Integrarea polarității: neutralizarea realităților opuselink

 

Analogia e foarte învechită, dar anticiparea despre ceea ce devenim dă un pic senzația de Crăciun, doar că nu vrem să ne repezim să ne desfacem imediat toate cadourile… dorim să ne savurăm fiecare clipă sclipitoare, să luăm în mână fiecare cadou cu o cumpătare măsurată, cu atenția și grija pe care le merită, atunci când ne simțim pregătiți să îl (ne) deschidem (către el). Și bineînțeles că „pregătiți” se referă la propriul proces și la cât de multă măreție suntem pregătiți să acceptăm în interiorul nostru. 

Provocarea nu e să recurgem la metodele noastre expirate de a crea, ci să ne deschidem către fluxul TUTUROR lucrurilor.link


Apropo de pregătiți… nu numai că niciunul din noi nu s-a așteptat, dar este sigur că, de la Portalul 11:11, nu a fost cea mai ușoară perioadă. În funcție de punctul în care încă mai avem rezistență la Sinele nostru Divin întreg și experiența noii vieți (citiți: ceea ce dorește să fie). Presiunea a fost enormă, în scopul de a ne forța să zdrobim orice lanțuri ce ne mai leagă, ce ne împiedică să ajungem la bunătate, la măreția noastră și/sau care ne privează de putere. 

Ultimele 30 de zile de sub Soarele din Scorpion realmente au mărit miza în această privință, adăugând elementul de alchimizare suplimentară a transmutării (la nivel fundamental) și de hotărâre implacabilă de a decalcifia acele locuri înțepenite din interior. Datorită arhetipului neînduplecat al Scorpionului (Pluto), ce-și aduce intensitatea mereu agreabilă a transformării la procesul de înviere deja intens, există o singură garanție reală: disconfortul.

Din fericire, până ACUM am devenit magicieni în a găsi confort în starea de disconfort.

ACUM, că reexaminarea rapidă dar condensată a ținutului umbrei noastre s-a încheiat… cruțați-vă forțele pentru Luna Plină din această săptămână… să sperăm că vă găsiți eul, cândva fragmentat, din nou întregit și că puteți vedea mai clar ce a fost ascuns și/sau încă mai așteaptă să fie transmutat/transcens, înainte de acea scurtă călătorie a sufletului în lumea morților.

Având în vedere toate aceste lucruri, de la ultima lună sângerie și seria de eclipse din septembrie, încheierea acestui an se dovedește a fi deopotrivă entuziasmantă și intimidantă, ca o urcare pe un montagne russe imens, ca pregătire pentru inevitabila cădere liberă aflată chiar de partea cealaltă. Și totuși, din cauza lipsei separării dintre ceea ce e și ceea ce va fi, trăim simultan căderea liberă și urcarea!

Deși încă ne mai ancorăm în această conștiință nouă, un lucru e clar… roțile noastre ajutătoare sunt, oficial vorbind, îndepărtate și avem senzația că pedalăm repede cu capul înainte în 2016, alunecând prin timp și spațiu, ca și cum am fi dat de o porțiune periculoasă de asfalt înghețat. Uneori, tot ce putem face e să ne rugăm să nu derapăm și să aterizăm într-un șanț… alteori suntem capabili să ne gestionăm cu aplomb noul Sine multidimensional, ba chiar cu seninătatea unui maestru.

Ultimele trei luni din fiecare an sunt un pic cam mult de gestionat, pentru că ne culegem roadele din cele trei anotimpuri precedente, pe măsură ce conceptualizările și creațiile noastre devin vizibile în viața noastră fizică, și, în același timp, ne deschidem către energiile anului ce vine și sădim semințele necesare să încolțească în primăvară.

Acest lucru duce întotdeauna la efectul mersului între lumi, la o perioadă de atenție divizată și activitate extinsă… de încheieri și noi începuturi… de renunțare la vechi și deschidere la nou. Dar anul acesta, întrucât mulți încheiem integrarea Sinelui nostru superior în corp fizic, schimbările prin care trecem depășesc cu mult standardele obișnuite… vorbim de încheieri de proporții epice, nu doar pentru noi personal, ci pentru o întreagă eră terestră de existență Umană. E imposibil de înțeles în acest moment, dar iată-ne aici.

În prezent suntem cufundați atât de adânc în multidimensionalitate, încât cuvântul „simultan” capătă un sens cu totul nou, pe măsură ce învățăm să facem față la focalizări multiple ale atenției, în același timp. De exemplu, în prezent, procesul de a crea se accelerează foarte mult și suntem chemați să înfruntăm în același timp nenumărate situații de viață, dar este totuși necesar să păstrăm un ritm împământat și să acordăm multă atenție și susținere necesare pentru faza de înviere care ne solicită și ea atenția. Ambele sunt vitale în acest moment, dar cu toate acestea, constatăm că dacă încercăm să separăm sau să compartimentăm acele evenimente care sunt clar simultane, nu putem.

În aceste condiții, poate fi foarte provocator să înaintezi cu vreun strop de eleganță, dar intenționat este așa. Învățăm (prin experiență proprie) să lucrăm cu modelul creației universale (ciclice), iar vechile noastre deprinderi cu liniaritatea… de a vrea să ne concentrăm pe un lucru pe rând și să-l finalizăm, înainte de a trece la lucrul următor… sunt puse crunt la încercare.

Cu cât pătrundem mai adânc în unificarea Sinelui superior cu cel inferior… cu atât înțelegem mai bine că natura noastră divină servește ca strat conducător pentru natura noastră Umană și că acest lucru numit viață este o strădanie separată dar egală, pe care o supraveghem cu ajutorul Conștiinței Christice. Într-o zi bună, asta poate însemna aptitudinea de a „le face pe toate”… ne putem ocupa de natura noastră Umană și tot ce atrage asta după Sine, în timp ce acceptăm de asemenea directivele noastre divine și tot ce atrage ASTA după Sine. În zilele proaste, acest lucru poate însemna conflict interior… de a nu ști pe care „eu” să-l urmezi sau în ce fel, așa că rezultă dizarmonie.

Cheia dobândirii acestui echilibru constă în moderarea unui echilibru între euri, găsind un teren comun ce dă naștere la armonie și înțelegere. Această acțiune de a unifica materialul și imaterialul/văzutul și nevăzutul va continua să ne solicite atenția, pe măsură ce eul și viața noastră fizică trec la unitate.

Primiți totul cu non-rezistență.

Integrarea polaritățiilink


energia 11:11 de unificare (masculin-feminin/natură umană-natură divină) încă mai răsună puternic în noi și în jurul nostru… la nivel molecular, social, terestru și cosmic… iar efectele ei de transformare vor continua să existe până la poarta stelară 1:1, din 1 ianuarie.

La puțin timp de la deschiderea portalului, au izbucnit energii solare intense, spre a confirma magnitudinea evenimentului din acest an, ceea ce Consiliul Suprem Pleiadian a numit în raportul trecut începutul fuziunii integrate… un proces ce se încheie la începutul noului an.

În timpul rămas din acest an vom continua să fim chemați să ne: neutralizăm… centrăm… stabilizăm în noua energie (unificată).

De la poarta stelară 11:11 la cea 1:1 (din 1 ianuarie 2016) ne sunt/ne vor fi prezentate ocazii favorabile continui de a întregi orice scindare restantă ce mai există în noi, iar orice zone în care încă mai respectăm separarea dintre natura noastră Umană și cea divină ne vor atrage atenția că au nevoie de integrare, astfel ca să putem continua să întrupăm tot mai mult din FORȚA unificatoare a energiei, ca FIInțe unificate, pentru a efectua schimbări durabile în noi, în viața noastră și în lume

Portalul 11:11 v-a adus la o unificare mai profundă, ce reclamă ca orice realitate opusă să fie adusă la unitate, ca zonele din viață și relații care încă mai respectă separarea să fie diminuate, în scopul unificării.

Asta înseamnă că locurile din viața noastră în care încă mai pendulăm spre extremele polarității vor fi aduse în vizor, astfel ca să putem elimina orice separare dintre polaritățile noastre interioare (masculin-feminin). Tuturor ne sunt arătate locurile din noi în care avem nevoie să resetăm la zero, iar locurile din viața noastră unde genul nostru Divin nu e în echilibru total își vor face apariția, cerându-ne să ne restructurăm gândirea și acțiunile, ca să susținem neutralitatea.

Aceste dezechilibre vor apărea mai mult ca sigur în cadrul relațiilor, în special pe măsură ce intrăm în perioada de sărbători (trageți aer în piept), așa că fiți atenți la orice domeniu din viața voastră care vă cheamă înapoi la echilibru între Eul vostru uman și cel divin… adică a FI/FACE,  a primi/dărui, nemișcare/acțiune, energie consumată/produs, capitulare/rezistență, iluzie/halucinație etc.

Atât în corpul fizic, cât și în realitățile simultane ce se suprapun pe viața voastră fizică, vor fi făcuți pași extraordinari care să asigure unificarea spiritului cu materia.

Pentru aceia dintre voi care continuă să meargă între lumi, cum s-ar spune, în fiecare sector al vieții voastre va veni un moment în care vi se va cere să comandați înlăturarea tuturor obstacolelor din viața și scopul vostru mai vast.

La drept vorbind, asta înseamnă că vă vor fi prezentate ocazii continui de a vindeca separarea dintre natura voastră divină și cea Umană și, în acel scop, veți fi chemați să înfruntați și să vindecați orice zone ce conțin rămășițe, aspecte ale vechiului vostru mod de a ființa.

sistemul vechii realități a ajuns la final. Orice spațiu rămas între vechi și nou vă va cere ACUM să luați parte la recunoașterea și eliberarea lui. Ați putea spune că noiembrie este o lună de măiestrie personală extraordinară, necesară pentru a avansa, ca să spunem așa, la starea de a fi lumina superioară care sunteți în mod autentic. 

timpul este crucial, întrucât data de 1 ianuarie (1:1) marchează încheierea unificării polarității, componenta metafizică adaptată la învierea rezultantă a Sinelui și vieții voastre… fapt ce vă va aduce de la o stare de conștiință semi-elevată, la una elevată.

Programele realității contradictorii link

backward_step backward page:1/3 forward forward_step