Loading...
 

Articles help

29 iulie - Steaua lui David pe cer

29 iulie - Steaua lui David pe cer

29 iulie - Steaua lui David pe cer
Author: Administrator - (90012 Reads) - Users rating: - /

Pe data de 29 iulie avem pe cercul astrologic un aspect destul de rar dar extraordinar de benefic, denumit Steaua lui David – se formeaza relatii de sextil intre planete, formand o stea cu 6 colturi, alaturi de trigoane si opozitii. Acest aspect ASTRAL extrem de rar este considerat unul dintre aspectele cele mai pozitive care se poate forma pe cer. Anticii asociau acest aspect cu nasterea unui rege. Numele acestei configuratii are legatura cu nasterea regelui David, dar atunci se cunosteau doar sapte planete din care sase au fost aliniate in aceasta configuratie astrala. Pe 7 februarie 1945 s-a format pe cer Steaua lui David, anuntand asfel sfarsitul razboiului. Acest aspect aduce noroc, evenimente propice evolutiei sufletului.

wrench
Cartea inimii - Drunvalo Melchizedek - Elena Cocis

Cartea inimii - Drunvalo Melchizedek

Cartea inimii - Drunvalo Melchizedek - Elena Cocis
Author: Administrator - (26522 Reads) - Users rating: - /

Cartea cuprinde o parte dintre interviurile acordate de Drunvalo Melchizedek, in decursul anului 2012, traduse prin voluntariat si publicate de Editura For You, tot prin voluntariat, cu o contributie majora adusa de doamna Elena Cocis link-external, care a avut si idea.

wrench
Piersicile

Piersicile

Piersicile
Author: Admin - (10946 Reads) - Users rating: - /

Un profesor i-a dat fiecarui student ca tema pentru lectia de saptmana viitoare sa ia o cutie de carton si, pentru fiecare persoana care il supara, pe care nu pot sa o sufere si va trebui sa o ierte, sa puna in cutie cate o piersica, pe care sa fie lipita o eticheta cu numele persoanei respective.
timp de o saptamana, studentii au avut obligatia sa poarte permanent cutia cu ei: in casa, in masina, la lectii, chiar si noaptea sa si-o puna la capul patului.
Studentii au fost amuzati de lectie la inceput si fiecare a scris cu ardoare o multime de nume, ramase in memorie inca din copilarie. Apoi, incetul cu incetul, pe masura ce zilele treceau studentii adaugau nume ale oamenilor pe care ii intalneau si care considerau ei ca au un comportament de neiertat. Fiecare a inceput sa observe ca devenea cutia din ce in ce mai grea.

wrench
Kryon - ADN Revelat

Kryon - ADN Revelat

Kryon - ADN Revelat
Author: Alexandra Grigorescu - (18829 Reads) - Users rating: - /

Kryon - ADN Revelat
Transmis de Lee Caroll - Australia - 20 aprilie 2010
Salutari, dragii mei , Eu Sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Aceasta este o intalnire de familie ; cel putin, acesta este felul in care eu o vad. Este o intalnire pretioasa, pentru ca daca voi ati intelege cu adevarat ceea ce se intampla in acest moment ati fi surprinsi. Asadar, asta pare atat de liniar. Un barbat sta pe o scena, muzica canta si Spiritul vine... si apoi exista veneratia, energia binecuvantata si respectul. Acesta este modul in care vedeti voi .

wrench
  • «
  • 1 (current)
  • 2

Câte cărţi spirituale ai citit anul trecut ?


View Results
(Votes: 115)

Traducere

Switch Language