Porțile de aur se deschid: pregătirea cea mare (partea a doua)link

 
 Pe măsură ce intrați în culoarul 12:12, veți începe să asimilați aceste frecvențe mai înalte, iar corpul va începe să vi se însuflețească. Toate schimbările menționate mai înainte vor începe așadar pe măsură ce veți fi capabili să integrați radianța Luminii aurii, ce va fi propulsată de Soarele interior.

 Aflați că, odată ce sunteți total aliniați cu lumina aurie, nu mai există întoarcere la densitate.

Aceasta e starea finală, starea fizică de transcendență discutată anterior. Veți ști că ați trecut pe ‘porțile de aur’, cum s-ar spune, atunci când sunteți înălțați într-un loc de iubire dferit de oricare altul din trecut.

Această stare de ființare va asigura ca voi să fiți scăldați în esența sclipitoare a frecvențelor Luminii christice aurii, căci orice îndoială pur și simplu va înceta să mai existe. Galactice,:::::, raportul din decembrie 2014">– citat din Liga Națiunilor Galactice, raportul din decembrie 2014link-external

Iubiți camarazi, ne întoarcem ACUM ca să vă aducem înțelegerea fapului că vine acest moment.

V-ați aliniat cu frecvențele naturii voastre DUMNEZEIEȘTI de când a început acest an magistral, iar ACUM, înaintea voastră se anunță cea mai extraordinară lumină accesibilă vreodată pe Pământ, pentru a-i împodobi pe cei christificați.

Luptători, deschizători de drum, cei care pregătiți calea, pionieri, Lucrători întru Lumină, semințe stelare, indigo, raze albastre, îngeri și spirite walk-in, sunt atât de multe de văzut de partea cealaltă a porților raiului… căci în mod sigur sunt de aur pentru un motiv întemeiat! Dar luați seama, voi înșivă trebuie mai întâi să deveniți, ba chiar… să vă reamintiți de dumnezeii de aur care sunteți în mod intrinsec, pentru a vă revendica codul de intrare (888) în Căminul vostru vibrațional de pe Pământ.

Acel cod alchimic e cuprins în genetica cristalină, în ADN-ul vostru celular. Gândiți-vă la el astfel… ADN-ul vostru funcționează ca un proiector holografic pentru modelul biospiritual care sunteți VOI. Ideea pe care căutăm să o clarificăm este că aceia dintre voi care se „mută” în sistemul realității unificate, în esență, descuie porțile de aur (rezonanță) chiar din interiorul celulelor proprii.

Căci în mod cert s-a spus de multe ori și în multe feluri că VOI sunteți vehicul vostru pentru înălțare.

În curând veți înțelege cât de literal este acest lucru.

Magia dezvăluiriilink


Am mai dori să precizăm că ceea ce urmează e total diferit de ceea ce ați trăit sau trăiți ACUM. De aceea, este obligatoriu să renunțați la toate conceptele mentale despre ceea ce ați planificat pentru voi și pur și simplu să aveți în vedere magia dezvăluirii voastre. Căci ea face parte din bucuria de a vă juca de-a oamenii!

Intrați într-o perioadă de necunoscut, da… dar necunoscutul e doar o iluzie a vălului, căci în mod sigur sunteți foarte conștienți de TOATE. De aceea, v-am ruga să renunțați la orice viziuni umane restante despre ceea ce este în ordine, pentru a vă deschide către TOT ceea ce ESTE. Faptul de a da voie la această dezvăluire vă va aduce cu atât mai multe recompense, pe măsură ce vă deschideți total către experiența de a deveni… VOI.

Un lucru de o importanță capitală pentru mutarea voastră (în unitate) este bunăvoința, credința și încrederea centrate în inimă, în planul vostru pre-creat, pentru manifestarea voastră ca DUMNEZEI. Un lucru care vă va stânjeni este o idee, un concept sau un plan despre ceea ce ar însemna asta sau în ce fel se va desfășura.

În timp ce inima este foarte conștientă de ceea ce e necesar pentru a transcende forța de gravitație a lumii tridimensionale și a intra într-o stare înălțată de Ființare, mintea nu este. E nevoie de puterea de maestru, pentru a stăpâni mintea, ca ea să urmeze fără rezerve chemarea inimii, dar vă amintim că aceasta e singura cale… de întoarcere acasă.

Vă spunem deci să renunțați la ceea ce gândiți, în favoarea a ceea ce simțiți… să vă goliți de ceea ce se află în mintea voastră, până în punctul în care sunteți liberi să trăiți în fiecare clipă nestingheriți. Relaxați-vă în înțelegerea faptului că ceea ce este nu determină ceea ce va fi.

Acest lucru vă va aduce în aliniere cu destinul vostru și vă va ajuta să vă eliberați din capcanele matricei mentale, din care mergeți mai departe.

Menținerea spațiuluilink


Pentru cei aflați în frunte, am vrea să confirmăm că, într-adevăr, unii dintre voi se strecoară deja printre fisuri, ca să spunem așa.

Ne referim la faptul că aceia care au întrecut cu mult așteptările, cum s-ar spune, cei care s-au dedicat pe deplin și total urmăririi acestui moment, eliberării de cauzalitate, sunt apți să înceapă să-și trăiască destinul CA Dumnezei, destul de curând.

De fapt, vedem că unii dintre voi sunt deja total prezenți la ceea ce numiți ‘lume nouă’, pe care noi preferăm să o numim ancorată în unitate, și totuși, stați inactivi între lumi, așteptând ca dragii și iubiții voștri camarazi să vi se alăture, ca iubire. Pentru voi, nu mai este vorba de a face curățenie în casă, ci de a menține spațiul pentru confrații voștri stelari, astfel ca să poată intra cu voi în lumea nouă, așa cum v-ați promis unii altora, ACUM mult timp. Ca atare, mai trebuie să simțiți plenar exaltarea divinității, să-i spunem, dar vă amintim că aceasta se face prin alegere (superioară).

Da, există printre voi perechi și grupuri de suflet care și-au consacrat eurile și viețile pentru a se ajuta reciproc ca să ajungă în acest moment. Întreaga călătorie a vieții voastre… iar în unele cazuri MULTE călătorii ale vieții, au condus la, au fost dedicate… momentului de ACUM. Vă spunem asta pentru a micșora orice frustrare pe care ați putea-o simți în timp ce zăboviți în lumea dintre lumi, întrebându-vă ce altceva vi s-ar mai putea cere. Vă amintim că aceasta este o acțiune colectivă, de iubire extraordinară.

E posibil ca unii să se fi simțit de parcă ar fi mers pe o sârmă pentru echilibriști, legată de un grup de ocnași, fiind incapabili să ajungă prea departe în față, din iubire și grijă pentru cei care se târâie în urmă. Acesta e un lucru foarte real și, în unele cazuri, e necesar doar să priviți în jur, ca să remarcați că este într-adevăr așa, căci în mod sigur iubirea, răbdarea și dedicarea voastră unii pentru și față de ceilalți înlocuiesc mult orice viață singulară. 
În alte cazuri, unii dintre voi sunt cu totul AICI (spațiu) și ACUM (timp), dar nu-și înțeleg pe deplin noul habitat, pur și simplu pentru că așteaptă un moment exact din „timp” ca să crea-dă că mutarea lor este reală. Vouă vă spunem din nou că timpul nu se aplică aici. În realitate, sunteți tot timpul Acasă. Dacă vă acordați la vibrația ei, veți deveni ea. Nu vă gândiți la de ce se întâmplă astfel ci doar lăsați-o să FIe astfel.

Vă mai spunem că puteți simți adevărul acestui lucru în capacitatea voastră de a cunoaște iubirea ca stare de Ființare și nu doar ca sentiment. Dacă și atunci când vă amintiți de starea experiențială ca iubire și nu „de” iubire, sunteți Acasă.

Acest punct de percepție singular este instrumentul vostru de etalon incontestabil.

Primul și cel mai important paslink

backward_step backward page:1/2 forward forward_step