Intrarea Pamantului in Centura Fotonica VioletEgo-ul vostru va fi transformat intr-o noua stare de a fi. Ego-ul vostru nu va disparea, el pur si simplu va trece pe bancheta din spatele procesului vostru de gandire, iar voi veti incepe sa vedeti lumea cu ochi diferiti.

Veti incepe sa simtiti schimbarile in cei din jurul vostru, veti observa ca, intr-adevar, frecventa lor s-a schimbat. Pentru ca, pe masura ce dominatia ego-ului este egalata si potolita de noile energii ale timpurilor care vin, ei vor renunta la puterea ego-urilor lor si vor permite sinelor lor mai inalte sa preia controlul a ceea ce ei sunt.

Si astfel, vehiculele voastre vor opera mai degraba din punctul de vedere al sinelor voastre mai inalte decat al ego-ului. Din acest punct de vedere veti fi in masura sa va vedeti vietile pe care vi le-ati creat, sa evaluati directia in care mergeti si sa va ajustati frecventa pentru a va alinia cu noua cale pe care o alegeti.

Veti fi capabili sa va vedeti vietile fara nici un atasament fata de planul material, fara nici un atasament fata de ceea ce voi sunteti. Pentru ca temporar veti uita cine credeti ca sunteti si vi se va permite sa va vedeti vietile ca si cum ar fi o vizionare pe care o faceti din salasurile ceresti ale sinelor voastre mai inalte. Ca si cum ati experimenta ceea ce in lumea voastra este cunoscut sub numele de "experiente din apropierea mortii" fara a simti vreo durere sau suferinta. Pentru ca starea meditativa in care voi toti veti intra, o stare de hibernare daca vreti, va permite mintii voastre umane fizice sa opereze cu un set diferit de acorduri, ridicandu-va astfel literalmente sufletul din corp pentru a va recunoaste si rectifica scopurile fiintei voastre.

Veti fi intampinati de ghizii vostri si ei va vor ajuta in vizualizarea vietii voastre si sa faceti diferite ajustari ale trecutului pe care voi l-ati experimentat. Si in momentul in care acest lucru se va petrece, vi se va permite si veti fi ajutati in plan eteric sa va intoarceti la punctele dureroase si sa eliberati vechile tipare de gandire. Acest lucru va avea loc in mod spontan, aleatoriu, pe masura ce deveniti constienti de ghizii vostri, pe masura ce deveniti constienti de spatiul din jurul vostru, pe masura ce permiteti cu adevarat ca aceasta conexiune sa fie stabilita.

Si cand o astfel de conexiune se stabileste si calatoriti inapoi in timp la aspectele voastre pe care intr-adevar voi le-ati creat pentru sinele voastre, acestor aspecte li se va permite apoi sa fie eliberate. Si apoi, dupa ce v-ati luat la revedere de la ele, ego-urile voastre vor fi puse intr-o stare de hibernare din care vor fi activate numai cu aprobarea sinelor voastre mai inalte. Pentru ca noua era in care ati intrat cu totii nu va permite ego-ului sa stea pe scaunul din fata si sa conduca ci va monitoriza cu grija gandurile si actiunile voastre ajustandu-va curgerea energiei pe parcursul zilei voastre.

Veti incepe sa observati diferite modificari ale dispozitiei voastre, in psihicul vostru, prin care vi se va cere sa inlocuiti gandurile trecutului cu gandurile din ACUM. Veti descoperi ca sunteti putin confuzi din cauza senzatiiilor si informatiilor pe care le veti primi.

Cu toate acestea, totul face parte dintr-un proces de integrare a noii temelii a principiilor nou formate. Pentru ca tot ceea ce noi discutam cu voi a fost intr-adevar decretat de catre sinele voastre mai inalte, si, ca atare, vehiculele voastre sunt pur si simplu aliniate cu ceea ce a avut loc deja. Sinele voastre mai inalte au solicitat aceste schimbari si, prin urmare, voi le experimentati si le veti experimenta chiar in timp ce noi vorbim.

Sa stiti ca aceasta este o stare naturala de progres de la lumea pe deplin materiala si solida intr-o lume mult mai lichida si fluenta a fiintei voastre. Veti incepe sa observati schimbari fizice in corpurile voastre pe masura ce structura voastra devine mult mai lichida si mai eterica, pe masura ce intrati tot mai adanc in coridorul ascensiunii.

Ascensiunea va continua si va va aduce in cele din urma in punctul fara de intoarcere. Punctul din care nu veti mai fi in masura sa va intoarceti la soliditatea lumii pe care ati cunoscut-o candva. Prin urmare, multi dintre voi vor experimenta pierderea si goliciunea pe masura ce va veti lua la revedere, odata si pentru totdeauna, de la experienta trei dimensionala.

Toate acestea trebuie sa fie primite de catre vehiculele voastre in etape, deoarece in acest moment din timp nu este pur si simplu posibil ca vehiculele voastre sa fie transformate peste noapte intr-o noua stare a fiintei.

Asa ca voi veti continua sa functionati in ambele frecvente, miscandu-va in mod constant de la un capat la altul al spectrului. Sa stiti ca voi toti veti fi martori la schimbarile interne si externe si sa stiti ca ati fost foarte bine pregatiti pentru a face fata conditiilor si schimbarilor necesar a avea loc in interiorul si exteriorul vostru.

Toate se petrec in conformitate cu planul divin care a fost, intr-adevar, predestinat si stabilit de catre toti cei care citesc aceste mesaje. Asa ca, va cerem sa acordati atentie indemnurilor venite de la vehiculele voastre, sa acordati o atentie grijulie psihicului fiintei voastre. Acordati o atentie sporita ghidarii pe care o primiti. Pentru ca vietile voastre nu vor mai fi niciodata la fel. Calea voastra nu va mai fi aceiasi, pentru ca sarcinile voastre de a actiona ca faruri de lumina vor creste tot mai mult. Veti fi atrasi de noul set de realitati, tipare de gandire si moduri de a fi.

Sa stiti ca noi suntem alaturi de voi pregatiti sa va ajutam in tot ceea ce sunteti. Sa stiti ca va iubim in mod neconditionat. Sa stiti ca mergem cu voi umar langa umar, tinandu-va de mana. Sa stiti ca ne puteti chema oricand doriti. Sa stiti ca asa este. Pentru ca asa este.

Asta este tot ce avem pentru voi acum. Va iubim. Suntem alaturi de voi. La revedere deocamdata.
 


Mesaj primit prin Anna Merkaba

Sursa : Intrarea Pamantului in Centura Fotonica Violetlink-external