SanandaVreau sa trimit un mesaj scurt in lume despre valul actual al schimbarilor care se apropie. Acesta va aduce prosperitate de necrezut si confort pentru toti oamenii lui Dumnezeu, dincolo de ceea ce a fost cunoscut vreodata pe aceasta planeta.

Primul pas spre libertatea totala a fost deja realizat. Fundatia Keshe din Taiwan a lansat intreg continutul brevetelor si planurile care vor aduce tehnologii care vor schimba viata , ele vor fi disponibile in intreaga lume. Planurile sunt libere in lume, simplu de urmat, ele vor furniza energie gratuita, descoperiri medicale, precum si metode de productie pentru alimente. Eu va cer sa mergeti pe site-urile dragelor noastre Lady Portia si Lady Nada. Este imperios necesar ca mii de oameni sa aiba copii ale acestor planuri inainte ca cei ce vor sa opreasca sa aiba aceasta sansa de a anula aceasta informatie.

Fiecare dintre voi trebuie sa trimita link-urile pe la altii, copiati si stocati informatiile intr-un singur loc. Cei cu un interes in aceste tehnologii ar putea sa inceapa imediat utilizarea informatiilor. Fundatia Keshe a cerut ca cei care folosesc aceste daruri cu umanitatea sa semneze ca se angajeaza sa le utilizeze in scopuri pasnice.

Acesta este al treilea pas spre Dezvaluirea completa. Nava in forma de trabuc din Ucraina si salvarea avionului 370 au fost primele doua incidente care au facut cunoscut in lume prezenta familiei stelare. In urmatoarele saptamani veti afla cat de importante au fost aceste evenimente si cat de mult se va schimba lumea din cauza lor.

Vedeti voi, ne introducem noi insine pentru planeta Pamant treptat. Toate actiunile noastre vor aduce beneficii enorme pentru oameni, dar trebuie sa fie facut totul cu atentie pentru a proteja pe cei implicate. Dl. Keshe este sub protectia noastra , asa cum sunt si altii care ajuta pentru a aduce aceste binecuvantari pentru voi. Protectie mai mare va veni din faptul ca informatiile lui sunt atat de larg distribuite si sa inteles ca nu poate fi niciodata suprimate.

Intr-un mesaj pentru lume duminica trecuta. St Germain a facut un apel din inima pentru a va ridica vibratiile, ca sa compleseasca blocajul de energie negativa care tine eliberarea si reevaluarea monedelor si a potopului de prosperitate adus de aceste fonduri.

Numai efortul concentrat a miilor de Lucratori in Lumina poate crea puterea iubirii si luminii. Imaginea echipei noastre loveste spectaculos pentru a termina jocul cu un triumf si echipa noastra sa treaca linia de sosire dupa un drum lung si anevoios. Aceasta este ceea ce avem nevoie acum preaiubitilor.

Va rog pe toti in numele Companiei Cerului si in beneficiul omenirii sa va alaturati mie printr-o ridicare completa a energiilor in aceasta zi de 17 martie. Ganditi-va ca la o noua Convergenta Armonica folosind energiile solstitiului de primavara si luna plina, pentru a spori si a creste speranta, prietenia si bucuria. Eu va rog sa faceti o meditatie pentru a ajuta sa ridicati propriile energii pentru a contribui la marele val al bunvointei si fericirii care se va efectua a doua zi.

La meditatia de la ora 9 asta este tema, va rog sa participati pentru a ajuta la schimbarea care sa pus in miscare. Multumesc

Incepeti sa va odihniti , de preferinta cu spatele lipit de un copac si picioarele goale pe pamant. Daca vremea nu permite faceti un sejur lung in natura,cateva minute vor fi suficiente. Respirati profund, simtiti cum curge sangele prin vene, hraniti-l cu aer si sustinerea voastra. Ascultati respiratia,sa stiti ca toate fiintele, fie animale, vegetale sau minerale simt aceiasi atingere a aerului. Mama Pamant simte ritmul din inima voastra si pasii pe corpul ei. Dumnezeu si tot domeniul spiritual sarbatoreste existenta voastra aici ca membrii ai Rasei Creatoare, asta sunteti cu adevarat.

Energia intunecata a tras pe multi in jos, probabil in trecut i-a umplut de groaza si anxietate,acum ati invins sentimentele, a crescut dragostea fata de Mama Pamant, pentru Dumnezeu si Tot Ceea Ce Este. Esti un copil iubit al Universului. Sunteti recunoscuti ca fiind curajosi, Lumina adevarata ascunsa sub o haina temporara care este corpul vostru uman prezent. Sunteti in crestere asa cum Soarele straluceste, lumina lui binecuvanteaza calea voastra.

Voi individual si impreuna cu alti Lucratori in Lumina acum ridicati intunericul,aduceti echilibrul, si va deplasati tot mai aproape de punctul critic. Acum,dragii mei,impingeti cu toata puterea voastra intunericul, trimiteti Lumina spre exterior, straluciti puternic in lume mai mult ca niciodata inainte. Impreuna vom schimba lumea, acum ne alaturam in bucurie si triumf.

Bucurati-va dragi frati si surori. Ne unim cu totii si anticipam Gloria, impartasim abundenta si libertatea care este dreptul vostru din nastere. Cantati cu mine ” Noi suntem cei care vom face o lume mai buna, haideti sa incepem ” Spuneti din inima. Simtiti energia din inima minte si imaginati-va o noua zi care va aduce un tsunami de dragoste pentru fiecare fiinta de pe aceasta draga planeta.

Si acum dragii mei sa dansam in strada si sa facem o adunare in bucurie pentru un nou inceput si crearea Noii Ere de Aur!

Va iubesc dincolo de cuvinte,

Al vostru Sananda Iisus

Traducere Maria

www.whoneedslight.org - Facebook: Healing For Ascension Tour; www.HollowEarthNetwork.com - Facebook:  Hollow Earth Network

https://onedrive.live.com/?cid=bf45c90b2b044660&id=BF45C90B2B044660!143&ithint=folder,.rar&authkey=!AGRPC-Y6xyui0YI
Sursa :mesaj URGENT de la SANANDA">Mesaj URGENT de la Sanandalink-external