Loading...
 

Articles help

Istoria pierduta a medicinei

Istoria pierduta a medicinei

Istoria pierduta a medicinei
Author: admin - (9517 Reads) - Users rating: - /

Istoria pierduta a medicinei.

Exista cercetari stiintifice obiective care au fost ignorate, ascunse si abandonate de catre cei care obtin profituri (uriase) din starea de boala, din bolile noastre.
In ciuda faptului ca sistemul medical actual ucide intre 3 si 6 mii de persoane pe saptamana, in ciuda faptului ca acest sistem trateaza doar simptomele si nu bolile insasi, in ciuda faptului ca tratand o afectiune in maniera sa proprie, acest sistem nu face decat sa creeze noi afectiuni, in ciuda tuturor acestor evidente, desi destul de bine cunoscute oamenilor simpli (ne-specialisti), acest sistem medical (anume concret medicina alopata) se bucura inca de multa popularitate.
De ce oare ?
Pentru ca se bazeaza pe doctrine si credinte "religioase" si nu pe fundamente stiintifice. Si pentru ca medicina alopata este indragita de toti cei care doresc solutii rapide, imediate ("sa nu ma mai doara") si care nu doresc sa se confrunte cu propriile erori de comportament ("am fost infectat cu un virus, de altii, eu nu am nici o vina, sunt o biata victima, Domnule Doctor, scapati-ma de aceste dureri, ca sa-mi pot trai mai departe viata mea de pana ACUM"). Simplu, mult prea simplu. Nu v-ati gandit niciodata la acest lucru ? Iei o pilula si-ti trec durerile. Si poti sa faci mai departe totul ca si pana ACUM! Minunat! Dar si adevarat ?

wrench
Evita 3 greseli principale cand faci rugaciuni

Evita 3 greseli principale cand faci rugaciuni

Evita 3 greseli principale cand faci rugaciuni
Author: Ian Ramon - (11898 Reads) - Users rating: - /

Evita 3 greseli principale cand faci rugaciuni.

Stiai ca:

* Cel putin 84,4% din populatie se roaga la Dumenzeu, insa doar 15% au rezultatele dorite ?

* Un studiu arata ca 70,6% dintre oamenii care se roaga, isi inrautatesc mai mult conditia pe care doresc sa o vindece sau situatia din care doresc sa iasa ?

  • Ca simplu exemplu, ti se pare interesant ca din atatea miliarde de oameni de pe intreaga planeta care se roaga sa nu mai fie saracie si conflicte, totusi exista in continuare saracie si conflicte ? Hmmm gandeste-te pentru cateva momente .

wrench
  • «
  • 1 (current)
  • 2

Câte cărţi spirituale ai citit anul trecut ?


View Results
(Votes: 129)

Traducere

Switch Language