Când trebuie să te rupi de ceva distructiv din viaţa talink

 Stă în natura Umană să ne ataşăm de anumite situaţii sau stări cum ar fi un job, o relaţie,  casă, etc pentru că depunem sentimente, facem o mulţime de lucruri menite să ne aducă nouă fericire şi ne este greu să renunţăm deocamdată. Însă nu uitaţi că numai cei care risca câştiga. Eu spun că este foarte adevărata această afirmaţie, pentru că nu poţi să fii fericit decât dacă te rupi de ceea ce este distructiv în viaţa ta.

Să nu uităm că noi oferim atunci când construim ceva şi este foarte important să şi primim înapoi măcar în aceeaşi măsură, pentru că în caz contrar apar frustrarea şi nemulţumirea. Ne gândim la schimbare doar când ceva nu merge bine în viaţa noastră, nu? Foarte rar ne gândim că avem nevoie de ceva mai mult atunci când noi considerăm că deja avem destul, suntem fericiţi şi simţim că mai bine de atât nu poate să ne fie.

Doar noi putem decide când trebuie să ne rupem de ceva şi apoi să o luăm de la început. Liberul arbitru există într-o măsură mai mare decât ne putem noi închipui şi de noi depinde că viaţa noastră să fie una fericită sau nu. Uneori este mai bine s-o luăm de la început decât să ne complăcem în situaţii care nu duc la nimic bun.

Foloseşte psihologia inversă chiar pe tine, şi pur şi simplu împinge-te de la spate şi acţionează. Atunci când vrem să facem ceva automat vom avea o forţă care se opune. Important este că noi să ne înfruntăm această frică şi să fim mai puternici. Dacă nu poţi face asta, pur şi simplu minte-te pe tine însăţi că poţi să faci asta, şi fă ce ţi-ai pus în cap.

Avem obiceiul să ne găsim scuze pentru tot, şi cu cât scopul nostru este mai important pentru noi, cu atât vom găsi mai multe scuze. Trebuie să reţii că tu eşti cel mai mare duşman al tău, şi dacă nu eşti în stare să te baţi cu propriile arme, ar fi bine să nu mai dai vina pe alţii pentru eşecurile tale. Decide chiar din acest moment să înlături din viaţa ta tot ce nu are legătură cu evoluţia ta personală şi spirituală.

Sursa :viaţa,::::: ta">Când trebuie să te rupi de ceva distructiv din viaţa talink-external