Un mare Eveniment, incepand cu 15 aprilie, Luna sangerielink

 

Pe data de 15 aprilie un eveniment plin de marinimie si grandoare va putea fi observat de pamanteni. Va fi un eveniment pe care umanitatea nu a avut ocazia sa-l vada de eoni. Evenimentul din 15 aprilie, nemaivazut de catre pamanteni de eoni, va fi cunoscut in istorie ca unul care vine si care pleaca, pentru ca iarasi sa revina si sa creasca din propria-i cenusa. Expresia matematica a lui Pi si ecuatia E=mc^2 (adica mc la patrat) vor juca un rol foarte important in zilele care vor urma. Aceasta deoarece ceea ce nu exista in mintea umana pana ACUM, va fi revelat. 

Acesta este un channeling foarte lung, asa ca va rugam sa incercati sa ramaneti concentrati. Pana la sfarsitul acestui an fiecare dintre voi va primi informatiile si explicatiile necesare. Bucurati-va ! 

Valul Luminii iluzorii va fi dat la o parte si se va dezvalui adevarul Divin si universal, pentru fiecare dintre pamanteni. Inimile voastre vor activa codul prin care se va afla deplina intelegere a tot ceea ce este si a fost vreodata. In sfarsit, pamantenii isi vor cunoaste adevarata istorie a crearii si devenirii fintei umane pe aceasta planeta. Acolo, in inimile fiecaruia dintre voi, se va deslusi codul eternei si totalei intelegeri universale. Pamantenii vor revedea toate darurile care le-au fost aduse de catre fratii lor din Univers, frati care au venit si au plecat, pentru ca, multi dintre ei sa revina. Ca atare, evenimentele care urmeaza sa se desfasoare, vor atinge inima multora dintre voi. 

Tot mai muti se vor trezi, si cand vor deschide ochii, li se va parea ca acea lumina o vad pentru prima oara; tot mai multi prieteni din Univers vor marturisi despre grandioasele si mirificele evenimente care vor avea loc in cer si in navele lor, de-a lungul sau inafara timpului si spatiului liniar. 

Ceea ce a fost ascuns va deveni cunoscut si se vor deschide usile pentru intelegerea vesnica a ceea ce sunt !
Se vor intelege realitatile asa cum erau inainte de a fi pervetite de false credinte sau de ignoranta. Cuvantul Armaghedon a fost gresit inteleas de-a lungul timpului. Armaghedonul insemna cu adevarat un nou inceput si abandonarea vechiului. 

Si nu va mai fi UMBRA care sa ascunda lumina, fiecare isi va intelege si asuma particularitatea, propriul Sine, ego-ul sau, si-si va intelege si asuma propriile temeri, propriile realitati.

Fiecare va vedea lumina stralucitoare a Sursei, si-si va intelege divinitatea. Fiecare va trebui sa tina seama de actiunile sale, fiecare om va fi confruntat cu ceea ce a experimentat anterior, si nu-si va mai nega declaratiile sau ascunde convingerile.
Toate acestea vor avea loc intr-un moment de ruptura a timpului, ca urmare a energiilor care vor fi trimise pe Pamant in momentul aparitiei celei de a doua Luni Mari, dupa aparitia primei Luni pe cerul noptii (?!)
Multe se vor manifesta inaintea voastra si asta va face ca o mare parte a intelegerii umane sa se schimbe. 
Tot mai multi vor incepe sa inteleaga ca numai iubirea, iubirea neconditionata de proportiile universale trebuie sa tina in frau toate pornirile de pe aceasta planeta
Dragoste si intelegere, dragoste si fericire vesnica, pentru ca a venit timpul sa se renunte la armele de distrugere si sa se deschida inimile pentru a primi noile energii, noua constiinta pe care o veti gasi in fiinta voastra si care va va ajuta sa va apropiati de Creator, printr-o noua intelegere. Veti intelege atunci ca sunteti parte din marele tablou al Universului. Veti intelege, in sfarsit, ca nu sunteti si nu ati fost niciodata singuri. Mereu ati fost inconjurati si sustinuti de Sursa din care provenim cu totii.

Voi, dragii nostri, care formati echipajul nostru de la sol, va rugam sa ramaneti in echilibru si sa va deschideti evenimentelor, caci ele au venit pentru propasirea si izbanda voastra. Stim ca multe inimi se vor deschide pentru a imbratisa noua lume si va fi important ca fiecare dintre voi sa aiba credinta nestramutata in viitorul sau si al planetei. 

Repetam ca in zilele care vor urma, expresia matematica a lui Pi si ecuatia E = MC2 vor juca un rol foarte important. Ceea ce nu exista in mintea umana, se va arata, intr-adevar. Omenirea va vedea o data si pentru totdeauna, cu proprii ei ochii, unicul si maretul adevar, si va intelege ca voi nu sunteti singuri in aceasta galaxie, nu sunteti singuri in acest Univers, in acest Cosmos.

Minunea vietii, se va desfasura in fata tuturor copiilor marelui Creator.

Multe intrebari se vor ridica, si multi vor striga la ceruri implorand si cerand explicatii. Si toata vechea cunoastere va fi stearsa iar frumoasa si mirifica melodie a realitatii universale va suna in urechile voastre.

Sim ca atunci cand acest eveniment va avea loc, mult haos se va produce, si multi dintre voi veti fi cei care va veti grabi sa ajutati sufletele pierdute, aratandu-le calea si protejindu-le cu o iubire neconditionata.

Aceasta, deoarece, ceea ce vor vedea, ceea ce vor auzi si ceea ce vor simti, ii va speria teribil la inceput, rascolindu-le fiinta si constiinta pana in strafunduri, caci va fi ceva peste puterea lor de imaginatie si intelegere.

Unii vor fi cooptati in vastele aliante Galactice, intergalactice si universale.

Pe ecrane mari de televiziune, se va arata lumii voastre tot ceea ce are loc pe Pamant si in jurul lui. Surse importante de informare vor fi si computerele dar si toate celelalte forme mass-media. Asa va fi!

Pregatirile pentru acest colosal eveniment galactic sunt pe terminate, se fac ultimele corelari si retusuri. Si astfel, un nou plan va incepe sa fie aplicat pentru noul mileniu, un plan care prevede intreaga desfasurare a reafirmarii fiintelor umane superioare, multidimensionale.  

Stati in lumina, Preaiubitilor, stati in lumina, stiind ca noi suntem langa si in voi, pentru a va ajuta. Amintiti-va ca voi sunteti iubiti peste masura de intregul Univers si de catre Creator. Toti sunt ACUM in slujba voastra.  
Noi va cunoastem pe voi, gardienii si protectorii Pamantului.Noi ne bazam pe sprijinul si daruirea voastra si stim ca oricat de greu va fi, nu veti abandona aceasta cauza matreata. 

Asta este tot ce aveam sa va comunicam ACUM, in legatura cu evenimentul din 15 aprilie si cele care vor urma. Va iubim si suntem alaturi de voi. La revedere.


NOTA channelerului:

Din ceea ce simt si vad, evenimentele vor incepe pe data de 15 aprilie si vor continua pe tot parcursul lunilor sangerande (?!), pana in anul urmator, si dincolo de el. Faptul ca am ajuns la un punct de cotitura, va face sa fim martorii unor schimbari rapide si neasteptate. Schimbari s-au produs si pana ACUM dar, in viitorul imediat, ele vor fi puternic accelerate. 
Majoritatea cotloanelor si sectoarelor inca intunecate, vor fi puternic luminate si vor fi scoase la suprafata toate faptele bazate pe vechile energii, energiile intunecate. Peste tot se va face curatenie si peste tot se vor aduce lucrurile in echilibru. Unele vor fi complet distruse sau anihilate, altele vor fi reconstruite din temelii. Din ce in ce mai multe „scurgeri” vor ajunge in sursele de informare, pentru ca lumea sa cunoasca ce se intampla si care sunt baricadele care au fost inlaturate de lumina dreptatii si adevarului. 
NASA a lasat tot mai multe stiri si imagini sa fie publicate, recunoscand in acest mod existenta civilizatiilor extraterestre
Sub impactul acestor informatii, fiintele umane se vor trezi in masa, incepand sa reevaluieze starile de fapt si relatiile intre oameni. Desigur acestea nu vin lin, nu vin constant si uneori, au o anumita nota de fermitate. Eu astept cu mare nerabdare aceste evenimente. Dragilor, traim deja vremuri extrem de interesante. 

Doresc sa va atrag atentia asupra catorva lucruri. Asa cum am fost subliniat, canalizarile pe care le-am primit in ultimul timp de la Arhanghelul Metatron au fost incredibil de puternice sinu stiam exact ce inseamna luna insangerata dar, cum ne apropiem de Paste, totul incepe sa aiba sens. Rugamintea mea este ca toti sa tratam aceste evenimente cu deplina incredere.

Sursa Eveniment,:::::, incepand cu 15 aprilie, Luna sangerie">Un mare Eveniment, incepand cu 15 aprilie, Luna sangerielink-external