INVOCATIE CATRE MAMA COSMICAOh, Mare Mama, divin feminin, nascatoare a cosmosului, iubita a Spiritului, Creatoare a intregii materii si regina a tuturor lumilor din lumi si a celor din afara, te chemam la noi in aceasta ora.
Noi suntem copiii tai; asculta chemarea noastra.
Noi suntem fiicele si fiii divinei tale uniuni, fructul pasiunii tale pentru viata. Tu, care esti alaturi de Spirit, Tatal nostru, de la inceputul timpului, si ne-ai dus in viitor din uniunea binecuvantata a Spiritului cu Materia, noi suntem copiii tai, fiii si fiicele trupului tau si ai inimii tale, si noi ne amintim atingerea si mireasma esentei tale, si noi tanjim dupa tine.

Vino in inimile noastre si daruieste-ne reamintirea.
Vino in mintile noastre si deschide geniul nostru.
Lumineaza-ne cu prezenta ta.
Trage inapoi valul, ca sa putem vedea si cere usilor sa se deschida, astfel incat frumusetea si extazul sa poata locui in casele si inimile noastre mai complet.
Aceasta este ora celei mai mari nevoi. Te chemam prin foc si apa, prin pamant si vant, prin tot ce poarta numele tau. Chemam toata descendenta ta si toate numele tale.

Vino la noi. Vino in noi. Asa sa fie.MANUSCRISUL MARIEI MAGDALENA ( 1/2 )Unu

Am fost crescuta cu intelegerea magicului. Tatal meu era din Mesopotamia si mama mea, din Egipt. Inainte de a fi crescuta ea s-a rugat lui Osiris sa o binecuvanteze cu un copil. Eu sunt acel copil. Si am fost cunoscuta ca Maria Magdalena.

Cand am avut 12 ani, am fost trimisa sa studiez cu o sora secreta a Initiatilor, sub aripile lui Isis. Am fost antrenata in secretele Egiptului, Alchimia lui Horus si Cultul Magiei Sexuale al lui Isis. Cand l-am intalnit pe cel ce-l numiti Isus, trecusem toate Initierile mele. M-am pregatit pentru intalnirea cu el la rau.

Evangheliile au povestit despre mine ca o prostituata, pentru ca toate Initiatele din ordinul meu purtau o bratara de aur ce era un sarpe; si era cunoscut ca noi practicam magia sexuala; iar in ochii evreilor, noi eram prostituate.

Cand l-am vazut pe Isus si ochii nostri s-au intalnit, am inteles ca noi am fost destinati unul pentru celalalt.

Ceea ce am de gand sa va povestesc nu a fost cunoscut, cu exceptia celor care erau cu mine. Multe legende exista cu privire la ceea ce s-a intamplat. Dar pentru mine este o poveste a celei mai profunde iubiri. Acel Isus (recunoscut de legendele respective) a avut o viziune a lumii ce nu m-a atins (nu a avut legatura cu mine). Povestea mea este o poveste de iubire.

Multi oameni l-au urmat pe Isus. Si oportunitatile pentru noi de a fi impreuna singuri erau foarte putine.

Nu a fost scris in evanghelii pentru ca nimeni nu a cunoscut, doar cei apropiati de noi. Inainte ca Isus sa mearga in Gradina Ghethsemane, noi am conceput un copil, si numele ei a fost Sar’h.

Doi
Povestea pe care am de gand sa v-o povestesc suna fantastic.
Imi reamintesc scrierile Maries de la Mer, desi atunci, desigur, nu erau numite asa. Este un loc unde barca noastra a acostat. Sar’h era foarte mica. Nici macar nu avea un an. Am fost sfasiata de mahnire si surprindere.

Am fost acolo cand Isus a fost crucificat. L-am vazut in mormant si l-am invaluit impreuna cu mama lui in urma mea. Imi voi reaminti intotdeauna mirosul mirului. A fost unul din alifiile pe care noi le foloseam.

Isus mi-a aparut in lumina sa luminoasa. Nu-mi venea sa-mi cred ochilor si astfel i-am atins ranile. Discipolii au fost gelosi pentru ca el mi s-a aratat mie intai.

Era ciudat sa-mi vad iubitul transportat intr-un alt taram, alta lume, in timp ce eu si fetita noastra traversam Mediterana singure. Nu mai eram in siguranta si a trebuit sa parasim Egiptul, pentru ca acolo ne dusesem.

Cand am traversat unul din malurile a celei ce avea sa devina Franta era doar pustietate. Ne-am intalnit cu preotesele Cultului Isis, si ne-am indreptat in nord spre protectia Druizilor, pentru ca Isis le-a vorbit si ei au auzit chemarea de a proteja fata ei, Sar’h. Si astfel ne-am indreptat spre nord pe un alt mare curs de apa si am traversat spre ceea ce a devenit Anglia.

Si am fost ascunse in cea mai sacra inima a Druizilor, la Tor si Glastonbury. Desi noi eram mai in siguranta decat am fost in Israel sau Egipt, influenta romana s-a extins la fel de bine si in Anglia si noi am fost ascunse.

Am locuit in aceste locuri multi ani, iar Sar’h s-a maritat cu un barbat ai carui urmasi urmau sa devina Cavaleri Templieri si eu am mers in nord in Tara Galilor si am locuit la mare pentru tot restul zilelor mele.

Voi spune aceasta, pentru ca in acei ani cand am locuit singura langa mare, Isus deseori ma va vizita. Desigur, nu era ca inainte, pentru ca, corpul sau era mai mult energie decat carne, mai mult lumina; dar inca era extraordinar sa fiu cu el din nou.

Cand am murit, el era acolo si m-a dus in ceea ce unii ar spune rai dar este doar un loc in suflet.

backward_step backward page:1/6 forward forward_step