Înălțarea înseamnă viață traită în bucurie - Arhanghelul Metatron via Laurie Gilmorelink

 
Notă: Laurie a transmis prin channeling acest mesaj, la sfârșitul anului 1994, pentru un articol dintr-o publicație. El a fost publicat sub semnătura lui Laurie Gilmore. Deși este întâlnit pe multe website-uri, el reprezintă munca originală a lui Metatron și Laurie.

În acest ciclu, așa cum a demonstrat Christos, dezastrele produc moarte la nivel planetar. Deoarece acesta este modul în care se produce de obicei înălțarea,  acest mod este foarte bine știut și înțeles la nivelul Minții Universale. De aceea, din timpuri străvechi, au existat profeții despre distrugerile teribile ce vor avea loc la sfârșitul vremurilor.

Ciclul de Înviere (Dispensa Învierii) de ACUM este Înălțarea, când viața începe într-un mod nou, pe un nou nivel de conștiință, într-o lume dimensională superioară. Acest lucru nu înseamnă reîncarnare, pentru că el transmite conceptul de karmă, iar înainte ca înălțarea să poată deveni o probabilitate, toată karma trebuie eliberată. Înălțarea nu înseamnă doar existența ca spirit în lumile celeste, înălțarea  este și fizică.


Ca proces, Înălțarea schimbă corpul fizic în timpul fuziunii corpului și spiritului într-o singură ființă. Această ființă este o ființă de lumină perfecționată, într-un corp fizic de lumină. Înălțarea a început de fapt ACUM câteva mii de ani, odată cu fuga israeliților din Egipt.

Povestea lui Moise care își conduce poporul pentru a scăpa de sclavie este o metaforă pentru procesul de înălțare. Încarnarea lui Iisus a fost un important punct de cotitură în acest proces, pentru că, în calitate de Avatar, Iisus a fost capabil să preia „păcatele” sau karma tuturor oamenilor și să transmute acea energie, în lumină.

Grație răscumpărării sale, a devenit posibilă o înălțare mai lină. Această înălțare se desfășoară într-o serie de pași, până devine posibilă starea de ființă de lumină. Răscumpărarea lui Christos a fost primul pas spre corpul de Lumină. Un pas care a avut nevoie de aproape două mii de ani pentru a se încheia.

corpul de Lumină a fost introdus ca experiment în 1988, la numai șapte luni după Convergența Armonică.

Este un experiment, pentru că niciodată un proces de înălțare nu a fost încercat în acest fel. Această metodă – atât creșterea treptată a Luminii în corpul fizic al tuturor formelor de viață și al planetei, cât și creșterea nivelului de vibrație – nu s-a mai încercat până ACUM, în NICIUN alt Univers aflat în procesul de înălțare.

În cadrul Minții Universale există  teorii despre cum se va desfășura acest proces, dar uneori rezultatele au fost diferite de ceea ce s-a anticipat. În aceste cazuri se fac revizuiri. Ca bază pentru informațiile pe care vi le voi da mai târziu, trebuie să vă explic dezvoltarea corpului de Lumină.

E necesar să înțelegeți acest proces mai întâi la nivel personal. Acest nivel personal se referă la modul în care corpul de lumina vă va influența fizic, emoțional și mental. Apoi vă voi da informații despre felul în care corpul de Lumină va influența planeta și structurile societății voastre.

Consider că aspectul cel mai important și mai fascinant al corpului de Lumină este că acest experiment va transforma corpul fizic într-un vehicul adecvat pentru contopirea totală cu Sinele vostru Superior, iar acest lucru se petrece concomitent cu procesul fizic.

Această contopire e produsă de o serie de coborâri ale spiritului, temporizate de cantitatea de lumină pe care o dețineți în celulele voastre. Cantitatea de lumină deținută de celulele fizice determină nivelul corpului de Lumină și, cu cât nivelul lui e mai înalt, cu atât corpul fizic este mai puțin dens.

Cu cât aveți în corpul fizic mai multă lumină, cu atât mai mult din Spiritul vostru puteți avea în corp. Către finalul acestui proces al corpului de Lumină, chiar înaintea înălțării, veți fuziona total cu Sinele vostru Superior. Coborârile spiritului sunt mecanismele folosite pentru aducerea sau activarea darurilor spirituale ale maeștrilor înălțați.

corpul de Lumină are douăsprezece niveluri sau pași și, pe măsură ce e finalizat fiecare pas, schimbările ce s-au produs în plan fizic trebuie integrate în toate domeniile vieții și spiritului.

Pe măsură ce progresați, corpul de Lumină e conceput să scoată la iveală toate problemele voastre omenești, fiecare nivel superior scoțând la iveală  un strat mai profund al problemei decât stratul anterior.

Lucrurile se întâmplă astfel pentru a vă ajuta să deveniți curați mental, emoțional, fizic și spiritual. Odată ce problemele se ridică la suprafață, puteți permite ca mântuirea lui Christos să le transmute pentru voi. La capătul fiecărui nivel al corpului de Lumină se află un spațiu gol, pe care îl numim moartea egoului, iar el se poate manifesta ca depresie sau sentimentul inutilității.

Acest gol va trebui folosit ca popas, înainte de a vă continua călătoria. El este un loc energetic în care nu există nimic și în care vă puteți construi o nouă imagine despre voi și viața voastră, înainte de a trece la următorul pas. Golul este o cameră de integrare sau poate că l-aș putea descrie ca pe un cocon în care vă puteți odihni și forma, ca fluturii frumoși care veți deveni la pasul următor.

Primii șase pași din dezvoltarea corpului de Lumină au fost structurați pentru schimbare treptată la toate nivelurile, cu treziri spirituale regulate, intercalate cu schimbări fizice, mentale și emoționale. De la nivelul al șaptelea până la al zecelea al corpului de lumină, procesul se schimbă și se concentrează asupra unei singure zone a experienței voastre, pe rând.

De exemplu, la nivelul al șaptelea, cei mai mulți dintre voi au trăit prima coborâre a spiritului și, odată cu ea, o trezire spirituala vizibilă. Poate că, odată cu trezirea spirituală, ați manifestat clarvedere, clarauz sau o conștiență kinestezică a energiei. Vorbesc despre acest nivel la timpul trecut pentru că la ora actuala planeta trece la începutul nivelului al nouălea.

Este o experiență foarte dureroasă să te afli la un nivel vibratoriu inferior celui al planetei pe care exiști, în această situație fiind cei aflați sub nivelul al optulea. Întrucât citiți acest articol, sunt sigur că vă aflați undeva între spațiul gol de la sfârșitul nivelului al optulea și nivelul al unsprezecelea din dezvoltarea corpului de Lumină.

Nu ați fi interesați de literatura spirituală, dacă v-ați afla la niveluri inferioare. corpul de Lumină aflat pe nivelul al optulea produce schimbări extreme ale corpului. Sunt foarte întâlnite simptome fizice asemănătoare sindromului viral. Pe durata acestui nivel, se poate să fi observat că ați răcit o dată pe lună.

Alte simptome sunt durerile de cap (în spatele ochilor), întrucât sunt deschise rețelele nervilor optici și se activează glanda pineală. E posibil să aveți dureri de urechi, schimbări de presiune a aerului, mâncărimi în urechi – întrucât structurile auzului sunt recalibrate, pentru a decodifica transmisiile de lumină – și transpirație sau diaree abundentă, pe măsură ce scade densitatea celulelor din corpul vostru.

backward_step backward page:1/4 forward forward_step