Echinocțiu-eclipsă: culoarul adevăruluilink

 

Doar iubirii îi este permis să intre în lumea nouă… din fericire, iubirea e tot ceea ce avem nevoie.link


 
De când am intrat în luna martie și mi-am adus energia în interior, pentru a-mi observa procesul propriu și energiile care vin, aud într-una că „totul e pe punctul de a se schimba” și că „ pe Pământ n-a mai existat niciodată un moment ca acesta.

Am mai aflat că „acest moment, de ACUM, e motivul pentru care atât de mulți care au fost aici de la bun început revin pentru ÎNCHEIEREA (unei ere)”… că promisiunea pe care am făcut-o Pământului și omenirii a fost aceea că într-o bună zi ne vom întoarce ca să ne împlinim destinul, ca Sori ai lui Dumnezeu, ca să pregătim drumul și să construim structurile necesare pentru susținerea tuturor ceilalți în a-și aduce aminte și ca să ajutăm planeta în călătoria ei de a deveni o ființă solară divină.

Cu alte cuvinte, pentru unii, în ACEASTĂ viață devine clară întreaga noastră călătorie… iar ea începe ACUM (anul acesta). Este răsplata pentru desfășurarea a mii de vieți, iar realitatea acesteia devine palpabilă. Oricât de stereotip ar suna, aceste este MOMENTUL pe care l-am așteptat… nu doar în ultimele câteva decenii, dar în întreaga noastră călătorie a experienței de viață ca pământeni inconștienți.

Ne aflăm în ceea ce se numește „momentul impresionant de final”… un sfârșit de proporții epice (la modul real), ce este aliniat cu un început nou și uluitor al experienței umane, cum n-a mai cunoscut această planetă vreodată. Iar pe măsură ce ne avântăm în următoarele câteva săptămâni, fiecare din noi va fi chemat să se ridice la un nou nivel de conștiință.

Pentru cei care au ales întruparea, asta va însemna eliberarea de vechea lume, o separare de linia temporală 3D, ce vor duce la unificarea spiritului cu materia. Această fuziune este cerința esențială pentru dezvăluirea Conștiinței corpului superior, ce va activa noile tehnologii ale corpului, despre care ființele stelare au vorbit în rapoarte trecute.

Mi se spune că după ce are loc asta, ne putem aștepta ca trupul noului om să-și înceapă călătoria unică de conștientizare, ceea ce înseamnă că aceia care sunt pregătiți (mental, emoțional și spiritual) vor trece printr-o serie de mutații biologice necesare să ne susțină sistemul pentadimensional de chakre și corpul de lumină (christic), în lumea formei. Din câte se pare, acest lucru va produce o stare euforică, atunci când cei  pregătiți să intre în lumină își vor duce la bun sfârșit contractele de slujire din lumea 3D, iar după acea eliberare se vor putea implica total în misiunile lor divine din lumea 5D. (citiți: pentru asta am venit)

Deși această reamintire a adevărului Divin va fi o experiență foarte extatică, mi se mai mai spune că va veni un moment în care acel proces de deconectare/reconectare va influența foarte mult rețeaua Conștiinței lumii. De aceea, ni se spune să rămânem treji și să ne folosim discernământul în treburile noastre zilnice, întrucât trecem printr-o perioadă și mai accelerată de frământare colectivă.

 În zilele ce vin, vom fi îndemnați să acordăm o atenție deosebită modalităților în care începem să ne adaptăm la noua viață, la lumea din jurul nostru, pe măsură ce devenim canale conștiente, curate ale Sursei. Următoarele câteva luni până la solstițiu vor constitui o perioadă în care ne vom echilibra noua experiență divin-umană cu cei din jurul nostru, învățând să interacționăm cu lumea „în care trăim dar de care nu aparținem”, din perspectiva recentă de trezire, născută din mintea DIVINĂ.

În concluzie, potrivit ființelor Galactice, vor fi multe de observat pentru fiecare din noi, în felul său propriu… iar în următoarele 4 săptămâni îndeosebi, vom fi martori la multă „noutate”, atât în noi, cât și în lumea din jurul nostru.

În acest raport special, ce ne-a fost dăruit de Ierarhia spirituală (organul de guvernare al maeștrilor înălțați ce dirijează evoluția spirituală a tuturor celor care doresc să se reunească cu Conștiința divină/conștiința lui Dumnezeu), deschizătorilor de drumuri le este în sfârșit oferit „pașaportul” pentru a pătrunde în lumină.

Introducerelink


 Binecuvântări și salutări divine tuturor celor adunați aici… se apropie un moment sfânt. energiile unificatoare sunt ACUM prezente cu voi. Ca atare, acest portal celest sacru (echinocțiul) introduce un nou nivel al transformării. În colectivitatea deschizătorilor de drumuri a fost atins un punct de echilibru lăuntric… acest punct de echilibru e relativ la nivelul de conștiință, la dezvoltarea coeficientului de lumină existent în fiecare individ din planul pământesc.  Drept rezultat, în momentele ce vor veni în curând, veți fi martori la o creștere a mareei în problemele omenirii.

  Această energie ce se apropie va accelera deopotrivă transformări interioare și exterioare pe care le simțiți și la care asistați în ființa voastră și în societatea voastră globală. Să știți că… pentru cei aflați la sfârșitul liniei temporale a lumii vechi, se apropie o transformare în lumea voastră interioară, ce va fi reflectată în lume, în sens larg.

 Această transformare e rezultatul fuziunii unificatoare ce are loc în interior, manifestându-se ca amestec sacru al energiilor divine necesare pentru a iniția punctul de liniște/nemișcare… starea de ființare necesară pentru binecuvântarea inerentă existentă în corpul și sângele celor christificați. 

 Această uniune divină se produce în cei care au neutralizat, purificat, integrat toate polaritățile interioare și care sunt pregătiți să se ridice ca și Christoși conștienți, Creatori ai noii lumi.

Maeștri, fiți atenți. În acest apropiat punct de liniște/nemișcare este Dumnezeu. 

Acesta este fuzionarea tuturor lucrurilor cu care vă identificați ca fiind oameni, cu toate lucrurile cu care vă identificați ca find DUMNEZEU. De asemenea, este punctul din care mulți dintre voi vor începe să descopere viitorul adevăratei lor vieți de pe Pământ, întrucât este o deschidere prin care vor începe să înțeleagă întreaga importanță a locului și poziției lor ca DUMNEZEI oameni.

ACUM doresc să introduc Ierarhia spirituală, cu un mesaj pentru cei care intră în starea de UNItate cu Dumnezeu.  – Iisus/Maestrul Iisus


NOTĂ: Referitor la această transmisiune, mi s-a cerut iar să prezint imediat informațiile de la Ierarhia spirituală (împreună cu cele de la Consiliul Pleiadian de lumină).Salutări tuturor.

Venim în această zi ca UNUL, în lumina serviciului adus ÎNTREGULUI, cu un mesaj de sus.

Pe măsură ce întoarceți pagina vieții și treceți la o nouă omenire, la manifestarea existenței voastre ca DUMNEZEI oameni, ajungeți să vă cunoașteți printr-o lentilă nou-nouță a percepției. Această percepție în dezvoltare e inițiată de reconectarea voastră recentă cu mintea DIVINĂ  atotguvernatoare, pe care ați mai putea-o numi minte superioară. Mintea superioară vă oferă perspectiva superioară, de observator, ce-și are fundația în Conștiința (lui Dumnezeu) care SUNTEȚI. Această perspectivă de observator vă consolidează neutralitatea emoțională, permițându-vă să percepeți viața fără greutatea provocată de atașament (uman), pe care ați putea-o numi gravitație.

ACUM, că aveți o conexiune mai bună cu martorul vostru interior, probabil veți remarca că vă conectați mai ușor cu întreaga voastră descendență Umană, iar prin asta veți începe concomitent să vă dedicați viața de pe Pământ amintirii depline a adevărului vostru Divin.

Aceasta este starea de libertate supremă.

Pe măsură ce intrați mai deplin în Conștiința christică, deveniți mai deplin conectați, ca să spunem așa. Pe măsură ce vă conectați mai total, vă reconectați cu capacitatea voastră de a participa mai deplin cu natura voastră Umană vastă și cuprinzătoare. Pe măsură ce participați mai deplin cu natura voastră Umană vastă și cuprinzătoare, puteți să accesați și să utilizați mai mult din potențialul genetic extins – deși actualmente latent – ce așteaptă ca voi să-l activați.

Într-adevăr, deveniți concomitent mai total umani, deoarece deveniți simultan mai total divini. Din perspectiva voastră Umană, vă amintiți adevărul deplin despre cine sunteți ca ființă divină… din perspectiva voastră divină, vă amintiți cum să fiți pe deplin oameni. Ambele perspective sunt valide și de onorat ca atare.

În perioada ce urmează, această conștiență multidimensională crescândă și modalitatea de echilibrare a ei vă vor deveni evidente mai ușor.

Motivul pentru care acest lucru contează are legătură cu felul în care vă veți reorienta spre viața de pe Pământ, după acest ciclu celest sacru (echinocțiu-eclipsă), prin aceea că veți ieși din Portalul moarte-naștere și veți intra în noua viață, mai profund schimbați decât până ACUM.

Vom dezvolta acest subiect, dar înainte de a o face dorim să precizăm că nu toată lumea va dobândi starea solară de divinitate christificată în această perioadă sau dintr-o dată. Există întotdeauna unii care evoluează înaintea altora, care duc greul, ca să spunem așa, pentru ca potențialul evoluției colective să fie realizat de toți.

Acest proces treptat are un motiv întemeiat, acela de a menține echilibrul necesar dintre liniile temporale. La aceasta, noi spunem următoarele: vă rugăm să nu fiți îngroziți de starea în care se află lumea sau alte persoane din jurul vostru, după această perioadă. Unii dintre voi care citesc aceste rânduri vor avansa într-adevăr pe drumul eliberării densităților karmice, așa cum unii dintre voi vor păși în adevărul deplin. Indiferent în ce punct din călătorie vă aflați în acest moment, să știți că există un plan Divin pregătit, la care ați participat și care are nevoie să fie recunoscut și respectat ca fiind perfect pentru ÎNTREG.

Culoarul adevăruluilink

backward_step backward page:1/3 forward forward_step