Gregg Braden la Digipedia Plus – Interviu luat in Romania - februarie 2014link

 

Gregg Bradanlink-external fost geolog, informatician in anii 70 la Philips Petroleum, apoi proiectant de sisteme energetice in anii 80 pentru M.M. Aerospace si director de tehnic la Cisco Systems in anii 90, momentan scriitor, cercetator, un om al stiintei devenit interesat si de latura spirituala a lumii.

Printre cartile care au facut inconjurul lumii si se gasesc si la noi : Efectul Isaia, Matricea Divina, Trezirea la punctul zero, Codul lui Dumnezeu, Tmpul fractal.

Cine a avut bucuria să-l urmărească in 2013, la conferința din București, va redescoperi aceleși teme fascinante, expuse intr-un mod extrem de interesant.

Interviul scoate in evidență fapte și dovezi concrete care demonstrează că noi incă invățăm teorii care deja sunt depășite.

Noile descoperiri invalidează vechile teorii, și chiar dacă sunt acceptate de comunitatea științifică, vechile tipare răman in continuare in cărțile și manualele după care invață copiii noștri. Sa deschidem ochii si să pășim in lumea minunată ce ni se deschide in față.

Gregg Braden la Digipedia Plus – Interviu luat in Romania - februarie 2014link