Kryon despre importanta campului magnetic al Pamantului - Implantul de neutralizarelink


Campurile magnetice sunt deosebit de semnificative biologiei voastre! In plus, campurile magnetice pot afecta si afecteaza constiinta voastra spirituala. Campul magnetic al planetei voastre este necesar pentru sanatatea voastra si este foarte bine ajustat ca sa se potriveasca cu planul vostru spiritual.

 

Campul magnetic al planetei voastre a fost plasat foarte precis pentru a servi la sanatatea si la lectiile voastre. Uitati-va in jur. Ce alte planete mai cunoasteti care sa aiba campuri magnetice? Magnetismul nu este o forta naturala. A fost plasat acolo cu grija si cu intentie. Voi nu ati reusit inca sa va departati indeajuns de planeta pentru a realiza acest lucru, dar cand o veti face, va trebui sa purtati cu voi un camp care sa va sustina sanatatea si echilibrul psihic. Aceasta este baza structurii umane. Daca descoperiti o alta planeta cu camp magnetic, acesta este un prim indiciu ca exista viata pe ea, sau ca va avea, sau a avut viata la un moment dat.

 

De mult timp ati descoperit ca baza proceselor de ganduri ale mintilor voastre sunt electrice si ca atare au proprietati magnetice. Voi mai stiti ca intreaga voastra biologie, de la nervi si pana la muschi, are o functie electrochimica. Fiecare organ din corpul vostru este “echilibrat” magnetic (polarizat) si este sensibil la campurile externe. Bolile de creier, tiroida, inima, rinichi si glande suprarenale implica o disfunctionalitate magnetica.

 

IMPLANTURI SI AMPRENTE- Implantul de neutralizare.

V-am mai vorbit si cu alte ocazii despre implanturile cu care veniti atunci cand va nasteti. Implanturile sunt restrictori, blocheaza spiritual, adica opresc entitatea voastra spirituala de a avea un rol activ. Ei sunt dati la nastere si nu se schimba niciodata, decat daca cei in serviciu le schimba. Cel mai mare set de implanturi cu care veniti sunt de fapt “amprente” pe care le aduceti cu voi din viata/vietile anterioare. Acestea includ karma, predispozitiile astrale, lectiile de viata (legate de karma), tiparele de campuri magnetice (culorile aurei), karma astrala si multe altele. Totodata, fiecare om are echilibre de polaritate ce sunt distinctive pentru lectiile individuale ce urmeaza a fi invatate.

 

O NOUA PUTERE EXTRAORDINARA

Pentru voi toţi, avem informaţii noi de foarte mare importanţă: voi aveţi ACUM puterea de a vă transmuta aceste amprente. Niciodată până ACUM acest lucru nu a mai fost disponibil vreunui om; doar dacă ei au sosit pe planetă fără nici un implant şi fără nici o amprentă, aşa cum a fost Iisus. Aceasta l-a făcut pe el mult mai diferit faţă de ceilalţi oameni. El s-a aflat aici ca maestru, pentru a instrui. El a ştiut lucrul acesta. El a simţit emoţiile, suferinţa, ego-ul şi oboseala, ca şi ceilalţi oameni, dar el nu a avut un set de implanturi care restricţionau Vălul. Noua voastră putere de a vă transmuta amprentele are un impact profund atât în viaţa voastră personală, cât şi în cea profesională. În primul rând, trebuie să înţelegeţi ce înseamnă aceasta şi cum o puteţi avea şi păstra. În al doilea rând, trebuie să realizaţi ce efect va avea asupra muncii voastre.
Voi încerca să clarific puţin această nouă informaţie. Voi aţi câştigat un atribut nou, foarte puternic, ce este direct legat de manifestarea voastră în planul Pământului. Ajustarea grilei magnetice pe care am terminat-o de curând este o "strângere de mână"/ "felicitare" pentru realizarea voastră.
Am ACUM veşti extraordinare pentru toţi cei care sunt echilibraţi.
Cum v-ar plăcea să vă ştergeţi toată karma cu care aţi avut de-a face toată viaţa?
V-ar plăcea ca aura voastră să fie de culoare albă, aşa cum a fost aura lui Iisus, sau v-ar plăcea să fiţi eliberaţi de un atribut bine stabilit?
V-aţi săturat de semnul vostru astrologic?
V-aţi plictisit să tot învăţaţi lecţiile vieţii?
Aceste întrebări sunt extrem de semnificative!
Karma este responsabilă pentru problemele de sănătate, fricile inexplicabile şi necazurile, este responsabilă pentru problemele financiare, disfuncţionalitatea relaţiilor umane şi nereuşitele profesionale. Karma, totodată, aduce prosperitate, sănătate, înţelepciune, manifestare şi abundenţă (aşa de puternică este dualitatea!). Totodată, foarte important este locul în care vă aflaţi, oamenii cu care lucraţi, pentru că toate acestea fac parte din sistemul vostru de grup karmic. Totodată, ceva ce nu este foarte înţeles pe Pământ, este karma astrală. Nu toţi vă încarnaţi de fiecare dată pe Pământ. Sunt mulţi dintre voi care vin şi pleacă spre alte colţuri ale universului, cu diferite seturi de parametri de învăţare. De multe ori această karmă astrală este foarte densă. V-ar plăcea să fiţi liberi de această amprentă? Ce înseamnă de fapt a fi liber?
Aşa cum am mai spus, sănătatea este direct legată de karmă. Toate bolile, disfuncţionalităţile şi dezechilibrele sunt direct legate de amprenta karmică. Fără aceasta voi nu aţi avea nici un fel de probleme de sănătate.
Organismele ce produc bolile au anumite părţi care sunt speciale. Acestea au prelungiri şi proeminente ce "caută" în corpul uman prelungiri şi depresiuni opuse (complementare), cu sisteme similare. Ca o cheie într-o broască, dacă prelungirile şi depresiunile se potrivesc de la organismul ce produce boala la organismul uman, atunci boala se ataşază şi începe să se dezvolte. Un implant major vă poate schimba broasca, deci poate schimba abilitatea cheii de a intra în broască - şi atunci va avea loc vindecarea şi echilibrul. Gândiţi-vă la acest implant ca la un "închizător"/blocaj împotriva bolilor.
În noua energie aveţi posibilitatea de a vă vindeca asa cum nu aţi mai avut-o vreodată!
Datorită noii energii de iubire, voi aveţi ACUM posibilitatea de a vă revendica această putere şi veţi putea sări peste toată karma voastră direct spre un loc de neutralitate. Această neutralitate desfiinţează procesul dualităţii, şterge nevoia de lecţii, îşi asumă un statut de absolvire şi oferă o putere extraordinară. Această nouă putere vă va fi necesară pentru a vă realiza munca de transmutare a planetei Pământ.
Pământul va avea nevoie de mulţi dintre voi care să facă acest pas; altfel nu va fi suficientă putere, ce este necesară muncii voastre. Statutul de absolvire nu mai este asociat ACUM cu părăsirea planetei. După ce veţi trece la acest nou statut, veţi fi diferiţi. viaţa voastră se va schimba şi vă veţi simţi diferit. Toate schimbările vor fi până la urmă pozitive, dar ca la orice schimbare va fi o perioadă de acomodare. După această perioadă de ajustare veţi fi tot voi, dar fără nici o amprentă trecută şi fără nici o amprentă de viitor. Vă vor fi necesare înţelepciunea, acceptarea, toleranţa şi iubirea.
Personalitatea vă poate rămâne neschimbată, dacă doriţi lucrul acesta. Cele mai bune părţi din viaţa voastră vor rămâne ale voastre. Acele părţi pe care v-aţi dorit întotdeauna să le schimbaţi, le puteţi ACUM schimba. Aici este puterea!
Veţi avea ACUM o cale directă spre sursa unică de iubire, iar aceasta se poate realiza doar prin statutul de absolvire. Iisus a avut acest statut şi v-a vorbit despre el. V-a mai spus că voi aveţi puterea de a obţine acest statut, pentru a fi la fel ca el. Iată-l! Şi aveţi nevoie de el pentru a schimba Pământul. Totodată, vieţile voastre se vor prelungi şi veţi trăi mai mult. procesul de îmbătrânire va încetini, iar bolile nu se vor mai putea lipi de voi. Nu veţi mai fi afectaţi în nici un fel de energiile din jurul vostru. Nu veţi mai absorbi negativitatea, ci în schimb veţi transmite energie pozitivă oriunde veţi merge, într-un sens mai mult agresiv decât protector. Mâncărurile la care înainte eraţi alergici, sau de la care vă îmbolnăveaţi, nu vă vor mai afecta. Încă veţi mai avea de-a face cu nutriţia sănătoasă, dar acele lucruri care vă afectau înainte nu vă vor mai afecta, decât dacă doriţi lucrul acesta. Accidentele vor scădea, iar abundenţa va curge după cum e nevoie.
Sună fantastic? Poate că nu credeţi. Aflaţi lucrul acesta: cuvintele de pe această pagină sunt pentru tine! Nu le citeşti din întâmplare. O situaţie corespunzătoare a permis ca aceste rânduri să ajungă la tine, iar ACUM ai responsabilitatea de a acţiona, sau de a nu acţiona! Indiferent de hotărârea pe care o vei lua, viaţa ta se va schimba, pentru că ai descoperit adevărul.
.
DE CE NU L-AŢI VREA?
Personalitatea vi se va schimba. În sens universal, aceasta va fi în bine, dar vă va face să păreţi diferit de ceilalţi. O persoană care se enervează pe voi nu va declanşa în voi nici un fel de reacţie de mânie, dar în acelaşi timp veţi pierde o parte din voi care a devenit foarte confortabilă. Pacea este naturală; dar poate să vi se pară plictisitoare, dacă aţi avut o viaţă plină de intensitate şi dramă, sau dacă obişnuiaţi să vi-o creaţi singuri!
Cea mai mare tentaţie va fi una la care nici nu vă gândiţi: veţi putea pleca fără să vă pară rău. Veţi putea dispărea pur şi simplu. De ce să staţi să lucraţi când vi se permite să plecaţi? Răspunsul este evident: deodată aveţi posibilitatea de a rămâne şi de a vă folosi puterea pentru a schimba planeta. V-am mai spus şi cu alte ocazii că voi sunteţi unele dintre cele mai preţuite entităţi! Voi sunteţi LUPTĂTORII Luminii (THE WARRIORS OF THE LIGHT)! Noi, cei care ne aflăm în serviciu, vă onorăm şi vă iubim nespus pentru munca voastră! Va veni o zi când veţi fi din nou în partea aceasta a vălului, iar absolvirea voastră va fi cea mai glorioasă. Când vă veţi întoarce în sfârşit, veţi avea din nou o înţelegere completă a ceea ce aţi făcut voi pentru Univers şi cum faptele voastre ne-au ajutat pe noi toţi.
Grupul karmic cu care sunteţi nu va mai fi legat de voi. Aceasta poate fi cel mai dureros aspect pentru mulţi dintre voi. Mulţi dintre prietenii, sau chiar partenerii voştri, pot să vă părăsească. Pentru ei sunteţi schimbaţi şi nu mai sunteţi cei dinainte, chiar dacă ACUM sunteţi mai tolerant şi mai înţelegător. Nu vă lăsaţi induşi în eroare de ceea ce le spun buzele sau ochii. La nivel celular, absolut orice persoană cu care intraţi în contact recunoaşte şi sărbătoreşte schimbarea voastră.
Ego-ul vă va fi cel mai mare duşman. El a fost înfrânat cât de cât de amprenta voastră. A fi om necesită a avea EGO, pentru a putea interacţiona cu ceilalţi oameni; dar în cazul vostru veţi fi mult mai puternici decât mulţi dintre oameni, iar reacţia ego-ului va fi puternică. Cheia este să păstraţi echilibrul.
În acelaşi timp, trebuie să vă asumaţi o natură spirituală activa. Să vă explic: cei care sunteţi iluminaţi vă veţi raporta la asta.
Aţi fost cumva protectori cu psihicul vostru, atunci când vă aflaţi în situaţii sociale în care veneaţi în contact cu alţi oameni?
V-aţi luat precauţii, pentru a vă proteja energia să nu fie diluată?
Folosiţi amplificatori unde locuiţi, pentru a ajuta ca vibraţia să se menţină ridicată?
Sunteţi îngrijoraţi de toate acestea? Aceasta este o metodă defensivă ce nu mai este necesară şi trebuie să o abandonaţi. Nu trebuie să mai fiţi îngrijoraţi de faptul că cei cu o vibraţie mai joasă vă pot afecta. Puteţi face asta?
Gândiţi-vă la Iisus cum se plimba printre oameni, cum îi atingea, vindecându-i şi vorbindu-le. El a fost totdeauna în latura activa/agresivă, el a emanat puterea, în loc să o piardă. Nu confundaţi acest lucru cu a fi evanghelic! Aceasta se referă doar la puterea voastră şi la echilibrul acesteia cu cei din jurul vostru. De ACUM încolo, de fiecare dată când veţi atinge pe cineva cu iubire, ei vor primi de la voi.
Un alt aspect dificil al perioadei de ajustare este legat de ataşamentul vostru psihologic faţă de trecut. Vă rog să mă credeţi când vă spun că aceasta nu este deloc o atitudine iluminată, este o atitudine Umană! Voi toţi, până ACUM, priveaţi trecutul ca pe ceva sacru şi aceasta se datorează amprentei: retrăiţi momente trecute, veneraţi rudele decedate sau păstraţi anumite obiecte care să vă reamintească de ceva. Aceste atitudini sunt negative, şi nu iluminate, şi v-au fost oferite tocmai pentru a putea învăţa din ele.
Ultimul aspect este emoţia copleşitoare care vă va aparţine odată cu noua vibraţie a iubirii. Aceasta vă va părea destul de grea în ceea ce priveşte responsabilitatea. Veţi percepe într-adevăr timpul ACUM aproape cum îl percep eu şi, datorită acestui lucru, veţi avea un puternic simţ de responsabilitate.
.
ADAPTAREA ŞI AJUTORUL
Când treceţi la statutul de absolvire, aveţi nevoie de un nou implant puternic, sau de o eliberare de vechi. Acesta este IMPLANTUL DE NEUTRALIZARE! Vă este oferit pentru a vă şterge karma veche complet.
Aceasta este mecanica transformării şi îi implică pe cei care sunt în serviciu şi care se ocupă de asta. Poate că sunteţi deja conştienţi de cei care se află în serviciu în jurul vostru, cei care sunt "ghizii" voştri. Unii omeni îi numesc îngeri şi aceasta este potrivit. Fiecare dintre voi aveţi în prezent doi ghizi. Aceştia nu aparţin nimănui altcuiva.
Odată cu schimbarea voastră, veţi avea o ajustare majoră: veţi pierde pe unul, sau chiar pe ambii ghizi, în funcţie de calea pe care vă aflaţi, şi veţi obţine un altul, în plus. Veţi fi singurele fiinţe de pe Pământ cu trei maeştri-ghizi. Aceşti maeştri vă vor asista în munca voastră de instruire şi transmutare a energiei Pământului. Un ghid-maestru este un ghid care se află întotdeauna în serviciu şi niciodată în lecţie. Chiar şi ACUM când vă comunic acest mesaj, ghizii maeştri se adună şi sunt pe drum, ca să servească planeta. Este o foarte mare activitate în jurul sistemului vostru Solar.
Va fi o perioadă de aproximativ 90 de zile în care veţi fi fără ghizi. Veţi simţi ca şi când v-aţi pierdut cel mai bun prieten şi v-aţi pierdut unicul copil, în acelaşi timp! Plecarea ghizilor primiţi la naştere este profund simţită de entitatea-suflet din interiorul vostru. Când ghizii pleacă, entitatea-suflet rămâne singură. Ea nu a fost niciodată fără ghizi, iar contactul dintre ei a fost strâns şi continuu. Poate că acest lucru vi se pare de neimaginat, datorită amprentei, dar este pur şi simplu mecanica sufletului! Maestrul Iisus a avut ghizi, iar când aceştia i-au fost luaţi, chiar înainte de schimbarea vibraţională, când Iisus se afla pe cruce, l-a făcut să plângă, fiind în confuzie şi disperare. El a experimentat lipsa lor. aşa cum o veţi experimenta şi voi.
În toată această perioadă, veţi fi extrem de protejaţi. Chiar dacă ghizii au plecat, sunt alte entităţi care nu vă sunt tot atât de apropiate, dar care se află în vecinătate şi acestea vor avea grijă de voi.
În perioada de 90 zile este important ca, pe cât posibil, să încercaţi să vă păstraţi echilibrul. Iar dacă simţiţi că începeţi să pierdeţi controlul, tot ce trebuie să faceţi este să cereţi Spiritului să încetinească puţin procesul, pentru a vă permite să vă adaptaţi la schimbare.
.
CARE ESTE NOUL VOSTRU DRUM?
Mulţi dintre voi, cei care veţi citi aceste rânduri, nu veţi dori să mergeţi pe acest drum, realizând că nu este momentul să o faceţi ACUM. Vă rugăm să nu vă simţiţi vinovaţi din această cauză! Discernământul individual este foarte important în această evaluare de Sine! Nu veţi impresiona pe nimeni, dacă veţi urma acest drum şi nu veţi decepţiona pe nimeni, dacă nu o veţi face.
Aceia dintre voi care vă simţiţi gata, puteţi trece la faza următoare. Trebuie să vă pregătiţi mental pentru a fi scoşi din situaţia în care vă aflaţi, indiferent care este ea! Cariera, ce v-a permis până în prezent bunăstare materială, poate fi încheiată sau schimbată. Decizia voastră este ireversibilă şi nu poate fi schimbată.
Atunci când veţi cere implantul de neutralizare, îl veţi primi instantaneu.
Dacă sunteţi pregătiţi şi doriţi să faceţi tranziţia, atunci va trebui ca, deschis, să spuneţi acest lucru, cu voce tare, Universului. Mulţi dintre voi aveţi o legătură atat de strânsă cu partea aceasta a vălului, încât comunicarea va fi clară şi imediată. Pentru alţii, în schimb, va fi necesară o verbalizare, ca toate entităţile universului să vă audă. INTENŢIA voastră este extraordinar de puternică, iar Spiritul va şti dacă este curată.

Acesta este un dar spiritual!
Spiritul nu vă va abandona în această perioadă!
Noi vă iubim.

Şi aşa este!
KRYON

Traducere copyright C Monika Szavaillink-external.