Meditatie Planetara SaptamanalaChemare la meditatie: a venit vremea pentru noi toti de pe suprafata planetei, cu toate diferentele existente, sa atingem un nou grad de unitate si cooperare si sa ajutam in transformarea planetei.
Prin urmare, fortele Luminii cer tuturor grupurilor de meditatie de pe planeta, sa se adune impreuna ca sa creeze un puternic camp de energie pozitiva.
Ideea este sa avem o meditatie globala, o data pe saptamana, in acelasi moment, in care toate grupurile si persoanele individuale pot face meditatia in felul lor.
Daca toti meditam in acelasi timp, se creeaza un foarte puternic camp, cu o rezonanta coerenta, care intr-adevar ar incepe sa transforme realitatea noastra colectiva.
Studii stiintifice au confirmat efectele pozitive ale meditatiei in masa asupra societatii umane, deci fiecare participant in aceasta meditatie poate de fapt sa ajute in transformarea globala a umanitatii.
Imaginati-va puterea tuturor acestor initiative de meditatie, combinate impreuna, in acelasi timp, saptamanal !
Singurul lucru de facut era sa potrivim timpul perfect si ora potrivita pentru Meditatia Planetara a fost determinata la 3 pm GMT (6pm / 5 pm ora Romaniei, program vara / iarna), in fiecare duminica.


Poti trimite acest video la toate grupurile de meditatie pe care le cunosti!
Actualizari despre Meditatia Planetara Saptamanala: http://2012portal.blogspot.com/
Link eveniment facebook: https://www.facebook.com/events/823519321026808/