Chemarea la actiune - Inelia BenzPe intreg parcursul vietii mele si cu grade diferite, am simtit, ca si alte persoane sensibile, frica colectiva, durerea si suferinta de pe planeta simtita de oameni, ca si de animale si natura.Toti oamenii, animalele, toate plantele, toti copacii. Este atat de multa durere, atat de multa suferinta, atat de multa violenta. O simt pe toata. O aud pe toata. In fiecare minut din fiecare zi. Nu se opreste niciodata. Nu pot sa o suport. Si este din ce in ce mai puternica pe masura ce elitele isi folosesc toate uneltele pentru a o creste.
Acei barbati si femei care lucreaza in abatoare, care taie padurile tropicale, foreaza dupa petrol si ne distrug mediul, creatorii razboaielor. Acei barbati si femei care tortureaza si omoara milioane de oameni, animale si copaci in fiecare zi. Aceia care cred ca animalele si copacii nu simt durere, frica si teroare, sau savureaza provocarea acestora. Aceia care trimit atacuri psi si fizice asupra altora.
Cu ani in urma, am avut un ciobanesc german, care si-a prins laba intr-o poarta de metal de langa casa. Cainele avea o durere mare cand am ajuns eu acasa. Dadea sa muste la oricine incerca sa se apropie in timp ce se lupta sa se elibereze.M-am dus pana la el si l-am tinut ferm, dar pentru a-i elibera laba, a trebuit sa-mi pun mana intre fata lui si poarta. Cand am facut acest lucru, a muscat adanc in bratul meu stang - i-am tras laba afara, ceea ce l-a durut si mai mult. Dupa ce a fost eliberat, il durea inca destul de tare si a incercat sa ma muste din nou. I-am tinut gura inchisa, si l-am impins la pamant, cu fermitate, spunandu-i astfel (in limba lui), ca asta nu se face. S-a calmat si am putut sa-i dau drumul, stiind ca nu-i va mai musca pe cei din jurul. In momentul in care s-a "schimbat", am stiut amandoi ca s-a terminat. Desi inca in durere, a devenit prietenos si "mahnit" pentru ce s-a intamplat.
Dupa cum a declarat Bill Ryan in articolul nostru comun: "Morala povestii? Oamenii, de asemenea, lovesc cu manie si violenta, pentru ca sunt in mare durere si frica."
As vrea sa-i tin pe toti in bratele mele. Pe toti. As vrea sa le arat ca sunt iubiti si ca sunt in siguranta. Toti criminalii, toti violatorii, toti macelarii focilor, balenelor si delfinilor, toti lucratorii insetati de sange din abatoare, creatorii de razboaie, toate fiintele implicate in atacuri psi. Si toti acei indivizi care, in durerea si frica lor, dezlantuie spre mine personal, pe internet, cu ura si manie, cuvinte otravitoare si amenintari cu moartea.
Cum ajungem la acei oameni care au labele blocate in portile durerii si suferintei, fricii si necazului, care se dezlantuie la toata lumea din jurul lor. Care au trait atat de mult in acest fel incat acum incepe sa le faca placere suferinta altora?
Nu este vorba despre cine e de vina. Da, ne asumam responsabilitatea de a minimiza durerea si suferinta altora, prin actiunile noastre. Putem face totul pentru a manca carne de la fermele mici, producatori ecologici care-si iubesc animalele. Da, putem cumpara mobilier din surse de lemn regenerabile, haine de la fabricile care nu exploateaza oameni. Dar ce ne facem cu producatorii de frica si durere? I-am putea tine in campul nostru de lumina, si sa-i permitem Gaiei sa-si faca treaba. Ca "singularitate" - sunt doar o persoana. Dar NOI suntem multi.
Daca vom dedica 10 minute pe zi pentru a-i tine pe acesti oameni in lumina noastra colectiva, putem produce o schimbare uriasa pentru ei si pentru noi. Dupa 10 minute, haideti sa ne concentram pe compasiunea si iubirea a milioane de lucratori si luptatori in lumina de pe planeta, fratii nostri, astfel incat puterea noastra colectiva sa creasca - facandu-ne pe fiecare din noi mai capabil de a-si realiza munca colectiva.
Simt de asemenea iubirea, lumina si compasiunea a miliarde de oameni din intreaga lume. Toti parintii care-si tin noul-nascut cu uimire si iubire profunda, toti cei care o privesc pe Mama Pamant cu veneratie pentru ca simt puterea si compasiunea ei. Simt, de asemenea, milioane de lucratori si luptatori in lumina facand sarguinciosi zi de zi acte de iubire altruista si de compasiune pentru a aduce lumina si altora de pe planeta. Pentru fiecare criminal exista 10 de vindecatori, pentru fiecare abuzator de animale, sunt o mie care trateaza animalele cu respect si egalitate. Pentru fiecare creator de razboi, exista milioane dintre noi care nu sunt de acord cu acel joc anume.
Daca nu as fi simtit LUMINA nu as fi fost in viata astazi. Mama Pamant a cerut asistenta si noi, toti, suntem raspunsul la aceasta chemare.Sursa :Chemarea la actiune - Inelia Benzlink-external