Semnale de lumină, timpul iubirii ~ schimbul de energielink

 

Ei bine, v-aţi trăit multă vreme vieţile în cap. V-am spus că inima începe să capete o importanţă mult mai mare în viaţa voastră. Întotdeauna a existat un echilibru. Nu puteţi trăi fără una sau fără altă, chiar dacă unii dintre voi încearcă din greu să facă tocmai acest lucru. realitatea este că voi aduceţi lumina pe această planetă, voi o împământaţi. Înţelegeţi că noi vedem toate aceste lucruri ca pe un schimb de energie şi aşa îl vom numi astăzi: schimb de energie cum faceţi schimb de energie? Este foarte simplu dacă priviţi imaginea de ansamblu a vieţii pe planeta Pământ. Nu contează dacă înţelegeţi sau nu fizica. Ceea ce contează cu adevărat este că vedeţi energia în mişcare. Înţelegeţi cum se mişcă energia, deoarece ea doar se transformă de la o formă la alta. Chiar dacă uneori credeţi că aţi creat energie, ceea ce nu este adevărat. Tot ce aţi făcut a fost să transformaţi energia dintr-o formă în alta, deoarece orice aspect energetic al planetei Pământ implică transport şi transmutare. ACUM, găsiţi această energie şi amplificaţi-o şi veţi descoperi ceva cu adevărat interesant. Acest lucru este posibil pe parcursul lunii următoare, ceea ce reprezintă o ocazie unică.

Transmutarea în iubire a energiei care vine

Există un val de energie care are cu totul de-a face cu inima şi care a venit pe planeta noastră. El este menit să reseteze omenirea, astfel încât să puteţi atinge un nou echilibru între inimă şi minte. În acelaşi timp se pune accent pe transmutarea energiei iubirii şi aceasta reprezintă una dintre cele mai mari posibilităţi, mai ales pe parcursul următoarelor câteva luni. Pe parcursul acestei perioade, dispuneţi de ocazii unice de a vă ancora iubirea într-un mod nou. Dacă nu sunteţi într-o relaţie, prima conexiune pe care o veţi face este cea cu voi înşivă. Învăţaţi să lăsaţi inima să vă înveţe capul cum să iubească şi atunci veţi atrage oamenii de care aveţi nevoie, astfel încât să aveţi posibilitatea transmutării formei respective de energie.

ACUM, voi aveţi multe forme de energie pe care le folosiţi pe planeta Pământ şi le folosiţi tot timpul. Lucraţi cu ele în diverse moduri, pentru că sunteţi recipiente de lumină. Chiar dacă este în afara spectrului vostru vizibil de lumină, veţi ajunge să descoperiţi că mai multă lumină vine pe Pământ. Înseamnă asta că Pământul ancorează şi primeşte energia şi că, astfel, planeta devine mai strălucitoare? lumina de Acasă poate fi experimentată pe Pământ, doar dacă este ancorată în inimile omenirii şi transformată în iubire. Aceasta este cea mai mare transformare a energiei şi ea se poate întâmpla doar de partea voastră a voalului.

Voi puteţi transforma ACUM această energie în multe feluri. Îndrăgostirea este bineînţeles unul dintre cele mai grozave dintre ele. Puteţi transmuta această energie şi în diverse forme de iubire pentru toate fiinţele din jurul vostru, nu numai pentru cele cu care vă aflaţi într-o relaţie apropiată. Următoarele câteva luni reprezintă pentru fiecare dintre voi o perioadă perfectă pentru restabilirea propriei împământări în această energie şi pentru restabilirea locului din care veţi juca noul joc al noii planete Pământ. Toată energia se îndreaptă undeva. Aceasta este dragilor, o formă de iubire. Voi aveţi capacitatea de a păşi ACUM în ceva cu adevărat magic. Faceţi-o fără teamă. Păşiţi înainte în experimentul vostru şi îndrăzniţi să transmutaţi toate formele de energie şi să le împingeţi înainte prin inima voastră. inima voastră este capabilă de atât de multă iubire. Vă invităm ca pe parcursul acestei perioade să vă re-ancorati experienta de pe Pământ îndrăgostindu-vă sau găsind noi căi prin care să vă exprimaţi această iubire.

Vocea inimii voastre

După cum am spus de multă vreme, pe măsură ce omenirea se schimbă, există un element cheie cu care voi lucraţi în mod special şi acesta este vocea voastră, care trebuie auzită. Mulţi dintre voi au venit pretinzând că sunt tăcuţi. Voi pretindeţi că nu aveţi o voce, că nu aduceţi energie şi că nu puteţi să o transformaţi. Noi ştim mai bine, dragilor, deoarece noi vă vedem şi înţelegem cine sunteţi. În orice caz, vă descurcaţi destul de bine cu toate aceste lucruri. Vorbirea din chakra gâtului este uneori foarte dificilă, atunci când oamenii nu cred în ei înşişi, dar ACUM toate acestea se schimbă şi iată care este partea interesantă. Odată cu acest nou val de energie care vine pe planeta Pământ în următoarele câteva luni, vocea inimii voastre poate fi, în sfârşit, auzită. Acesta este elementul cel mai important vocea inimii voastre.

Comunicarea dintre cap şi inimă

Ce anume doreşte inima voastră? Voi puteţi crea şi atrage în viaţa voastră în următoarele câteva luni, mai mult decât oricând pe planeta Pământ. ACUM este posibil să păstraţi mai mult din lumină voastră de Acasă în munca de zi cu zi, transmutând şi schimbând, în acelaşi timp, energia de pe planeta Pământ. Aceasta este frumuseţea şi asta este ceea ce faceţi voi voi sunteţi transmutatori de energie şi noi vă vedem lucrând în cele mai frumoase moduri. Luaţi această energie de Acasă şi o aduceţi-o în mod conştient. Atunci când puteţi să vă lăsaţi inima şi capul să comunice, astfel încât să puteţi pune în cuvinte ce se întâmpla, faceţi-o. Şi, imediat după asta, acţionaţi, pentru că energetica planetei Pământ va susţine aceste mişcări, mai mult decât aţi crezut voi vreodată.

Timpul iubirii

A fost dificil, dragilor, pentru că fiecare dintre voi a venit având un rol critic, un element foarte important al noii energii pe care o construiţi. În orice caz, să vă facem să aveţi încredere în asta şi să împărtăşiţi acest lucru cu alţi oameni a fost partea cea mai dificilă. Desigur, voi aţi trăit într-un câmp de dualitate, în care credeţi că o persoană are dreptate şi o alta greşeşte. Aflaţi că există o lăţime de bandă mult mai mare a posibilităţilor pe care acest moment le cuprinde şi că pe parcursul acestor vremuri aveţi ocazia extraordinară de a exprima iubirea în moduri noi. Pe ce anume se pot axa aceste posibilităţi? Se pot axa pe orice, cum ar fi pe o relaţie unu la unu, pe iubirea pe care i-o purtaţi câinelui său peştişorului vostru auriu din acvariu. Se pot axa pe iubirea pe care o purtaţi hobbyurilor voastre, sporturilor şi altor lucruri pe care vă place să le faceţi. ACUM aveţi capacitatea de a vă aduce iubirea la nivele cu totul noi în toate aceste domenii, nu numai în unul singur. Dacă doriţi să lucraţi asupra unei relaţii, să o schimbaţi, să o încheiaţi sau să începeţi o nouă relaţie, următoarele câteva luni reprezintă perioada perfectă în care să faceţi asta. Veţi descoperi că este mult mai uşor, atunci când lucrurile se aliniază astfel încât să puteţi face ceea ce doriţi, chiar dacă s-ar putea să nu vă fi hotărât încă ce paşi să faceţi.

Sunt ocazii cu adevărat minunate, dragilor. În aceste vremuri, la venirea energiei, voi vă umpleţi cu lumină. În funcţie de etapa evolutivă în care se află vibraţia colectivă a omenirii, care lucrează ca un întreg, aceasta vă va afecta uşor diferit. Puteţi de fapt să spuneţi că în următoarele luni sunteţi în anotimpul iubirii. Acest lucru vă va ajuta să vă reamintiţi mult din cine sunteţi cu adevărat şi care vă sunt conexiunile cu Acasă. Veţi înţelege cum este Acasă.

Atunci când vă gândiţi la cineva sau ceva, sunteţi transportaţi în acel spaţiu, instantaneu. Acelaşi lucru este adevărat şi pentru Pământ, fără să vă mişcaţi în adevăratul sens al cuvântului; energia voastră ajunge acolo. Chemaţi-o să vină. În această perioadă, a valului de iubire care vine pe Pământ, cereţi ajutor şi creaţi o conexiune mai apropiată cu ghizii voştri. În acest sezon al iubirii, puteţi chiar să vă îndrăgostiţi mai mult decât până ACUM, de spirit. Puteţi simţi această energie trecând prin voi? Totul e atât de frumos, văzut de aici de la noi. Astfel vă putem atinge inimile, voi aflându-vă încă pe Pământ, comunicând unii cu ceilalţi. ACUM, când puteţi simţi cu atâta claritate, când aveţi acest sentiment, gândiţi-vă cum să faceţi să îl daţi mai departe. Este foarte simplu, voi transmutaţi energia. Atunci când vă putem atinge cu cea mai înaltă iubire de Acasă, voi o puteţi transmuta şi aduce pe Pământ într-o altă formă de iubire. Veţi afla mai multe despre asta, pe măsură ce veţi continua să avansaţi. Veţi dobândi şi o înţelegere mai profundă a modului în care funcţionează lucrurile, ceva asemănător fizicii de pe planeta Pământ

Vă aflaţi într-o minunată perioadă de evoluţie, dragilor. Nu am putea fi mai mândri de lucrarea pe care o faceţi. Înţelegem că mulţi dintre voi încă se simt uneori foarte pierduţi sau nesiguri, deoarece lucrurile sunt diferite faţă de cum erau înainte. Vă spunem însă că ACUM aveţi ocazii mult mai mari decât v-aţi imaginat vreodată. Chiar ACUM este momentul să începeţi să vă treceţi în revistă unele dintre posibilităţile inimii voastre.

Astea sunt vremurile ce urmează, dragilor, vremuri cărora avem ocazia să le fim martori. Noi vă privim nu numai cum faceţi să evolueze planeta Pământ, ci şi cum evoluaţi voi înşivă. Sunt multe lucruri cu care vă vom ajuta să lucraţi, cum ar fi conexiunea la planeta Pământ şi multiplele schimbări prin care trece ea ACUM. Cu propriile voastre structuri noi, pe care le veţi construi pe planetă, pentru a susţine oamenii care au primit putere, pe măsură ce vă veţi trezi în masă, din vis. ACUM e momentul. Bucuraţi-vă de următoarele câteva luni, dragilor, în timp ce veţi simţi valul de energie care vine pe planeta voastră. Lăsaţi-l să vă umple inima, în acest anotimp al iubirii.

Ne face cea mai mare onoare să ne adresăm vouă în acest fel. Vă cerem să vă trataţi unii pe ceilalţi, în fiecare clipă, cu respect. Aveţi grijă unii de ceilalţi, ori de câte ori este posibil. Amintiţi-vă că este un joc şi jucaţi-vă frumos împreună.

Espavo.

Grupul

Copyright 2000 - 2015 Lightworker. www.Lightworker.comlink-external

 
Editura FOR YOUlink-external