmpurile energetice, prin intermediul intenţiilor voastre clare că cristalul, de a trăi vieţi pline de bucurie, după inima voastră. Oricând vă puteţi corecta! De fapt, dacă nu învăţaţi să vă auto-corectaţi şi să vă stabilizaţi emoţiile, veţi pierde cea mai importantă parte a evoluţiei voastre aceea de a deveni stăpânii propriilor emoţii.

Să ştiţi că suntem alături de voi, în aceste vremuri ale instabilităţii. Numeroasele fiinţe Stelare, Maeştri Înălţaţi şi fiinţe angelice de Lumină, care observă şi ajuta pe parcursul tranziţiei voastre, vă sunt disponibili 24 de ore din 24. Chemaţi-ne în ajutor, atunci când vă sunt compromise energiile şi vă simţiţi vulnerabili. Să ştiţi că este o situaţie de instabilitate TEMPORARĂ şi că lucrarea voastră de a vă menţine echilibraţi din punct de vedere emoţional, este de cea mai mare importanţă.

Atunci când sunteţi destul de treji, de conştienţi şi de capabili să vă stabilizaţi emoţiile, se iniţiază o transformare cuantică, ce va transforma toată influenţa trecută a celei de-a patra dimensiuni, în integritate energetică. În loc să aşteptaţi ca schimbarea SĂ VI SE ÎNTÂMPLE, exersaţi să vă aflaţi în această stare de bucurie şi integritate, în fiecare clipă a zilei. Aveţi grijă de voi, ca şi cum v-aţi fi proprii copii preaiubiţi şi monitorizaţi-vă starea emoţională, cu meticulozitate. Învăţaţi să vă reglaţi stările, înainte ca acestea să coboare în întuneric să descoperiţi rapid orice îndepărtare de la Lumină, înainte de apariţia oricărei deteriorări. Voi deţineţi controlul asupra propriilor gânduri şi emoţii, dragilor. Atunci când vă permiteţi să fiţi, iar şi iar, împinşi în negativitate, deveniţi victime şi nu mai puteţi să vă ajutaţi nici pe voi, nici tribul vostru uman şi nici pe Gaia. Fiecare dintre voi care reuşeşte, rămâne încrezător şi întrupează acest mod de viaţă pentru ceilalţi generând trecerea lumii voastre, în Lumină.

Şi aşa este. Namaste.

iubire iubire iubire

Solara An-Ra, Tesatoare magica pentru GaiaSursa :schimbări,::::: de dispoziţie, pe :::::planeta,::::: :::::Pământ,::::: ">Fluctuaţii ale energiei şi schimbări de dispoziţie, pe planeta Pământ link-external

Editura FOR YOU link-external