Dumnezeu spune DA - Neale Donald WalschDumnezeu spune: "S-ar putea sa nu ai tot ce iti dorești."
Am fost derutat de aceasta afirmatie și am zis: "Nu inteleg, eu credeam daca vrei ceva, ai nevoie de ceva ... speri la ceva ... mergi la Dumnezeu și ii ceri".
Dumnezeu zice: "Nu, nu.
Tu nu ai inteles cum functioneaza sistemul și nici chiar daca exista vreunul."


Dar iata cum functioneaza sistemul. Tot ceea ce ai putea cere vreodata, ai putea avea acum, sau, tot ceea ce ai putea cere vreodata in viitor, deja le ai acum.

Deja le ai pe toate. Doar ca nu le-ai experimentat inca!

Pentru ca tot ce s-a intamplat vreodata se intampla ACUM si tot ce urmeaza sa se intample se intampla chiar ACUM.

Asa depinde de tine sa ajungi la Marea Posibilitatilor Infinite si sa chemi in viitor realitatea pe care tu alegi acum sa o experimentezi . Si tu faci un lucru – chemi in viitor din Marea Posibilitatilor Infinite realitatea pe care tu alegi acum sa o experimentezi – prin trei procedee principale : Gand, Cuvint si Actiune . Adica ceea ce spui, ceea ce gandesti sau crezi si desigur ceea ce faci.

Acum, daca ceea ce spui e : "Te rog da-mi ceea ce am nevoie pentru ca sa supravietuiesc astazi. " te vei chinui sa obtii ce ai nevoie pentru supravietuire azi. Pentru ca afirmatia vine dintr-un gand subconstient, ca tu nu ai acel lucru, altfel nu l-ai cere. Este acel Gand din spatele gandului, ce Conversatiile cu Dumnezeu il numesc Gandul care Sponsorizeaza, cel care are o influenta imensa asupra crearii realitatii tale de zi cu zi.

Asa se face ca, daca ceri ceva, sau spui ca vrei ceva … voi folosi un exemplu "Vreau mai multi bani. Chiar vreau mai multi bani in viata mea " Universul are un singur raspuns pentru o afirmatie de acest gen : "Intr-adevar ca ai nevoie. Asta asa e. "

Vezi tu, Universul spune doar DA ! cand vei intelege asta, te rog sa ma ierti, stiu ca asta e un lucru elementar pentru majoritatea dintre noi, doar asa ca sa punem bazele … Universul are un singur raspuns universal pentru fiecare gand si raspunsul este DA.

Dumnezeu stie un singur cuvant "DA". Dumnezeu are un vocabular limitat. Dumnezeu spune DA! DA! DA!

DA la ce ?! Da la orice gandesti, spui sau faci.

Partea buna e ca Dumnezeu nu spune niciodata NU. Partea proasta, pentru cei care nu stiu cum functioneaza sistemul, este ca Dumnezeu spune doar DA.

Asa ca daca tu spui : "M-am saturat pana peste cap ca viata mea sa continue in acest mod"- Dumnezeu iti spune : "Da. Asa este"

"Vreau mai multi bani ! " Dumnezeu iti spune : "Intr-adevar asa este. Este adevarat" Si vei trai experienta de a vrea bani pentru ca declari de fapt ce este adevarat pentru tine. "Vreau mai multi bani! " "Da vrei. Asa este " Asa ca te vei convinge pe tine insuti sa iesi din aceasta imprejurare in care incerci sa te convingi sa intri de fapt. Nu vreau sa crezi ca este o chestiune de alegere a cuvintelor potrivite … Nu vreau sa ai senzatia ca trebuie sa silabisesti cuvintele si sa iti faci griji pentru fiecare silaba pe care o spui. Dar e nevoie sa fii atent la Gandul care Sponsorizeaza, care este in fundatia ideii din care reies mai apoi cuvintele tale. La asta trebuie sa fii atent.

Sa exemplific si altfel … daca vii de la lipsa si de la gandul ca nu e destul, " Dumnezeu te rog da-mi mai mult" va trebui sa depasesti in prima faza, gandul ca nu este destul. Ceea ce e foarte greu de depasit. Pentru ca este gandul fundamental. Unii se vor intreba, precum prieten nostru, "dar Neale, toate astea sunt bune si frumoase exceptand faptul daca intreaga experienta a unei persoane este ca NU este destul, cum ar putea avea alt gand dacat acesta ? " "Cum sa te astepti sa aiba alt gand cand intreaga lor experienta, dovada propriilor ochi, spune ca NU este destul. "

La care un Maestru ar raspunde, asa cum fiecare Maestru a raspuns in felul lui in perioada lui : NU JUDECA DUPA APARENTE !