De la eclipse la echinocțiu: acțiunea finală de echilibrarelink


Intrăm într-o perioadă de împământare, de integrare profundă a noului ciclu de creație accelerată, ce s-a amplificat exponențial în timpul Porții Leului și care devine total viabil la echinocțiul din 22 septembrie, ce urmează imediat după ultima eclipsă din acest an.

Știu că mulți se simt ușurați de faptul că luna august se încheie, dar energia Leului a ajuns să fie un adevărat infern de înflăcărare creativă, ce a fost foarte necesar pentru ciclul care vine. Ea a adus numeroase beneficii, dar și multe provocări, întrucât ni s-a cerut să ardem tot ce mai împiedica întreaga exprimare împuternicită (divină) a Sinelui nostru. Avantajul este că am înțeles, având perpectiva justă, că flăcările iadului sunt doar cele ale transmutării… stăruitoare în hotărârea lor de a ne împuternici să devenim liderii propriei vieți.

Iar din câte aflu, foarte mulți au avut succes în maniere ce vor schimba nu doar cursul creației întregii noastre vieți, ci și întregul curs al istoriei umane.

Suveranitatea înseamnă să trăim cu încrederea că primim în mod spontan ce avem nevoie, CÂND avem nevoie.link


În timpul portalului 8-8 am descărcat de asemenea codurile necesare pentru a accesa planul pentru anul următor al creării noastre… viziuni iluminate/idei inspirative/concepte creative ce se vor dezvălui în cursul anului 2017 și care sunt intrinsec legate de planul (Raiului) pentru Pământ. În luna ce vine vom integra aceste informații în corpul și în viața noastră, în scopul de a avansa cu planurile de implementare și producție.

În timp ce dezarhivăm fișierele pentru noul nivel al creațiilor noastre, începem de asemenea procesul de finalizare a creațiilor din acest an. Adăugați la aceasta 1) încă două eclipse, 2) echinocțiul și faptul că 3) suntem în a 9-a lună din an, 4) încheind un ciclu universal de 9 ani și… ei bine… avem în față un septembrie serios, de care să ne aducem aminte.

Pe lângă încheierile inevitabile (și chiar monumentale) ce se apropie, vom fi chemați să stăpânim folosirea echilibrului în viața noastră, întrucât vom trece imediat pe noile noastre poziții, finalizând detalii importante, necesare să ne asigure o oarecare rezolvare necesară  (în unele cazuri vieți întregi de rezolvare), în timp ce, simultan, ne odihnim/ne recalibrăm/ne retragem în interior, ca să primim noi directive importante ale sufletului.

Această acțiune de echilibrare, în esență între a FI și a FACE (dar în realitate mult mai mult decât atât), se dovedește a fi o adevărată muncă de dedicare, rafinament și acuitate… chiar ingeniozitate… precum și o perioadă în care să fim deosebit de flexibili, deschiși și pregătiți pentru orice. Vom învăța cum să fim în stări înalte și joase/în interior și exterior, în același timp. Productivi și totuși liniștiți. Poate părea imposibil, dar asta e ceea ce oferă transcendența celor dispuși/pregătiți/capabili să lase în urmă căile dualității pentru totdeauna.

Toate acestea sunt rezultatul crescând al procesului nostru de contopire interioară masculin-feminin, ‘uniunea mistică’ aflată în prezent în desfășurare pentru mulți, ce ne permite să ne simțim aspectele/dorințele/intențiile umane și divine ca fiind UNA. 

NOTĂ: Uniunea mistică reprezintă contopirea energiilor glandelor pituitară (încărcată masculin) și pineală (încărcată feminin), ce au inițiat nașterea Conștiinței noastre multidimensionale… unirea spiritului cu materia. Salutare, senzație de amețeală.

În cele din urmă, suntem pe cale de a învăța cum să fim fim cu adevărat părinți pentru noi înșine… cum să trăim ca iubire, având inima deschisă și pe poziție de întâietate, în timp ce aducem în prim plan noua energie masculină divină (pe Pământ), pentru a susține și ocroti femininul interior sacru cu mentalitatea (superioară) și granițele necesare pentru a trăi din nou în mod plenar, deschis, vulnerabil și în lume. Învățăm să ne bizuim total pe noua relație echilibrată a mamei și tatălui nostru Divin lăuntric, pentru a ne orchestra în totalitate viața ACUM.

În procesul echilibrării  plină de măiestrie a acestor polarități, ne amintim în plină acțiune de faptul că a fi suveran înseamnă a trăi cu încrederea deplină că vom primi spontan (vom comanda) ce avem nevoie în fiecare clipă, CÂND avem nevoie… că singura noastră s-a-r-c-i-n-ă e să înaintăm prin viață cu încredere, ca întrupare a iubirii în Sine, îngăduindu-i Forței de creație să creeze fiecare detaliu al fiecărei cereri divine a noastre, pentru fiecare nouă experiență de viață.

Momentul de încheierelink


Pentru mulți aflați în curs de întrupare, recentul portal Poarta Leului a marcat un moment important de încheiere al gradului de autovindecare din inițiere, precum și începutul noului grad mai înalt/de măiestrie al inițierilor pentru anul ce vine. Nu toți sunt aici în acest moment pentru a se întrupa ca maestru (înălțat) al Luminii, dar pentru cei care o fac, acesta este un moment extraordinar de urmărit.

Pentru cei care conduc planeta spre destinul ei suprem, acesta e momentul când veți trece la ceea ce noi am numi ritm sincopat cu Universul, în timp ce vă pregătiți să aduceți în prim plan adevărul întrupat a cine sunteți în mod autentic, în corp fizic.

După 9 luni de gestație interioară, într-un fel sau altul, toți ne pregătim să trecem la un nou capitol din procesul de transformare. Pentru unii, asta va însemna în cele din urmă înviere, dar pentru toată lumea, luna ce vine inaugurează anotimpul nașterii… momentul de materializare, când numeroasele roade ale travaliilor noastre divine se coc și încep să se dezvăluie în corpul fizic

Pe măsură ce intrați în ultimele eclipse din an, unii dintre voi vor pătrunde și mai adânc în alchimia învierii. Drept rezultat, vă apropiați de o perioadă de progrese extraordinare în forma fizică.

Pe măsură ce vehiculul corporal vi se aliniază mai total cu nivelul înălțat al Sinelui, veți ajunge să vedeți că multe reflectări ale adevărului sufletului vostru încep să radieze în afară, datorită activării și materializării Conștiinței corpului vostru superior.

Potrivit ființelor Galactice, scopul nostru din acest an a fost ‘revelația’ și, din câte aflu, încă mai urmăm această direcție… însemnând că am realizat acel scop/rezultat. Asta îmi spune că ultimele 4 luni din 2016 vor fi și mai comprimate/accelerate decât au fost cele de până ACUM.

Că septembrie este a 9-a lună dintr-un an universal de vibrație 9 (având în plus două porți stelare 9-9-9, deosebit de puternice), ce va duce sigur la unele încheieri importante, dar și la noi alegeri și schimbări ce marchează viața, ca pregătire pentru anul următor (vibrație 1), când realmente o „luăm de la început”. Ca să reiterez, aceste încheieri și noi începuturi sunt nu doar rezultatul muncii lăuntrice din acest an, ci și ciclul cuprinzător al ultimilor 9 ani ce au condus până la acest moment.

Dacă acesta a fost anul de ori la bal, ori la spital (gândiți-vă: val după val de lumină, fără pauză între ele), necesar pentru a duce la bun sfârșit cerințele pentru înălțare/coborâre, pentru a finaliza ceea ce a trebuit să finalizăm/lăsăm în urmă/depășim… septembrie pare să fie deschiderea spre noua lumină de la capătul unui tunel foarte lung/în mare parte întunecat… momentul în care apogeul a foarte multe cicluri puternice, întrețesute, promite să aducă toată dedicarea noastră spirituală, mentală și emoțională în planul fizic… și să o ancoreze aici.

De asemenea, în fața voastră se vor dezvălui noi momente, momente ce vă invită într-adevăr la noi cicluri creative, noi aventuri ale sufletului… căci libertatea naturii voastre suverane începe să prindă rădăcini și să vă conducă într-o etapă cu totul nouă a autorității fizice.

În această etapă ce se apropie, mulți dintre voi vor aduce în prim plan noi aspecte ale lor, pe măsură ce își recuperează părți din ei ce dețin înțelepciune străveche, esențială pentru aceste vremuri.

Această înțelepciune în dezvoltare are de jucat un rol extraordinar în acest nou ciclu de creație, întrucât mulți dintre voi vor avea nevoie să folosească aceste informații în următorul nivel al misiunilor lor de slujire.

Conștientizarea totală a Sineluilink


Cei care au finalizat gradele de autovindecare din inițiere, necesare pentru autoritate divin-umană pe parcursul portalului 8-8, au trecut prin ceea ce aflu că se numește Portalul spre conștientizarea totală a Sinelui.

Puteți fi siguri că Portalul Leului din acest an este/a fost foarte special… de aici și intensitatea puterii lui extraordinare, în unele cazuri îngenunchindu-ne … deoarece a conținut codurile necesare pentru a ne activa Conștiința corpului superior, până în punctul în care să putem cunoaște în sfârșit transcenderea fizică. Mai multe detalii pe această temă mai jos…

Chiar dacă nu sunteți încă total conștienți de acest nou nivel al experienței, aflați că conștientizarea totală a Sinelui este un pas necesar în direcția întrupării Sinelui nostru cosmic, așa că am trecut printr-o perioadă destul de riguroasă de (re)examinare de sine/testare continuă a hotărârii noastre, ca pregătire pentru această etapă nouă a autorității.

Ele se manifestă într-o multitudine de forme, dar declanșatorii cei mai comuni ai autorității asupra realităților inferioare ne testează capacitatea de a ne echilibra în continuumurile polarității, în următoarele domenii: iubire de sine/valoare (merit versus lipsa meritului), relații (iubire versus pierdere), abundență (prosperitate versus lipsă) și starea fizică de bine (sănătate versus boală). Și desigur că niciunul din ele nu e separat de celelalte, dar fiecare din noi are un domeniu particular (sau 3) unde există conflict, cu care e posibil să lucrăm de vieți nenumărate și pentru care suntem ACUM aici, în această viață, pentru a-l pune în ordine pentru totdeauna. #nicio presiune#

În principiu, aceste „teste”… care nu sunt pe atât de mult teste, cât un cifru ce așteaptă  codul corect pentru a da acces la nivelul următor/mai înalt al experienței. În mod oficial, acel cod este 528 (Hz)… IUBIREA/neutralitatea divină/punctul zero… ce poate fi dobândită doar prin absența reacției la aceste teste/declanșatori. Foarte similar, dacă nu exact la fel, cu jocurile video/pe computer, în care nu putem avansa la nivelul următor al jocului, dacă nu îl stăpânim pe cel în care ne aflăm.

Și chiar și atunci când ne neutralizăm în sfârșit declanșatorii karmici… când alegem iubirea în locul fricii, în acele momente critice… când rupem legăturile cu programul unei realități vechi… vine întotdeauna un moment în care ni se cere să înaintăm în suveranitatea noastră și să luăm măsurile necesare pentru a integra și adopta acel nou grad de conștiință în viața noastră fizică.

Anul acesta, acești pași de expansiune au adus cu ei ceea ce s-ar putea numi examenele inițierii finale, punct în care mulți dintre noi se află/s-au aflat, îndeosebi de la mijlocul lui august, când Saturn a staționat și a intrat în mișcare directă. În acest caz, poți avea senzația că fiecare rană/coșmar/zonă de întuneric a apărut simultan sau într-o succesiune continuă, pentru a ne oferi o ultimă analiză a acelor limitări/învățăminte foarte familiare, înainte de a avansa pentru totdeauna. Vestea grozavă este că aceste ultime examene sunt într-adevăr examene de admitere (în lumea noii conștiințe), ceea ce înseamnă că, odată trecute (neutralizate total), ni se acordă nu doar amnistie, ci și o ședere permanentă în stările de conștiință înălțată.

Conștientizarea totală a Sinelui este adevărata răsplată, ce delimitează clar natura Umană de cea divină, deși cele două sunt atât de întrețesute, încât par a fi o singură expresie vie omogenă, în corp fizic.

Aici, în această stare, începeți să vă respectați dorințele umane și divine ca fiind UNA… fără a o subjuga pe una în favoarea celeilalte, ci învățând ce înseamnă să mergi în aliniere cu amândouă, să o onorezi pe fiecare separat, dar în mod egal și total.

Autoritatea întrupatălink


Pe întreaga durată a acestei perioade de eclipse, mulți vor fi chemați să treacă la grade mai înalte ale autorității Sinelui, iar pentru unii asta va însemna că în vehiculul fizic va avea loc un nou grad de trezire… care grăbește intrarea în Conștiința noii lumi, ce începe în mod oficial și total pe 22 septembrie, în timpul echinocțiului.

Acest grad nou de trezire celulară este descris ca fiind cel mai străvechi și că, deși este puternic, este și un proces organic, profund de regenerator… ce va schimba foarte multe lucruri, atât în interiorul, cât și în jurul nostru. Mai aflu că acest fapt creează nu doar intrarea în noua noastră existență Umană, dar și că trezirile corpului fizic generează o pătrundere reală în lumea nouă/ciclul de creație accelerată, pentru cei care o/îl aleg.

Interpretarea pe care o dau acestor informații se referă la ‘revelarea întrupării sufletului’… și anume, pe măsură ce devenim exemple întrupate despre ceea ce este posibil tuturor, creăm breșa spre sistemul acelei realități potențiale, prin dovada vie despre ceea ce este cu putință.

În săptămânile ce urmează, mulți dintre voi se vor apropia de un punct din evoluția lor personală ce va schimba însăși natura înălțării și ceea ce înseamnă ea nu doar pentru voi, dar și pentru planetă, ca întreg.

Întoarceți pagina, trecând la un capitol nou din viața Umană, iar această lună foarte influentă ce se așterne în fața voastră aduce cu ea elemente noi-nouțe care vă susțin noul grad de autoritate, ca DUMNEZEI în corp fizic.

Ce va însemna asta pentru fiecare dintre voi va varia ca sferă de acțiune, dar singurul lucru ce va fi exact pentru toți îl reprezintă capacitatea voastră crescândă de a transcende planul fizic și influența lui asupra voastră.

Transcenderea fizicălink

backward_step backward page:1/2 forward forward_step