Privind Inainte - 2014 in vizor - Inelia Benzlink

Aceasta „putere”link-external este chi si capacitate de a face de baza.

Vorbesc foarte mult despre putere. De asemenea, vorbesc mult despre cum poti sa-ti recapeti puterea. Ei bine, noi suntem cu totii puternici, singura diferenta este ca unii dintre noi folosesc aceasta putere ei insisi si unii dintre noi o cedeaza pentru a fi folosita de altcineva sau altceva, dar, noi suntem in continuare extrem de puternici.

Uitandu-ma in jur la lumea noastra, sunt impacata pentru ca stiu ca absolut fiecare lucru care se intampla a fost agreat de catre noi ca specie si, de asemenea, de catre planeta. Si mai stiu ca suntem intr-un proces de transformare, intram intr-un spatiu in care suntem mai constienti, mai conectati cu semenii nostri si cu mediul inconjurator.

Este aproape ca si cum am parcurs ciclul complet de la a fi complet conectat - la a fi complet deconectat - la a fi conectat din nou.

Nu-mi mai amintesc cand a fost ultima oara cand m-am simtit singura sau insingurata. Si aceasta nu este pentru ca am relatii deosebit de apropiate. Este mai mult o stare de existenta. Cand eram foarte mica am vrut sa experimentez acest sentiment de „singuratate”, in care nu stim ce face mediul sau ce gandesc sau simt ceilalti oameni. Insa, acest experiment de constiinta este de mult terminat pentru mine si ACUM sunt mereu insotita.

Ieri am observat ceva foarte interesant, fascinant, de fapt. Am observat ca energia pe care o simt in mod constant din partea colectivului uman, „zgomotul” sau „compania” pe care fiecare persoana de pe planeta o genereaza prin simpla existenta era aproape identica, daca nu chiar identica, cu energia soarelui atunci cand iti atinge pielea. Am fost foarte surprinsa! Se simtea ca si cum era unul si acelasi lucru. Soarele este cel de la care ne vine toata forta vitala, toata energia. Daca acesta este acelasi lucru cu constiinta noastra colectiva, atunci acesta este un concept foarte interesant.

Privind la anul trecut, la nivel fizic, 2013 nu a fost chiar atat de dur, insa din punct de vedere energetic, asa cum pot confirma multi dintre noi, a fost ca un maraton fara sfarsit. Acest an 2014 care vine va fi in linii mari cam la fel, doar ca mult mai intens. Unii dintre noi vor resimti aceasta energie ca fiind dura. Unii vor fi in nirvana, altii in iad.

Doua lucruri care au iesit la suprafata in 2013 pentru noi ca specie ies in evidenta mai mult decat orice:

  • unul este faptul ca a devenit cunoscuta „alegerea” foarte clara pe care fiecare om o are pentru ce se intampla in viata lui. Cu alte cuvinte, modul in care noi, clipa de clipa, avem posibilitatea de alegere a realitatii pe care o manifestam clipa de clipa.
  • celalalt a fost „integritatea”. Integritatea consta in urmarea celei mai inalte rezonante personale tot timpul, sa fim fideli noua insine dincolo de toate programarile sociale si culturale, contractelor, promisiunilor sau atasamentelor.

In acest an lucrurile sunt foarte diferite pentru noi. Conversatia din 26 ianuarie link-externalva explora acestea mai detaliat. Insa, pentru a va oferi o idee despre ce se intampla: este la fel cu cat de repede (de exemplu) marile concerne comerciale au facut o intoarcere cu 180 de grade de la sustinerea lui Monsanto la expunerea propriilor produse nemodificate genetic in campanii uriase de publicitate. Pe masura ce fiecare persoana de pe planeta incepe sa aleaga ce gandeste, ce simte, ce vrea si astfel manifesta realitatea dorita, efectele acordului la nivel colectiv se cumuleaza si devin mai puternice.

La scara individuala, suntem in procesul de a privi in profunzime la ce este ceea ce ne dorim cu adevarat. Da, exista miliarde de oameni adormiti a caror putere este manipulata de frica, gratificare instantanee si distractii dramatice insa, alegerea si actiunea unei singure persoane trezite le poate contracara pe cele ale catorva sute de oameni adormiti.

Ne apropiem de momentul de trezire colectiva de comunicare colectiva si impartasire a tot ceea ce suntem, gandim, dorim si simtim cu ceilalti. Cu toti ceilalti.

Informatiile care se vehiculeaza in prezent pe Internet au o asemanare uimitoare cu ochiul egiptean si cu glanda pinealaGlanda pineala a fost asociata cu abilitati extrasenzoriale inclusiv telepatie si empatie. Un router colectiv, poate? In acelasi timp, ochiul atotvazator este folosit pentru a-i desemna pe Iluminati, creand o „repulsie” foarte bine definita a acestui simbol din partea mass-mediei alternative si a practicienilor. Aceasta repulsie este foarte probabil generata intentionat, intocmai ca repulsia fata de a fi bogat si astfel oprirea noastra de la a fi eficienti in influentarea planetei cu structura fianciara actuala.

Ganditi-va ce rezultate ar aparea daca fiecare persoana de pe planeta ar avea glanda pineala complet functionala. Cu siguranta nu vor mai fi secrete sau lipsa de integritate. Exista foarte multa atentie din partea oamenilor si a mass-mediei indreptata asupra gradului de intimitate al interactiunilor in viata, pe Internet, pe telefon, chiar si in intimitatea propriilor noastre case. Cu toate acestea, la nivel de constiinta colectiva umana, nu exista intimitate. Ganditi-va la aceasta pentru o clipa. Daca ati sti ca tot ce ati facut, gandit, simtit si dorit a fost vazut si experimentat de catre mii de alte persoane, ati continua asa cum sunteti sau ati schimba lucrurile?

Sursa articolului Privind inainte - 2014 in vizor - Inelia Benzlink-external .