Despre Isus Christos - lămuriri de la Fondatorilink

        Vă vom lumina ACUM mințile cu privire la adevărata poveste a lui Isus Christos.

       Este important de remarcat că firul poveştii alegorice a unei ființe sacrificate pentru a vindeca păcatele maselor nu îsi are originea în evenimentele de ACUM 2.000 de ani, ea este o temă care s-a repetat de multe ori în istorie, cu mult înainte ca omul pe care îl cunoaştem ca Isus să fie dus la răstignire. Dacă "săpați" în istoria diferitelor culturi, veți descoperi şi alte asemenea figuri, ale căror poveşti sunt similare cu cea a lui Isus. Ideea că un salvator a murit pentru păcatele voastre şi punerea ei în scenă, într-o formă asemănătoare cu ceea ce s-a întâmplat cu Isus, este o încercare a "domnilor întunecați" de a face astfel încât oamenii să dea vina pe ceva din exteriorul lor pentru a împiedica rezolvarea propriilor lor probleme.

       Permiteți-ne să lămurim problema. Nimeni nu poate muri vreodată pentru păcatele voastre, dragi Creatori. Aceasta, din două motive: (1) Aveți liber arbitru şi sunteți responsabili pentru tot ceea ce faceți, şi (2) Nu există greşeală de neiertat sau greşeală care să vă poată determina să deveniți imperfecți. Sunteți la fel de perfecți ca în ziua în care Dumnezeu v-a creat şi întotdeauna veți fi perfecți, inocenți şi divini. Domnul SANANDA, în setul său de cărți numit "Un curs de miracole" a spus foarte clar acest lucru.
       
       Există nişte aspecte faptice ale poveştii din Noul Testament al Bibliei, dar există multe distorsiuni. Permiteți-ne să dezvoltăm subiectul.
Sufletul cunoscut ca Isus a fost un fragment direct al descendenței lui SANANDA cu alte cuvinte, SANANDA a fost suprasufletul lui Isus. SANANDA, dat fiind că văzuse omenirea zbătându-se în suferință şi ignoranță, şi având dorința de a interveni în treburile lumii într-un mod care să respecte liberul arbitru, s-a încarnat, aproximativ în anul 39 î.Ch., ca fiu al lui Iosif şi al Mariei. Macar acest lucru este în acord deplin cu povestea biblică. Data de naştere a lui Isus a fost aproximativ 31 martie, nu 25 decembrie.

       Domnul SANANDA, o fiinţă Celestă de densitatea a 8-a, s-a încarnat ca Jeshua, sau Joshua - în funcție de traducerea pe care o folosiți. Venind din densitatea a 8- el a păstrat multe din capacitățile sale spirituale, în ciuda mediului foarte dens în care s-a născut. De copil avea capacități psihice şi a întrezărit multe dintre evenimentele care urmau să se petreacă mai târziu. Maria şi Iosif nu se aveau bine cu regimul politic şi nu erau căsătoriți atunci când Maria a rămas însărcinată.
Povestea "naşterii virgine" este inventată. Anumite facțiuni ET au capacitatea de a lăsa femeile gravide fără mijloacele sexuale normale, dar, în acest caz, Jeshua a venit prin act sexual normal.

       Ca să evite consecințele sociale şi politice ale naşterii în afara căsătoriei şi, ca să scape de convingerile opresive ale autorităților, Maria şi Iosif au migrat spre Galileea şi, în cele din urmă, lângă Marea Moartă, unde s-au refugiat, pentru scurt timp, la esenieni. Temându-se pentru viața lui Isus, Maria şi Iosif l-au lăsat în grija esenienilor şi s-au întors în Galileea. Mai târziu, Isus s-a alăturat Ordinului Esenienilor. A petrecut 3 ani construind temple şi case pentru esenieni, în timp ce participa la învăţăturile lor sacre şi învăța căile eseniene.Pe malurile Mării Moarte, Joshua a învățat să o respecte pe Mama Pământ şi a dat o mână de ajutor în aducerea ploii mult-dorite, rară în acele regiuni. Esenienii erau vegetarieni stricţi şi propovăduiau respectul pentru toate formele de viață. Erau priviți ca ciudați şi antisociali de către guvernatorii ținutului, dar, în general, erau lăsați în pace, pentru că nu păreau să reprezinte vreun pericol şi îşi plateau taxele întotdeauna, chiar dacă ei nu credeau în asemenea lucruri.

backward_step backward page:1/2 forward forward_step