Loading...
 

Articles help

Piersicile

Piersicile

Piersicile
Author: Admin - (8247 Reads) - Users rating: - /

Un profesor i-a dat fiecarui student ca tema pentru lectia de saptmana viitoare sa ia o cutie de carton si, pentru fiecare persoana care il supara, pe care nu pot sa o sufere si va trebui sa o ierte, sa puna in cutie cate o piersica, pe care sa fie lipita o eticheta cu numele persoanei respective.
timp de o saptamana, studentii au avut obligatia sa poarte permanent cutia cu ei: in casa, in masina, la lectii, chiar si noaptea sa si-o puna la capul patului.
Studentii au fost amuzati de lectie la inceput si fiecare a scris cu ardoare o multime de nume, ramase in memorie inca din copilarie. Apoi, incetul cu incetul, pe masura ce zilele treceau studentii adaugau nume ale oamenilor pe care ii intalneau si care considerau ei ca au un comportament de neiertat. Fiecare a inceput sa observe ca devenea cutia din ce in ce mai grea.

wrench
Kryon - ADN Revelat

Kryon - ADN Revelat

Kryon - ADN Revelat
Author: Alexandra Grigorescu - (14132 Reads) - Users rating: - /

Kryon - ADN Revelat
Transmis de Lee Caroll - Australia - 20 aprilie 2010
Salutari, dragii mei , Eu Sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Aceasta este o intalnire de familie ; cel putin, acesta este felul in care eu o vad. Este o intalnire pretioasa, pentru ca daca voi ati intelege cu adevarat ceea ce se intampla in acest moment ati fi surprinsi. Asadar, asta pare atat de liniar. Un barbat sta pe o scena, muzica canta si Spiritul vine... si apoi exista veneratia, energia binecuvantata si respectul. Acesta este modul in care vedeti voi .

wrench
A fi tu insuti, este cea mai mare si cea mai simpla fericire din lume !

A fi tu insuti, este cea mai mare si cea mai simpla fericire din lume !

A fi tu insuti, este cea mai mare si cea mai simpla fericire din lume !
Author: Ionica Spiridon - (15365 Reads) - Users rating: 6 /
5 (4/80%)
10 (1/20%)

In genere, cel mai dificil de inteles este realitatea faptului ca tu nu esti corpul, el este al tau, se afla in tine, dar tu nu esti el. Tu nu esti mintea, desi ai putea sa dai in judecata jumatate din omenire pentru ca ti-a furat ideile si dreptul intelectual. .. si sa speri in acest fel la o validare de durata ca tu esti mintea, ai putea scrie zeci de carti...tu nu esti mintea. Tu nu esti sufletul, desi ai putea iubi cu o intensitate si frumusete coplesitoare zeci de fiinte umane, ingeri, alte fapturi si fenomene supreme...
Daca, indiferent cat de profund tu te-ai identifica cu continutul corpului (atunci cand simti durere sau oceane de placere), mintii (ideile sau scrierile tale geniale despre orice inclusiv spiritualitate) si sufletului (trairile si starile tale cele mai inalte), daca toate acestea nu te pot defini, nu-ti pot da acel sentiment al prezentei eterne si inseparabile !?.. Cine esti Tu ?

wrench

Câte cărţi spirituale ai citit anul trecut ?


View Results
(Votes: 49)

Traducere

Switch Language