Q&A Drunvalo Melchizedek episodul 13, in dialog cu Carolina CocisDrunvalo: Buna, Carolina, ti‐am citit scrisoarea in care mi‐ai scris ca vrei sa discutam despre diverse subiecte. M‐am hotarat sa ignor aceasta scrisoare; pur si simplu, intreaba‐ma orice, o sa iti raspund cat pot de bine.

Carolina: In primul rand, as vrea sa ne prezentam. Predau seminarul ATIH (n. tr. Awakening the Illuminated Heart ? Trezirea Inimii Iluminate) impreuna cu mama mea, de mai bine de doi ani, iar acum avem un grup de aproape 1000 de persoane care au participat la seminarul sustinut de noi .

Drunvalo: Da am auzit de acest lucru, este minunat, este o adevarata performanta!

Carolina: Multumim, suntem foarte onorate si emotionate si noi de acest lucru.

Drunvalo: Stiti, pe vremea seminarului Flower of Life am avut 375 de profesori care erau autorizati sa conduca acest seminar, dar 15 profesori au avut mai multi elevi decat toti restul impreuna. Asta este, unii stiu sa faca mai bine aceasta activitate, altii mai putin bine. Voi sunteti dintre cei care reusesc sa o faca mai bine.

Carolina: Multumesc, suntem foarte onorati. Vreau sa stii ca traducem din limba engleza in limba romana toate materialele, informatiile care provin de la tine, fie ca sunt interviuri, articole, Q&A, sau orice alt tip de comunicare..., le discutam, facem meditatii cu tematica acestor informatii. le traducem in limba romana si le raspandim in toata tara. Le postam si pe grupul nostru, pentru a fi accesibile celor 1000 de membrii ai grupului, urmarim foarte atent tot ceea ce faci. Totodata materialele traduse ajung si pe newsletterul editurii care ti‐a publicat cartile in limba romana (editura For You), si asa informatiile ajung la mii de oameni, aici, in Romania. Esti foarte bine primit in Romania si iti multumesc ca ai acceptat sa facem impreuna, acest episod de Q&A.

Drunvalo: Nu stiu cum o sa ajung in Romania, din cauza varstei imi este din ce mai greu sa calatoresc, dar Romania este unul dintre locurile in care doresc sa ajung, asa ca acest lucru este posibil. (n. tr. aplauze din grupul Carolinei).

Carolina: O sa consider acest episod de Q&A, ca si cum ai fi venit in Romania.

Drunvalo: Multumesc, dar eu tot mai doresc sa ajung la voi.

Carolina: Esti oricand binevenit!

Drunvalo: In raspunsurile la intrebarile voastre vreau sa mai adaug ceva . referitor la munca mea de pana acum; ceea ce mi se intampla acum, atat in viata personala cat si in ceea ce priveste opera mea, ... mi se intampla cele mai minunate lucruri. Nici nu se compara cu perioada seminarului Flower of Life. Invat si eu niste lucruri, care stiam ca sunt adevarate. Sunt foarte atras de aceste lucruri, la fel ca pe vremea cand mi‐am intalnit prima data ingerii; pur si simplu, mi s‐a oprit mintea. Vin acum informatii de pe tot globul. Am, de exemplu, acces la niste cercetari care se fac deja de 45 de ani, cercetari foarte bine secretizate. Si mi se deschid diverse portite de acces la diverse proiecte, accesand o parte din informatie.

In primul rand, este vorba despre informatii pe care oamenii de stiinta le considera ca adevarate, dar nu stiu sa le explice. Partea de informatie pe care oamenii de stiinta nu o deslusesc este insa preluata de cei de la HeartMath. Acestia din urma sunt in stare sa demonstreze aceste lucruri. Am descoperit lucruri noi, chiar si in ultimele doua zile. Foarte simplificat, in momentul cand bate inima, aceasta produce o cantitate foarte mica de electricitate. Acest fenomen este de natura chimica: sunt trei substante chimice la al caror stimul, la nivelul celulei, se produce o mica scanteie ce controleaza ritmul inimii, dupa care apare instantaneu, puternicul camp magnetic din jurul corpului. Oamenii de stiinta reusesc sa observe doar aceasta mica scanteie. Este un camp de 5000 de ori mai puternic decat orice alt camp generat de creier sau orice organ al omului. Conform legilor stiute ale fizicii, ar fi nevoie de o cantitate mult mai mare de electricitate, pentru a se genera un camp magnetic atat de puternic. Pana acum, nimeni nu a explicat acest lucru. Noi cred ca am reusit sa gasim explicatia. Cred ca am descoperit de ce este in stare o singura celula a omului. Pentru cei implicati este o noutate importanta, pentru ca aceasta descoperire ne va accelera foarte mult drumul catre dimensiunile mai inalte. Urmeaza sa apara o carte pe aceasta tema.

Producerea campului magnetic al inimii este consecinta mai multor conditii concurente. In anumite conditii qi‐ul pur / prana care circula prin canalul pranic se transforma in electricitate. In tubul pranic, prana circula in sens descendent, iar electricitatea se misca in sens ascendent. Curentii de tip Berkeley stim ca pot sa curga in ambele sensuri. Oamenii de stiinta au masurat si au constatat acest lucru, doar ca nu sunt in stare sa explice fenomenul. Asta facem noi ? ne bazam pe stiinta si o corelam cu stiinta MerKaBei. Din cate stiu eu, dintre toti savantii, inginerii, matematicienii care cerceteaza acest fenomen, unul singur cunoaste si stiinta MerKaBei, iar acesta avanseaza mult mai repede decat ceilalti. Acesta este avantajul nostru ‐ cunoastem fenomenul campului magnetic creat in jurul omului, care, la randul lui, este similar cu campurile din jurul planetelor, stelelor, galaxiilor.

Carolina: Ce legatura au toate acestea cu merkaba noastra, a omului?

Drunvalo: Ceea ce se invata la seminarul ATIH (Awakening the Illuminated Heart ? Trezirea Inimii Iluminate) sunt elemente de baza, necesare pentru a putea studia si acesti curenti Berkeley. Am descoperit acest lucru, recent. La noul seminar (n. tr. seminarul „The way to do is to be″ ? noul seminar pe care il conduce Drunvalo) am permis pana acum accesul si celor care nu au absolvit ATIH‐ul, am considerat ca lucrurile vor functiona si asa, dar m‐am inselat. Ar putea sa functioneze pentru practicantii avansati ai budismului de tip tibetan. Acum, absolvirea ATIH‐ului este o conditie necesara pentru participarea la noul seminar. Pentru a participa cu succes la seminar, trebuie sa ai bazele invatate la ATIH. La aceste cunostinte baza, in timpul acestui seminar, se adauga o alta cunoastere, o cunoastere mult mai adanca. Aceasta cunoastere in sine nu este foarte complicata. Complicata este insa folosirea / implementarea acestei cunoasteri, pentru ca trebuie sa cunosti in ce mod si unde sa te deplasezi in interiorul propriului corp, pentru a avea anumite rezultate, pentru a realiza anumite lucruri.

La fel, nici cand se formeaza o galaxie nu poti vedea fluxul acestor curenti Berkeley, decat destul de tarziu, cand acesta se maturizeaza, cand fiintele din aceea galaxie invata cum sa il genereze la nivel galactic, tot asa cum acea celula din noi face acest lucru pentru noi. Se repeta aceeasi miscare a energiei, pe mai multe nivele, fie ca ne indreptam atentia asupra nivelului atomic, fie la nivel macro, acelasi lucru se intampla la nivele / dimensiuni diferite. Din acest motiv, pentru ca stapanim stiinta MerKaBei si intelegem miscarea energiei in interiorul / in jurul corpului nostru ? informatie care savantilor le lipseste ? putem avansa mult mai repede, putem prezice urmatorul pas. Oamenii de stiinta sunt nevoiti sa apeleze la stiinta conventionala. Trebuie sa masoare, sa cerceteze totul, le‐a luat 45 de ani sa ajunga la cunoasterea de astazi, iar noi am avansat mult mai repede, bazandu‐ne pe stiinta MerKaBei ? in sase luni am realizat ceea ce lor le‐a luat 45 de ani. Asta pentru ca intelegem efectele pe care MerKaBa o are asupra corpului nostru.

Carolina: Ce crezi ca se va intampla in aceasta ultima parte al anului 2014? . usor, usor avansam catre partea finala a acelei ferestre a timpului..

Drunvalo: Personal cred ca trebuie sa asteptam pana in ultima clipa. Exista de mult timp un dialog cu Mama Pamant, acesta a inceput inca din 1999. Convingerea mea personala este ca Mama Pamant controleaza situatia si incearca sa ne puna la dispozitie cat de mult timp posibil. In mod normal, ea trebuia sa treaca in dimensiunea a patra, inca in anul 1999; putea sa o faca, dar a mai amanat acest pas. Totul se petrece in perfecta ordine. Nu cred ca se va intampla acest lucru, in acest an, nici macar in prima jumatate a anului viitor. Din cate observ eu, Mama Pamant va astepta pana in ultima clipa. Noi nu putem sa facem altceva decat sa ne pregatim si sa asteptam. Cand va veni timpul, totul se va intampla foarte repede. Va trebui sa stim ce avem de facut; cel mai probabil, internetul si alte tipuri similare de comunicatie nu vor mai functiona. Probabil ca vom dezvolta, pana atunci, un alt tip de comunicatie. In prima parte a anului 2015 vom sti mai exact de ce anume avem nevoie si vom transmite informatia si catre voi, pentru ca sa o asimilati si sa o raspanditi mai departe.

Sa ne intelegem, scopul nostru nu este neaparat ca aceste informatii sa ajunga la toata lumea. Tintim cu aceste informatii anumiti oameni, la acestia sigur va ajunge toata informatia necesara. Sa nu va ingrijoreze faptul ca informatia nu ajunge la toti cei 7,1 miliarde de oameni. Si ei vor trece prin procesul de inaltare, doar ca acesta va fi altul decat cel prin care vom trece noi.

Stiu ca sunt vremuri grele, vremuri extreme pentru noi. La un moment dat nu ne vom gandi decat la supravietuire. Dar merita sa facem toate eforturile; ceea ce ne asteapta este ceva foarte frumos. Voi, cei care ati facut ATIH‐ul, nu trebuie sa faceti altceva decat sa faceti ultima intoarcere de 90 de grade. Aceea meditatie rezolva problema la nivel personal. La ceea ce lucram rezolva problema la nivel global ? pur si simplu, constiinta Pamantului va fi reconectata cu Universul. Universul este si acum conectat cu noi. Stie exact ce ni se intampla. Noi nu stim ce i se intampla Universului, in intregime, nu vedem inca situatia completa. Vrem ca macar cateva persoane sa invete sa perceapa Universul in intregimea lui. Iar acest lucru va ajuta fiecare fiinta de pe Pamant. Nici macar eu nu am crezut ca o sa reusim sa ajungem la acest nivel. Nu am crezut ca omul va fi in stare sa faca acest lucru. De obicei, ca sa ajungi la acest nivel, ai nevoie de foarte mult timp, nu se intampla asa de repede. Doresc ca voi, profesorii de ATIH, sa participati cat mai repede la seminarul in care o sa explicam aceste lucruri, pentru ca nu stiu cate astfel de seminarii vom avea timp sa organizam. Nu ajunge doar sa cunosti aceste lucruri. Simpla cunoastere a lor este ceva extraordinar, dar pentru a avea efect, va fi nevoie ca aceste cunostinte sa fie integrate in fiecare respiratie, in tot corpul, sa faca parte integranta din corpul vostru energetic. Incercam sa transmitem aceste informatii catre voi. Chiar si cunoscand ceea ce am descoperit pana acum este un lucru bun, ramane foarte putin de adaugat la informatia actuala. Credem ca in seminarul din octombrie vom fi in stare sa va transmitem informatia completa. Seminarul din octombrie (n. tr. ‐ The way to do is to be) va aduce informatia mai completa decat in primele doua seminarii de acest fel, va fi mai multa informatie transmisa, mult peste ceea ce a oferit vreodata Flower of Life sau ATIHul ? cunoasterea dobandita va fi mult mai cuprinzatoare, informatiile vor deveni mult mai cristalizate. Vom ajunge la un nou nivel, cunoasterea va fi mult extinsa. Fie ca vei observa fie ca nu, vei ajunge sa fii conectat cu absolut toate formele de viata, ceea ce va deschide noi posibilitati, intregii omeniri.

Intreaga lume stiintifica este entuziasmata de actualele descoperiri, pentru ca membrii lor intuiesc in ce directie ii duce aplicarea acestor descoperiri, dar inca nu stiu sa asambleze toate aceste noi informatii. Aici intervine stiinta MerKaBei, noi suntem cei care punem fiecare mica informatie la locul sau. Fara a cunoaste stiinta MerKaBei, le‐ar lua sute de ani ca sa asambleze toata informatia. Totusi, in acesti 45 de ani de cercetari, ei au descoperit si ne‐au oferit lucruri importante, care ne‐au scutit pe noi de efortul necesar de a le afla prin meditatie.

Intoarcerea de 90 de grade este suficienta, dar noi ajungem la un nou nivel de care oamenii de stiinta nu au avut cunostinta, in timp ce curentele spirituale le‐au considerat din totdeauna ca adevarate, desi nu au avut cum sa demonstreze validitatea acestor informatii ? noi reusim sa demonstram aceste adevaruri ale spiritualitatii.

Oamenii vor avea acces la nivele foarte inalte ale existentei, care pana acum nu au fost accesibile fiintei umane, fara sa fie nevoiti sa isi paraseasca corpul. Vom ajunge sa fim asemenea maestrilor inaltati, doar ca ne vom pastra corpurile fizice. Iar in aceasta stare, veti atinge nemurirea, va veti pastra corpurile si nu veti mai fi nevoiti sa schimbati locatia/locul unde existati. Veti deveni foarte importanti pentru Mama Pamant, pentru ca ea va putea sa comunice prin voi si prin altii care inteleg aceste lucruri, cu ceilalti oameni, pentru a le transmite toata aceasta cunoastere. Ar fi minunat si daca macar 1000 de oameni ar ajunge in aceasta stare. De exemplu, daca tu, Carolina, ai putea sa ii inveti pe toti 1000 de elevi ai tai si acestia ar practica, ai putea face toate lucrurile de care Mama Pamant are nevoie sa fie facute.


backward_step backward page:1/2 forward forward_step