Loading...
 

Articles help

Bill Ryan - Project Avalon

Bill Ryan - Project Avalon

Bill Ryan - Project Avalon
Author: cris - (20977 Reads) - Users rating: - /

Sunt pasionat de dorinta mea de a lucra direct cu oamenii, astfel incat, ce vad eu in fata mea este cineva care straluceste, care se energizeaza, care se activeaza, care se trezeste dimineata gandind: „Uau! ACUM privesc lumea altfel decat o priveam ieri, ce pot face ACUM?” Aceea, pentru mine, e cea mai mare satisfactie pe care am avut-o vreodata. Intotdeauna a fost cea mai mare satisfactie din viata mea. Asadar, din pozitia de a fi fondat Project Camelot si apoi Project Avalon, care erau, in esenta, portaluri de avertizare, acuzatoare, ACUM suntem la momentul „Ce facem ACUM ? ACUM, ca am aflat …”

wrench
Kryon - ADN Revelat

Kryon - ADN Revelat

Kryon - ADN Revelat
Author: Alexandra Grigorescu - (19839 Reads) - Users rating: - /

Kryon - ADN Revelat
Transmis de Lee Caroll - Australia - 20 aprilie 2010
Salutari, dragii mei , Eu Sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Aceasta este o intalnire de familie ; cel putin, acesta este felul in care eu o vad. Este o intalnire pretioasa, pentru ca daca voi ati intelege cu adevarat ceea ce se intampla in acest moment ati fi surprinsi. Asadar, asta pare atat de liniar. Un barbat sta pe o scena, muzica canta si Spiritul vine... si apoi exista veneratia, energia binecuvantata si respectul. Acesta este modul in care vedeti voi .

wrench
A fi tu insuti, este cea mai mare si cea mai simpla fericire din lume !

A fi tu insuti, este cea mai mare si cea mai simpla fericire din lume !

A fi tu insuti, este cea mai mare si cea mai simpla fericire din lume !
Author: Ionica Spiridon - (17801 Reads) - Users rating: 6 /
5 (4/80%)
10 (1/20%)

In genere, cel mai dificil de inteles este realitatea faptului ca tu nu esti corpul, el este al tau, se afla in tine, dar tu nu esti el. Tu nu esti mintea, desi ai putea sa dai in judecata jumatate din omenire pentru ca ti-a furat ideile si dreptul intelectual. .. si sa speri in acest fel la o validare de durata ca tu esti mintea, ai putea scrie zeci de carti...tu nu esti mintea. Tu nu esti sufletul, desi ai putea iubi cu o intensitate si frumusete coplesitoare zeci de fiinte umane, ingeri, alte fapturi si fenomene supreme...
Daca, indiferent cat de profund tu te-ai identifica cu continutul corpului (atunci cand simti durere sau oceane de placere), mintii (ideile sau scrierile tale geniale despre orice inclusiv spiritualitate) si sufletului (trairile si starile tale cele mai inalte), daca toate acestea nu te pot defini, nu-ti pot da acel sentiment al prezentei eterne si inseparabile !?.. Cine esti Tu ?

wrench

Câte cărţi spirituale ai citit anul trecut ?


View Results
(Votes: 122)

Traducere

Switch Language